Srbeča nožnica
Dvije vrste ljudi bice stanovnici Dzehennema i ja ih poslije ovozemaljskog zivota, necu vise vidjeti: silnici, u cijim su rukama bicevi debljine kravljih repova, kojima tuku svijet, i zene koje nose prozirnu odjecu kao da su gole, koje okrecu lice od Allahovih zapovijedi i sklone su zlim djelima, a glave su im kao grbe u deva. Takve zene nece uci u Dzennet, niti ce osjetiti njegov miris! A miris njegov se siri na sve strane veoma daleko.”
Ta je malo drugacen… Pise v enem drugem hadisu da zavodite u hodu… Pac da hodite nekaj takega kot na pisti…
Drugace pise gole a obucene…
Kot ko vidis kako v filmu ko zapelje kaksnega… Cez plasc spodaj pa gola…
Pise da ste sklone zlim djelima…
Super ne…
Anonimus996, 13.02.2022 ob 16:13
Menjaj vložke. Pa pojdi k ginekologu. Ničesar si ne maži brez posveta z ginekologom.
Tisti, ki ste ji svetovali razne kreme , ste glupi ko turški k*** al pa žleht.
Glupa si ti . Kaj pa misliš da zdravniki delajo. Šla sem h ginekologu, ki je rekel da je to pogosto da ne vejo od česa je da naj probaj prvo canasten. Ni bilo nič boljše. Grem k dermatologu ki mi predpiše antibiotično mazilo ,ki seveda ni popolnoma nič pomagalo. Grem k splošni zdravnici ki mi predpiše elocom edina krema ki mi je pomagala da se nisem spraševala do krvi. Ni pa pozdravila situacijo. Nato grem na napotnico se enkrat dermatologu in mi da prvo ene testne kreme med njimi tudi b panten nekaj od eucerina itd s katerim sem se namazala in sem mislila da bom znorela od pekocine. In na koncu mi je svetovala pomirjevalne tablete ker srbečica naj bi bila od stresa. Sem se zahvalila in odšla . Pač sem se sprijaznila s srbečico ki je bila včasih hujša takrat sem se namazala z elocomom . srbečica je bila prisotna 15 let nato mi je čez noč izvenela. Moja kolegica jo je dobila med nosečnostjo in po nosečnosti ji je izvenela. Zato povezujem to srbečico z hormoni. Ker ko sem preverjala dokumente za nazaj sem jo dobila približno takrat ko sem šla na prvo umetno oploditev in sem dobivala hormonske injekcije.
Forum je zaprt za komentiranje.