Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Srbin tema

Srbin tema

Odgovor na objavo uporabnika
HALOŽANKA, 07.01.2022 ob 11:44

Vojni dobickarji, 07.01.2022 ob 11:40

Haložanka

A covid dodatki že kaj usihajo v vaši familiji?

Jih ni bilo, torej ne usihajo.

pljunila si sebi v žleht obraz. Hinavka.

Vojni dobickarji, 07.01.2022 ob 11:48

pljunila si sebi v žleht obraz. Hinavka.

Če te tolaži misel, da ti lažem, prav. Se mi žvižga za mnenje  provokatorskega  tesla na anonimnem forumu.

S tem je tako avtorica…. ti bi seveda rajši, da vsi pišejo o plezanju Pacienta na trbovljski dimnik.. ampak kot vidiš ne gre.. džole ima nekaj več kot pacient.., v bistvu ogromno več, poznajo ga na celi zemljski kugli.., zato je toliko pompa okoli njega..

Veš ti kdo je bil pokojni Mohamed Ali…, Američan,  športnik, ki so ga vsi poznali na tem svetu.., malo poguglaj zakaj so leta pisal o njemu, pa ne samo zaradi športa v katerem je bil car.

To kar se dogaja zdaj z džoletom bo šlo v  vse zgodovinske športne zapise in že to je odlično. džole po tvoje je v tej situaciji pozitivec, čeprav je covid negativen. Postaja živa legenda, čeprav je rojen južno od Kolpe.

HALOŽANKA, 07.01.2022 ob 11:54

Če te tolaži misel, da ti lažem, prav. Se mi žvižga za mnenje  provokatorskega  tesla na anonimnem forumu.

8dober tek.

Drugič ko boš piskala boš mogla pred svojim pragom spucat svoj drek svoje familije.

Popay npr, 07.01.2022 ob 11:55

S tem je tako avtorica…. ti bi seveda rajši, da vsi pišejo o plezanju Pacienta na trbovljski dimnik.. ampak kot vidiš ne gre.. džole ima nekaj več kot pacient.., v bistvu ogromno več, poznajo ga na celi zemljski kugli.., zato je toliko pompa okoli njega..

Veš ti kdo je bil pokojni Mohamed Ali…, Američan,  športnik, ki so ga vsi poznali na tem svetu.., malo poguglaj zakaj so leta pisal o njemu, pa ne samo zaradi športa v katerem je bil car.

To kar se dogaja zdaj z džoletom bo šlo v  vse zgodovinske športne zapise in že to je odlično. džole po tvoje je v tej situaciji pozitivec, čeprav je covid negativen. Postaja živa legenda, čeprav je rojen južno od Kolpe.

No ja no, pustimo današnjo zgodovino zanamcem, čisto lahko bo zapisana drugače in bo đole zaradi nekih vsiljenih prepričaj svojcev ter njihove reakcije, postal dudek legenda. Vso veličino dosežkov lahko podre ena sama napačna poteza oz. odločitev. Pa menda ja ne trdiš, da šampioni đoletovega kova ne morejo končati kot recimo Diego, Becker, Simpson………

Popay gentalmensko se opravičujem, ker je moj kom prekril tvojega, Izjemnega.

Vojni dobickarji, 07.01.2022 ob 11:59

8dober tek.

Drugič ko boš piskala boš mogla pred svojim pragom spucat svoj drek svoje familije.

Ne rabim, za to imam odlični čistilni servis, viš eni pač znamo a in to brez corona dodatkov, ki jih kot zaposlena v avtoindustriji že kako leto in to v avtrijski firmi, ne slovenski, sploh nimam!

Ja ušlo ti je, da sem že eno leto babi servis in moževa desna roka.

HALOŽANKA, 07.01.2022 ob 12:05

Ne rabim, za to imam odlični čistilni servis, viš eni pač znamo a in to brez corona dodatkov, ki jih kot zaposlena v avtoindustriji že kako leto in to v avtrijski firmi, ne slovenski, sploh nimam!

Ja ušlo ti je, da sem že eno leto babi servis in moževa desna roka.

Se ne rabiš opravičevati vesoljnemu monu za dodatke. Vaša familiji nisi samo ti hihooo. Za koga cvikas, da mu usahnejo?

Je Novak komu stopil na žulj?

Odgovor je DA.

Vojni dobickarji, 07.01.2022 ob 12:09

Se ne rabiš opravičevati vesoljnemu monu za dodatke. Vaša familiji nisi samo ti hihooo. Za koga cvikas, da mu usahnejo?

Je Novak komu stopil na žulj?

Odgovor je DA.

OK lepo da te skrbi za nas, ampak je skrb odveč, ker, kot ti hočem dopovedati, znamo poskrbeti drug za drugega in si pomagati in to brez dodatkov. Torej upoštevaj svoj nasvet in se pobrigaj zase, da te bo manj strah.

PS

Sin je na sekundariatu, če veš kaj to pomeni in me za njegov dodatek skrbi približno toliko, kot za lanski sneg.

Haložanka ni se ti potrebno toliko opravičevati.

Dejstvo je, da je svet dobil globalnega heroja.

Da je to ravno Srb in še Novak po vrhu je marsikomu nepojmljivo, posebej cepljenim lenuharjem, ki živijo na račun dodatkov in države.

Đoko je res bogataš, ampak tokrat in v tej igri mu denar in veze, kot vidiš pač niso pomagali. Do ponedeljka lahko celo sedi v sobi hotela in razmišlja.

Fant je simpatičen, dober športnik, zagotovo nam je vsem žal, da ne bo nastopil in odigral še enega odličnega turnirja.

Zakaj bi avtorja zanimal razlog odprtja teme, če ga to sploh ne zanima, a vseeno bere, kar ga ne zanima?

Vsem pravoslavcem želim sretan Božič.

miljoni v glavi, slama v glavi

Anonimno, 07.01.2022 ob 10:48

Ti pa imaš manjvrednostni kompleks … Srbi so srčni gostoljubni narod, dobri uspešni športniki itd. …. Pazi na srce, ksenofobija ni hec za zdravje … Lep dan.

So uspešni športniki ja, ko pa imajo v sebi prevladujoč turški gen, Turki so pa zelo izdržljivi ljudje.

@heneti     … Srbi so srčni gostoljubni narod …

to je že dolgo znano. So šiptarjem gostoljubno prepustili Kosovo polje.

HALOŽANKA, 07.01.2022 ob 12:02

No ja no, pustimo današnjo zgodovino zanamcem, čisto lahko bo zapisana drugače in bo đole zaradi nekih vsiljenih prepričaj svojcev ter njihove reakcije, postal dudek legenda. Vso veličino dosežkov lahko podre ena sama napačna poteza oz. odločitev. Pa menda ja ne trdiš, da šampioni đoletovega kova ne morejo končati kot recimo Diego, Becker, Simpson………

čeprav znaš bit jajohojsasta si to dobro napisala in naštela športnike, ki so zakockali svoj image… Pa bom napisal tako, vsak lahko propade ampak mislim, da bo đole prej v rangu M. Jordan-a, ki najame jahto za teden dni in skešira za njo miljon €.

Ampak časi so čudni in nepredvidljivi, vsak se lahko zajebe in pušne v življenju, tako da, živi bili pa videli.. Mišljenja sem do to prvemu igralcu sveta, ki podira vse rekorde v tem športu ne bi smeli narediti, edino, če bi imel seveda dokazano korono, no saj takrat tud igrat ne bi mogel, ker bi bil pač zaradi bolezni nesposoben….

Tenis je bil v preteklosti šport bogatih ljudi v katerem so prevladovali gentlmeni.. In ga tudi do pred kratkim ni bilo na olimpijskih igrah, preprosto zato ker je bil tenis v športu kot država za sebe..

Popay npr, 07.01.2022 ob 17:34

čeprav znaš bit jajohojsasta si to dobro napisala in naštela športnike, ki so zakockali svoj image… Pa bom napisal tako, vsak lahko propade ampak mislim, da bo đole prej v rangu M. Jordan-a, ki najame jahto za teden dni in skešira za njo miljon €.

Ampak časi so čudni in nepredvidljivi, vsak se lahko zajebe in pušne v življenju, tako da, živi bili pa videli.. Mišljenja sem do to prvemu igralcu sveta, ki podira vse rekorde v tem športu ne bi smeli narediti, edino, če bi imel seveda dokazano korono, no saj takrat tud igrat ne bi mogel, ker bi bil pač zaradi bolezni nesposoben….

Tenis je bil v preteklosti šport bogatih ljudi v katerem so prevladovali gentlmeni.. In ga tudi do pred kratkim ni bilo na olimpijskih igrah, preprosto zato ker je bil tenis v športu kot država za sebe..

Ne prepiraj se z bedakom, ker te bo potegnil na svoj nivo in te premagal z izkušnjami.

Ženšče je besno ima stranske učinke. Težave doma, majhen kraj. Privošči drugim kar se ji dogodilo.

haložanka skriva da je invalid od cepiva, 07.01.2022 ob 18:08

Ženšče je besno ima stranske učinke. Težave doma, majhen kraj. Privošči drugim kar se ji dogodilo.

Če bi si vzel en popoldan časa bi v Ljubljani našel več duševnih invalidov na 1.000 prebivalcev kot v Halozah.

Način kako srbjansko ljudstvo deluje je za nas Slovence popolna eksotika, pa čeprav smo bili le 30 let nazaj v skupni državi. Eksotika pa ljudi vedno zanima. Novinarji pač poročajo samo še novice ki privabijo največ klikov….

Kar se pa tiče tenisača, predvsem pa njegovega fotra, je pa v končni fazi začel vpit iste parole kot Miloševič.  Torej “Noben ne bo srbijancev tepel (Niko ne sme da vas bije!)”. Razlika je le ta, da so takrat srbijanci to vpili za zastrto rdečo železno zaveso, danes pa to delajo pred celim svetom. Vsi se jim smejijo, oni se pa obnašajo kot avtistični otrok. Skratka prizadetki. Oni mislijo, da se jim bo klanjal cel svet… Nas pa Kitjacev je milijarda itd…

Mmg sem tudi sam obiskal Avstralijo in na lastni koži občutil njihovo migrantsko politiko. Za njih EU ne obstaja, Slovenija pa je po njihovo še vedno ena zaostala vzhodnjaška separatistična država…. No saj, oni so pa za nas puščava… Pa saj res niso daleč od tega, kar sem videl.

Moj nasvet HALOŽANKI, 07.01.2022 ob 17:44

Ne prepiraj se z bedakom, ker te bo potegnil na svoj nivo in te premagal z izkušnjami.

haaa… šoder, moj nasvet tebi, potegen ga sosedu, pa prosi ga da ti pri tem masira možgane..

Pa te teme delajo Srbi, ki se predstavljajo za Slovenke. Pa sej ne morm vrjet, da ljudje še vedno padajo na iste neumne jugo fore. XD No ja, vsaj manjšina Slovencev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close