Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Srečanje

Srečanje

Hmm nadzemeljsko temo hehe, interesting:) Ok, pol pa povej sam še to, kolk vas je bilo število?

jast nism bil,čeprav tudi nism bil povabljen,
bi napisal v ono mojo temo,ki jo je gospa patrona it odpra sam zame,pa je ni več,očigledno nakana,da me obdela na vse načine,njej ni uspela,))))))

en tip-Bo treba next time pridet na ta piknik, da se jih vidi in doživi v živo, če so res takšni kot so tukaj na forumu.

kolkr je meni znano,jast ne bom smel,ker nism samski)) če pa so res takšni,pa naj fotkice pripopajo,pa bomo ocenli,čist mogoče pa je,da se bom do naslednjič loču,da bom lahko prišel,)))))))

Fotkic so rekli da navjo popal zaradi ZASEBNOSTI lol, sam jah treba upoštevati to nimaš kaj. Čeprav bi rada videla na kaki skupni fotki kakšni so. Jaz če bi šla kdaj na piknik, bi šla v večji meri zaradi firbca čist priznam.

Sam baje da so bli vsi povabljeni, samski, nesamski, s froci, brez frocov…pa loh si pripeljal še svojo family al frende s sabo.

In kje si težko pričakovane fotografije “hudih bejb”. Si jih kaj poštrckal, Robi? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Veš da…:)
Ti bi prišla le, če smo dovolj lepi ? 🙂

Ne provociraj, da ti ne bo kdo pokazal ogledala. Potem boš pa spet žalostna.

V bazen pa greš brez modrca…:)

Nismo prišli zato, da bi drug drugega ocenjevali kdo je lepši.

Saj nič ne provociram Robi, Zmedenko sem lepo vprašala kako so izgledali vizualnoostali in mi je nazaj zalajala, ker je dojela moj nedolžni stavek in vprašanje kot provokacijo. Očitno jo nekaj drugega boli.

Poleg tega Robi, mi je dovolj jasno da ne spadam med vašo družbico, ste mi to dali že velikokrat vedeti tako, da brez skrbi me ne bo na vaša srečanja. Sem pa čisto normalno firbčno bitje, da me zanima kako nekdo vizualno izgleda če ne drugega vsaj na slikah.

In kdo pravi da se zares jokam, če kdaj napišem da me je kaj prizadelo, saj me ne poznate in ne veste kakšna sem v živo.

Nismo prišli zato, da bi drug drugega ocenjevali kdo je lepši.[/quote]

Ni bilo nič atraktivnih, ker je Princes izostala? :))))))

Ne Zmedenka je rekla da so baje še veliko boljše izgledali kot jst na tistih treh mojih slikah, ki so jih videli:))
So bili v 3D:)

Čigav kuskus… 🙂

Skuhaš kuskus, pač nekje polovico kuskus-a in polovico zelenjave. Od zelenjave daš polovico paradižnika in polovico kumaric. Eno čebulo na to mojo količino. Malo limoninega soka in zeliščno sol. To je sol z začimbami.

Kako pa veš, da ne spadaš, če nas ne poznaš v živo ?
Ni isto na netu in v reali.

Robi, nekaj so te ženske ustrahovale, ker si tako skop z informacijami? Ne se bati, ti bom jaz stal ob s trani. :))

Kje mi boš stal ob strani, če pa ne upaš na piknik ? 🙂
Na naslednjem srečanju me bodo obmetavale s čevapi, tebe pa ne bo nikjer. 🙂

Ti cvetka, le zagovarjam izkušnjo, da so ljudje iz krvi in mesa mnogo boljše videti kot pa če jih samo vidiš preko slik. (by the way: jaz na tvojem mestu, ne bi svojih slik dajala na mon, res ne).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Robi vem da ne spadam med ljudi kot si ti in družbica tu gor, čutim to imam dobro intuicijo in čutim energijo določenih. Saj niso slabi ljudje, samo ne spadam k takimi. Jih pa rada sem in tja malo špiknem, ker poznam reakcije takšnih, ker so identične kot v reali pri takih ljudeh:), me zabava čisto iskreno. Mi zadostuje malo tipkanja sem gor, za v živo imam pa ljudi ki se začutimo med sabo. No offence.

Kje mi boš stal ob strani, če pa ne upaš na piknik ? 🙂
Na naslednjem srečanju me bodo obmetavale s čevapi, tebe pa ne bo nikjer. :)[/quote]

Jaz rad podučujem in delim nasvete. Saj ni bilo nič najstnic, da bi me rabili? Te starejše pa so že izoblikovane osebnosti in me ne bi šmirglale, da bi se kaj naučile odme… :)))

Kako žalosten in osamljen life mora to biti, ko čutiš, da nikamor ne spadaš, pa še kar rineš zraven, no upam da tudi ti nekoč nekdaj najdeš tisti košček sreče & potrditve, ki misliš da ti pripada. NO OFFENCE.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

In zakaj ne bi slik svojih dajala na mon? Imam svoje slike vsepovsod na raznoraznih portalih, forumih, interaktivnih straneh tuih in domačih. Saj nimaš več zaščite nikjer Zmedenka, če nekdo hoče ugotoviti kdo in kaj si, se pogleda IP adresa in se izsledi comp. v sekundi se gre lahko potrkati potem na vrata…Sicer vem veliko o teh stvareh, o krajah slik itd…samo mi je vseeno čisto iskreno zakaj bi se skrivala na slikah, poleg tega je pa to povezano tudi s poslom.

Robi, moje slike prosim če ne daš gor, me je matjažko videl in je napisal, da sem mu erotično neprivlačna, še zdaj se skupaj sestavljam spričo te brezupne kritike… ostalih pa tudi ne, naj ima(jo) še prazno upanje…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Zmedenka jaz spadam marsikam, in to v družbe o katerih ti lahko samo sanjaš ljubica:)

V vrh same družbene smetane? Uaaaaaa!! :)))
Človeka se sodi po tem, kaj je (po duši), pa če je brezdomec, kaj ima to veze, kot pa nekdo, ki je mogoče iz angleške kraljeve družine in “modre krvi”?
Se pravi po tvoje je tak nekaj več, ker je bil rojen v družino, ki ima denar in družbeni ugled? Celo v čast ti je, da se znajdeš v tej “visoki družbi”?

Defenitivno ne spadam med neke navidezne preprosteže, ki podmuklo skrivajo svojo zavist in nelagodje. You’ll never win remember that, prava narava vedno pride na plano in maske nekaterih tukaj so že zdavnaj padle:)

Nemogoče.

Verjetno te je zamenjal z mano… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close