Srbin tema
Popay npr, 07.01.2022 ob 17:34
HALOŽANKA, 07.01.2022 ob 12:02
Popay npr, 07.01.2022 ob 11:55
S tem je tako avtorica…. ti bi seveda rajši, da vsi pišejo o plezanju Pacienta na trbovljski dimnik.. ampak kot vidiš ne gre.. džole ima nekaj več kot pacient.., v bistvu ogromno več, poznajo ga na celi zemljski kugli.., zato je toliko pompa okoli njega..
Veš ti kdo je bil pokojni Mohamed Ali…, Američan, športnik, ki so ga vsi poznali na tem svetu.., malo poguglaj zakaj so leta pisal o njemu, pa ne samo zaradi športa v katerem je bil car.
To kar se dogaja zdaj z džoletom bo šlo v vse zgodovinske športne zapise in že to je odlično. džole po tvoje je v tej situaciji pozitivec, čeprav je covid negativen. Postaja živa legenda, čeprav je rojen južno od Kolpe.
No ja no, pustimo današnjo zgodovino zanamcem, čisto lahko bo zapisana drugače in bo đole zaradi nekih vsiljenih prepričaj svojcev ter njihove reakcije, postal dudek legenda. Vso veličino dosežkov lahko podre ena sama napačna poteza oz. odločitev. Pa menda ja ne trdiš, da šampioni đoletovega kova ne morejo končati kot recimo Diego, Becker, Simpson………
čeprav znaš bit jajohojsasta si to dobro napisala in naštela športnike, ki so zakockali svoj image… Pa bom napisal tako, vsak lahko propade ampak mislim, da bo đole prej v rangu M. Jordan-a, ki najame jahto za teden dni in skešira za njo miljon €.
Ampak časi so čudni in nepredvidljivi, vsak se lahko zajebe in pušne v življenju, tako da, živi bili pa videli.. Mišljenja sem do to prvemu igralcu sveta, ki podira vse rekorde v tem športu ne bi smeli narediti, edino, če bi imel seveda dokazano korono, no saj takrat tud igrat ne bi mogel, ker bi bil pač zaradi bolezni nesposoben….
Tenis je bil v preteklosti šport bogatih ljudi v katerem so prevladovali gentlmeni.. In ga tudi do pred kratkim ni bilo na olimpijskih igrah, preprosto zato ker je bil tenis v športu kot država za sebe..
Haložanka je bivši LDS, kasneje zares, potem pa baje neodvisna. Da bi bila janšistka je maloverjetno.
@vir blizu
možno, pač od kar sem prvič videl ta nik mi deluje, da je bolj na jajtovi strani v politiki, kar ni nič narobe seveda, to je njena stvar, ajde 1x me je neki z lažnjivcem al nakladačem poimenovala, jebi ga, pa ne zarad politike, heh…
Važno je, da ne žali ljudi tako kot je to običajno pri simpatizerjih s(d)s greznice in glih na forumih butne ven to sovraštvo volivcev s(d)s do Srbov. Hvala bogu pa, če obstaja kakšna pozitivna izjema v tisti njihovi norišnici.
Recimo ta tema…., kako se avtorici, ki je očitno čisto besna da odpreti sploh temo o džoletu kot ga avtorica imenuje… Odgovor je logičen, preprosto zato, ker sovraži Srbe. Jst prve teme pred to o njemu sploh pogledal nisem, ker se mi prosto jebe kaj se bo dogajalo, čeprav logično vedno navijam za Đoleta kadar igra.. in tud gledam redno njegove partije.. Jebanje med cepilci in necepilci me ne zanimajo in so mi teme pravzaprav dolgočasne, vsak po svoje jst pravim.
Ta tema je pa odprta prav zaradi sovraštva do določenga naroda, ki je značilno za s(d)s greznico na tem prostoru in tukaj je pač prisotna politika, katero imam v malem prstu, posebaj pa ljudi, volivce s(d)s greznice.. in bogami, med njimi ne boš našel dobrega človeka, pišem iz svojih življenskih izkušenj seveda s temi ljudmi, ko je bila še juga in stranke s(d)s sploh ni bilo.., tisti ljudje, ali njihovi potomci so zvesti verniki te stranke že 30 let, pač zdaj konkreteno stranke, karakter je seveda ostal isti kot je bil v prejšnji dražvi. Zato jih človek lahko komot prepozna.
Jst sem raj lačen in bos, kot, da imam bilo kakšen opravek z s(d)s ovci, ker to je preprosto podn pokvarjen karakter od ljudi, jebi ga..
Kdo jih ne pozna jih drago plača…
Forum je zaprt za komentiranje.