Spoznavam samo obupne tipe
Sem ločena in si želim nekoga ob sebi pa spoznavam samo res poden moške. Samske sem tako ali tako že črtala iz seznama ker imam otroka in jim je to enostavno preveč odgovornosti. Sem se sprijaznila, da so mi pač usojeni ločenci, ki imajo tudi sami otroke. Ko se spoznava je vse lepo in prav, ko jih pa bivša karkoli rabi, pa skočijo kot da jaz ne obstajam! Moj bivši me tudi povoha ne. Tudi če kaj rabim in mu pišem, ignorira. Kako je to možno? Ali bom res za vedno sama?
Lahko ti povem kako je bilo z menoj, ko sem se ločila. Zdj so moji otroci že odrasli in na svojem, ampak v času ločitve pa so imeli 4,2 in pol leta.
Do njihove polnoletnosti sem imela dva partnerja, oba brez svojih otrok in nikoli ločena. Z drugim sva še vedno, skoraj 15 let sva že skupaj, skupnih otrok nimava.
Jaz pa ravno ločenca z otroki nisem hotla imet. 🙂 Že tako sem imela dovolj dela s svojimi otroki … mogoče egoistično, ampak to je bila moja izbira in bila je dobra. Oba sta bila z mojimi otroki zelo dobra in ker je bil oče odsoten, niti stikov ni hotel imeti z njimi, sta jima bila v bistvu namesto očeta.
sem se tudi ločila, ko je bil sin star 4 leta. Težava je bil ravno njegov oče, ki je imel redne stike z njim in jih ima še vedno. Moj bivši mož je precej premožen in malemu omogoča ogromno, od materialnih stvari do potovanj. Ko je bil star 7 let ni nikogar več sprejel in moški s katerimi sem prijateljevala so se ob tem nekako počutili, kaj pa vem, nekako odrinjeni, morda zakompleksani. Verjetno je lažje živeti naprej, če teh stikov ni, čeprav si tega ne predstavljam za otroka.
se strinjam s tabo, tudi meni gre na bruhanje ob misli,da bi skrbela za otroka,ki ni moj.
[/quote]
Kaksna govna ste ljudje.
Ti bos dobila moskega z otroki,bos vidla.
Do uses se bos zacopala in se rada skrbela za tuje sam da bos kurca dobila.
Komi te cakam hohoho.
Ti tipcek pa enako.
Ubodu bos zensko z otrokom hohohoho
Kok se bosta nazrla zarecenga kruha
Forum je zaprt za komentiranje.