Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spoznavam samo obupne tipe

Spoznavam samo obupne tipe

OK, ti bom odgovoril, ker imam v nasprotju s polovico teh komentatorjev neke izkušnje v vezi z izvenzakonskim oz. če se lahko izrazim “izvenpartnerskim” otrokom.

Otrok drugega partnerja ni problem, vendar je dolžnost in odgovornost staršev, da otroka spravita vsaj “do kruha”. Če iščeš banko za svojega otroka, kar pozabi, da jo boš kjerkoli našla. Obstajajo pravne poti po katerih lahko poskrbiš, da otrok od očeta dobiva to kar mu pripada, v kolikor oče teh dolžnosti ne izpolnjuje. Ne pričakuj pa, da bo nek nov partner kar vzel tvojega otroka za svojega in mu nudil vse kar si ti in otrok želita. Mislim, da noben normalen moški ni tako naiven. Vem kaj sem sam bil pripravljen oz. sem nudil otroku v taki vezi, vem pa tudi kaj mu v nobenem primeru ne bi.

Kontakti z bivšimi partnerji so rak rane nekih “drugih” oz. “naslednjih” razmerij. Če še vedno rabiš pomoč bivšega pri čemerkoli drugem kot je vajin otrok, je s tabo nekaj narobe oz. stvari verjetno nisi prebolela. In glede na to, da o tem lahko prosto pišeš po spletnem forumu, verjamem, da beseda na to kdaj nanese tudi med pogovorom s kakimi potencialnimi snubci. Tebi se mogoče to zdi normalno, ker podzavestno iščeš neko potrditev ali pomoč pri nekom novem, za resnega moškega pa bo vsaki nepotreben kontakt z bivšimi partnerji malorečeno nesprejemljiv.

Recimo nekdo z urejenim življenjem, ki je za svojo žensko pripravljen naresti karkoli. Pa morda še par malenkosti zraven, odvisno od same ženske. Bo v redu?
[/quote]

Ne, ne bo v redu. Kvaliteten moški ne bo za svojo žensko nikoli naredil karkoli, ampak bo naredil točno toliko, kolikor je ona pripravljena narediti zanj. Ker je tako neko urejeno razmerje oz. življenje.

In urejeno življenje je tudi odgovor na prvotno vprašanje.

Ženska naj primarno sama poskrbi za otroka, kolikor je to pač sposobna, očeta naj prisli v to v okviru zakonskih zmožnosti, vse ostale nepotrebne stike z njim naj prekine, sama pa naj začne oddajat neki bolj pozitiven “vibe”, ker z odnosom kot ga ima zdaj, daleč ne bo prišla.

Bo zdaj v redu?

LP, U.

Za spoznavanje samo obupnih moških, je potrebno obupno veliko napora vlagati. Med vso to lepo Gussovo krivuljo distribucije poppulacije se zgolj vi potrudite in nase velčete poden.

Dejansko bi vam moralo društvo žensk, feministični klubi ipd. podeliti nagrado za vaš trud in vztrajnost, ko tako lepo branite druge ženske, da imajo prosto pot do sebi primernih partnerjev.

Hvala vam.

De omnibus disputandum..

Vav kakšni komentarji. A po zem svetu res hodijo taki primitivci,.. ne morem verjet! Sem ločena mama dveh otrok. Z bivšim imam stikov minimalno oz. samo toliko kolikor je nujno pa še to raje nebi imela. Za otroka poskrbim po vseh mojih zmožnostih. Ne smilim se sama sebi, ne prosim za nič in v bistvu sm srečna, da sem se znebila uničujoče zveze in se ne smilim sama sebi zaradi tega oz. kot opažam se samohranilke stalno hvalijo kaj vse so morale prestat zaradi tega, ker so morale same vzgajati otroke.. pa dej no.. halo.. tko pač je.. brezveze jamrat, koga briga kok sm jz boga, ljudje majo svojih probkemov dost. Imam pa partnerja s katerim skupaj živiva že 4 leta. Tudi on ima otroka, sicer že skoraj odraslega iz prejšnje zveze. Oba skrbiva za vse tri otroke, oba sva vedela še preden sva se odločila za zvezo, da imava otroke in sva se strinjala, da so vedno na prvem mestu. Do danes je še vedno tako. Finančno za svoja otroka skrbim večinoma sama,od njega ne pričakujem nič, želim samo, da otroka sprejme, kot del naše male skupnosti, družine oziroma, da ima z njima lep prijateljski odnos.. za kar koli več pa se odloči sam in kadar se, sem mu vedno zelo hvaležna. Tako je tudi z mano in njegovim sinom. Ker ga ljubim mi ni težko popolnoma nič. Prav tako njemu. Če bi videla, da je najin odnos za otroke škodljiv bi pa pač ostala sama in se ne bi prav dosti sekirala za to. Moje bistvo je, da kljub temu, da imaš otroka iz prejšnje zveze lahko zaživiš srečno z novim partnerjem le postaviti moraš meje in ne samo iskati nekoga, ki ti bo pomagal pri tem ali onem in od katerega boš pričakovala nevem kaj vse, bodi najprej čustveno in finančno samostojna potem pa naprej. Toliko kolikor boš vredna sama sebi toliko boš tudi njemu.

Kakor vidim spodaj priponko, ze takoj vem da gre za fake zgodbo.

Zato vas pa Bog kaznuje.

Že kdaj slišala za tisto verzijo samouresničitvenih prerokb, ki se jim reče samouresničitveni pogledi na svet?
Tvoje pisanje je tipičen primer, zato predvidevam, da se ti to res dogaja. Ti ni škoda življenja za tako žalost?

Samo naj ne počne takšne neumnosti.

Avtorica, ne omejuj se ali bo brez otrok ali z otroci. Pomemno je, da bo “fejst”, da ga boš začutila.
Če si še v letih, ko bi še imela kakšnega otroka si raje najdi nekoga, ki nima otrok od prej. Ali pa četudi nisi, ne zapiraj vrat samo zato, ker nima otrok.

Mene pa zanima realno mnenje moških, ki ločene ali pa samske ženske z otroci glede na komentarje gledate kot neko pokvarjeno robo, medtem ko po izkušnjah znancev in znank, samske ženske brez otrok pri 30 do 40 letih gledate kot da so prifu.k.kknjene in omejene ker očitno niso še dovolj zrele, da bi si omislile otroka in da jih zato noben moški ne bo niti povohal. Kao če je noben do sedaj ne maral, je jaz tudi ne bom

Mnenja? :)))
Pa lp

cao,dej pisi na fanpit23@gmail.com,,,,,,bova kaksno rekla,ajd

cao,dej pisi na fanpit23@gmail.com,,,,,,bova kaksno rekla,ajd

če ženska nima otroka to še ne pomeni,da je noben moški ni maral.imeti otroka je osebna odločitev.in odgovorno dejanje.

Dejstvo je, da se svet že dolgo ne vrti več v pravo smer. Na tem planetu je živi kaos. In vedno slabše je.

https://youtu.be/TO-4vVJuu-E

Joj kaj berem tu. Pa kam je človeška rasa prišla……
Ogabni otroci iz drugega zakona in podobno. Taki s temi komentarji si res zaslužite biti sami.

Če ljubiš človeka, potem pri njemu sprejmeš celoten paket. Drugače si sploh ne predstavljam. Samohranilka je lepo napisala in to pri ljudeh cenim.

Bravo VETRČEK, iz tebe bo še enkrat pravi VIHAR.

Tisti fabrički delavci, ki si jih zavnila imajo čudovite otroke in žene. Mogoče pa niso bili obupni.

Kje imaš pa ti čudovitega fabričkega delavca? Ti fabrički niso dovolj ustrezni, da bi s kakšnim spočela čudovite otroke v čudoviti revščini na minimalcu?

Ločena?? s koliko otrok ???
kaj sploh pa bi rada ?? btw: kaj naredijo tvoji bivši, ko ge ze njihove otroke??

Kje imaš pa ti čudovitega fabričkega delavca? Ti fabrički niso dovolj ustrezni, da bi s kakšnim spočela čudovite otroke v čudoviti revščini na minimalcu?
[/quote]
Res si bogi, če misliš, da lepa čista obleka, lepi odnosi in skromno druženje s ljudmi, ki jih imaš rad pomeni pomanjkanje od tvojih keš pleh standardov, če misliš s takšnim tonom ponižat človeka p.re.s. itd. Imaš prav ti si čudovit.

Babe ločene pr fu kn je ne mislit kaj boste dobile ali bolje rečeno kaj vam pripada.
Vsaka ločenka ve zakaj je ločena in tudi ni zastonj ločena.
V veliki večini je sama kriva ker misli da jo mora moški poslušati, ubogati in delati to kar zahteva.
Je bi te se vse, ne zaslužite si partnerja takega da bi vas spoštoval.
Sem imel tako pra si co išče moške na okoli in se nastavlja vsakemu,ki jo pošteka samo proč od nje.
Dost imam takih in ne maram nobene več ,zakaj bi se obremenjeval življenje čemu mi je treba tega, ne hvala.

Odgovor na objavo uporabnika
obupana nad moškimi, 27.11.2020 ob 12:14

Sem ločena in si želim nekoga ob sebi pa spoznavam samo res poden moške. Samske sem tako ali tako že črtala iz seznama ker imam otroka in jim je to enostavno preveč odgovornosti. Sem se sprijaznila, da so mi pač usojeni ločenci, ki imajo tudi sami otroke. Ko se spoznava je vse lepo in prav, ko jih pa bivša karkoli rabi, pa skočijo kot da jaz ne obstajam! Moj bivši me tudi povoha ne. Tudi če kaj rabim in mu pišem, ignorira. Kako je to možno? Ali bom res za vedno sama?

Vprašati se moraš kje jih najdeš

Najprej ga moraš prepoznati ali je z teboj zato da mu nudiš vse usluge. Ali zato da bo spoštoval tebe in otroka.  Ne razumem nekoga ki spozna žensko z otrokom potem mu to predstavlja problem.  Moraš pa upati in verjeti da nismo vsi isti. Če si ti na mestu otrok pa res ne sme biti problem.

Ce si locenka z otrokom pa res nimas kaj izbirat. Cudno, da te sploh kdo povoha.    S tujimi otroci se ukvarjat je ta zadnja…

A si morda medicinska sestra?

moje izkušnje, 27.11.2020 ob 12:18

Lahko ti povem kako je bilo z menoj, ko sem se ločila. Zdj so moji otroci že odrasli in na svojem, ampak v času ločitve pa so imeli 4,2 in pol leta.
Do njihove polnoletnosti sem imela dva partnerja, oba brez svojih otrok in nikoli ločena. Z drugim sva še vedno, skoraj 15 let sva že skupaj, skupnih otrok nimava.
Jaz pa ravno ločenca z otroki nisem hotla imet. 🙂 Že tako sem imela dovolj dela s svojimi otroki … mogoče egoistično, ampak to je bila moja izbira in bila je dobra. Oba sta bila z mojimi otroki zelo dobra in ker je bil oče odsoten, niti stikov ni hotel imeti z njimi, sta jima bila v bistvu namesto očeta.

Realnost, 27.11.2020 ob 12:57

A vam ločenkam res ni jasno, da ste kvalitetnim moškim nezanimive? Sploh pa tiste, ki ste se pustile tudi oplodit nekomu drugemu? Za crknit smešno, res.

Joj, kake budale. Ločenke so super, ker vedo kaj je življen. Je pač tako, da take izkušnje prispevajo k osebnostni rasti in zrelosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close