Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje

Srečanje

En mali nasvet. Merodajen naj bo mejl oz. ZS. Kdor plača (v namen se napiše ali nick ali začetek mejla), dobi lokacijo na mejl oz. ZS pa je stvar rešena. Če pa nekdo plača pa ne pride, his problem 😉

Sploh pa je it napisala, da lahko pripelješ še koga zraven. Pa a ni vseeno ali jih bo 5 ali 10 kot na Starševskem? Mislim da je res bolje, da se resne zadeve dogovarjajo preko mejla oz. ZS-ja, imho.

Eh..s temi interesi je tako..folk svašta piše/govori..

jaz sem nekoč tudi eni z interneta verjel, da se ima interes srečati z mano.:)))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Marko, čemu posplošuješ oziroma odločaš namesto drugih? Po prebrani temi nikakor ne bi mogla trditi, da tvoj zaključek velja za vse.

Ja, tudi ti bi se lahko končno že enkrat nekaj naučil![/quote]
Se ti je zdelo, da odločam namesto tebe? Meni se ni. Je le splošna ocena, ki izzvzema izjeme.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, čemu posplošuješ oziroma odločaš namesto drugih? Po prebrani temi nikakor ne bi mogla trditi, da tvoj zaključek velja za vse.

Ja, tudi ti bi se lahko končno že enkrat nekaj naučil![/quote]
Se ti je zdelo, da odločam namesto tebe? Meni se ni. Je le splošna ocena, ki izzvzema izjeme.[/quote]

Da, nikjer nisem zaznala, da je govora o kakšnih izjemah 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Se ti je zdelo, da odločam namesto tebe? Meni se ni. Je le splošna ocena, ki izzvzema izjeme.[/quote]

Da, nikjer nisem zaznala, da je govora o kakšnih izjemah ;)[/quote]
mogoče, ker ne spadaš med njih. 😛

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da, nikjer nisem zaznala, da je govora o kakšnih izjemah ;)[/quote]
mogoče, ker ne spadaš med njih. :P[/quote]

Po čem pa sklepaš, da ne?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kakšno spoznavanje pa je “spoznavanje” preko neta? Kaj pa spoznavaš? Vse kar lahko pri tem spoznaš, je del lastnega sebe, za vse ostale, soudeležene, pa je čista loterija. Mogoče je res kar si o nekom misliš, mogoče pa ni…

To se mi pa sliši kot, če ti skočiš v pre(o)pad, skočim tudi jaz, samo da bom delal isto kot ti. Res, zrelo, odraslo, perspektivno razmišljanje in delovanje.

Bi še enkrat lepo prosila, koga bi zanimalo tudi srečanje/spoznavanje v živo, da Robitu na ZS ali objavljeni mail javite, koliko vas bo prišlo – kdor še ni.

Ker je naš namen, da se res vsi najboljše počutimo, da imamo vsi “nekaj” od tega srečanja, da se izjasnite, kakšno hrano jeste, in seveda, kaj pijete, za Robita vem da je vegetarijanec, kaj pa ostali? Da bom vedela kaj nabaviti. Če je kdo/katera slučajno na kakšni dieti, da napr. ne sme ali noče česa jesti, tudi to lahko napišete na mail ali ZS.

Naj še enkrat poudarim, srečanje imam začrtano kot prijetno druženje, jaz se bom pri organizaciji vsekakor potrudila, da bi vsi nekaj prijetnega imeli od dneva oz. popoldneva, večera… noči… 😉

Prosim tudi, da če koga zanima še ev. kakšno kopanje, kajakaštvo… da mi to javite, da stvari rezerviram za ta datum, če bo seveda še prost termin. Sem pozabila napisati zadnjič, da se veliko domačinov pa tudi turistov kopa kar v Krki. Je pa v bližini tudi mini igrišče za odbojko na mivki, če bi vas kaj takega zanimalo. Ne pozabite, da govorimo o juliju!

Dejte čimveč napisat, da bom lahko potem naredila plan, vstopila v akcijo, po potrebi kaj rezervirala in tako opravičila svoje obljube o trudu do lepšega dneva vseh nas, udeležencev.

A ja, URA!!!

Ker je julij, in je vročina, predlagam 15:00 uro, ev. če bo napovedan dež oz. oblačno, pa še kakšno uro ali dve prej…

Kaj pa vi predlagate?

Po moje vseeno lahko kaj prej (okrog 12h), saj Robić ima senčko. Dokler se prebije led pa se kaj speče, bo hitro 19h in kdo bo potem s polnim želodcem letal za žogo na mivki? 😉

To se mi pa sliši kot, če ti skočiš v pre(o)pad, skočim tudi jaz, samo da bom delal isto kot ti. Res, zrelo, odraslo, perspektivno razmišljanje in delovanje.[/quote]

?????

Krneki je tale tvoja replika.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mene pa zanima, če iz tega srečanja kaj bo, se kaj dogaja oz če sem eksaktna z vprašanjem: do kdaj se je potrebno prijaviti? (Ali sem že zamudila rok?, dodaja Katenjka podvprašanje).

Nič ni zamujeno.
Prijavit pa se je potrebno preko ZS ali preko e-maila, ker boste le na takšen način dobili informacije o točni lokaciji.

Tudi lahko.
Kakšna ženska (desna) roka vedno pride prav pri pripravi hrane. 🙂

Lahko se še “premislite” in se nam pridružite.

Javite samo prosim.

Piknik se nam vztrajno bliža. Samo še dva tedna.
Zato predlagam, da s ponedeljkom začnemo z zbiranjem denarja. Zbiral pa bi se do srede.

Ker sem obljubil diskretnost, tistim, ki želite ostati anonimni, se le za ta namen prijavite na forum in mi pošljete ZS ali pa odprete še en poštni predal na gmail in mi pošljete mail na : robilin@volja.net, da boste dobili informacije glede nakazila. Mislil sem, da bi to bilo 10 evrov/osebo.

Piknik bo kot piknik..Neko družabno lahkotno srečanje, brez lepotnega tekmovanja in raznega neželjenega analiziranja. 🙂
Jaz bom le ocenjeval katera bo spekla bolj okusno pecivo..Po možnosti brez jajc. 🙂

Pa vi ste to resno zastavili !!! 😉 Te ni strah, Robić, da boš mogel sam zase pečt?

Ta dvom odpade, le da si ne bo prebogato vizualiziral pecivo in bil potem razočaran 😉 :))))

Vidiš Krivokljun kakšne posledice ima tvoja skromna želja/misel kako bi bilo če ne bi samo tipkali in se nekoč tudi srečali v živo….. :))))))
Potem so tu še razne vizualizacije… no, saj je kar zanimivo česa so/smo vse sposobni ti pacienti (po Primožu) 😀

Ta dvom odpade, kot pravi On_.

Bomo videli, koliko jih bo nakazalo denar. Če nobeden, pač ne bo pečenja.

Ti Krivokljunka si bila najbolj zagreta. Menda prideš ?

Nas od “talepših” noben ne pride? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz bi šla, pa me mama ne pusti :)))))))))))))))))))))))))))

Matjažko, jaz bi prišla, pa te moram najprej virtualno spoznati :))).

A zaradi mene bi samo prišla. Kaj bi pa počela? Lahko bi šah igrala tam po dve uri na partijo.
Si ne predstavljam kaj bolj vznemirljivega. ker to je takšna intelektualna igra. To je neopisljiv občutek, ko nežno primeš za skakača in na konicah prstov začutiš vso težo lesene figurce, jo počasi premakneš, potem pa spet razmišljaš 15 min za naslednjo potezo. Igra intelektualcev.

Potem itak nisi več za nobeno (upo)rabo. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Berem, da pretirane gneče ne bo, predvidevam da ne bo možno ohraniti anonimnost oz da bo vsak povezan z nickom iz foruma hote ali nehote :-))))))))) Ja, pozabil si sebe ;)[/quote]
Pa sem res pozabil sebe..:)

Še vedno pa lahko kdo ohrani anonimnost, če želi. Na starševskem pikniku nas je bilo nekje 10, pa nekatere ženske niso hotele izdati svojih nickov in nihče ni rekel, da bi morale. Zato je strah odveč.
Kdor želi biti anonimen, se javi na e-mail, da dobi podatke o lokaciji in to je to.[/quote]

No no, Robi. Na pikniku pri meni nas je bilo 16 in le ena ni povedala, kdo je. Res pa je, da si kmalu odšel (drugi) in si bolj tihe sorte mladenič :))
Ker ‘poznam’ samo starševske čveke pridem, če pride še kdo s SČ.
Pa brez skrbi, pri meni je vse ostalo brezhibno – v hiši in zunaj.
Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close