Spolne fantazije so popolnoma normalne
Kaj nam recimo ti prikrivaš?[/quote]
Nič ali pa ogromno, odvisno s katerega vidika gledaš. Nisem prišel sem zato, da bi razkrival svoje “travme”. S tega vidika prikrivam precej. Ampak zato, da delim svoje mišljenje, s tega vidika pa nič ne skrivam. 🙂
Če pustimo konkretni primer iz druge teme pri miru in se osredotočimo na splošno na spolne fantazije in linke od avtorja, pa si misliš kaj konkretno?
Še vedno trdim, da če bi poznal smisel spolnih vlog in/ali fantazij, bi se otresel strahu, da je s tako osebo nekaj narobe. A maš tudi sicer navado v vsem iskat vzroke? A nisi ti nekoč rekel, da ne dobimo vedno odgovora na svoja vprašanja in da se moramo naučit živet tudi brez njih?
Če pustimo konkretni primer iz druge teme pri miru in se osredotočimo na splošno na spolne fantazije in linke od avtorja, pa si misliš kaj konkretno?
Še vedno trdim, da če bi poznal smisel spolnih vlog in/ali fantazij, bi se otresel strahu, da je s tako osebo nekaj narobe. A maš tudi sicer navado v vsem iskat vzroke? A nisi ti nekoč rekel, da ne dobimo vedno odgovora na svoja vprašanja in da se moramo naučit živet tudi brez njih?[/quote]
Nekateri se s svojo normalnostjo vseeno ne počutijo tako dobro, da ne bi na druge kazali zaradi njihove “nenormalnosti” in je pripisovali izjemnim dejavnikom. Tako namreč utišajo marsikateri pomislek v zvezi s samim sabo.
Še vedno trdim, da če bi poznal smisel spolnih vlog in/ali fantazij, bi se otresel strahu, da je s tako osebo nekaj narobe. A maš tudi sicer navado v vsem iskat vzroke? A nisi ti nekoč rekel, da ne dobimo vedno odgovora na svoja vprašanja in da se moramo naučit živet tudi brez njih?[/quote]
Kar naprejmi polagaš beseda v usta. Nikoli nisem rekel, da je s tako osebo karkoli narobe, pač pa sem povedal le, da ne bo dobila tega, kar išče a tak način. Torej njen način, pristop in razmišljanje je napačno, po moji predstavi. Ampak ja, vsak mora po svoji poti. Zavedam pa se, da se veliko ljudi vrti v svojem krogu celo življenje, ker ne preoznajo vzorca, ki se jim ponavlja zaradi njih samih. In avtorici se vzorec že lep čas ponavlja.
Spolnih vlog na morem komentirat na splošno. Lahko le rečem, da naj si vsak naredi tako, kot mu ustreza. Če je dvema igranj spolni vlog zabavno in razburljivo, naj jih izvajata. In ne mi zdaj prosim spet pisat, da avotirici pa nisem tega sporočal, ker sem ji med drugim tudi to. 😛
No ja, če bi več seksali in manj komplicirali, bi bilo še kaj upanja. Grem kar nabavit čoln pa z njim vsaj na Krvavec, če ne kar na Grintovec. :-)))[/quote]
Po moje bo Triglav prenizek. 🙂
Ko je že toliko govora o takšnih in drugačnih spolnih praksah, posredujem aktualen link z nacionalke:
erotika
Kam bi prišli brez fantazije…nič dlje od misionarca:).
Kaj je normalno in kaj ne, ni vedno tako enostavno določati. Zame je lahko nekaj popolnoma sprejemljivo in toleriram, za drugega ista stvar predstavlja absurd, višek v razmišljanju. Če spolno fantaziram, še ne pomeni, da le-to tudi dejansko uresničujem. Marsikaj se zabremza že pri razmišljanju, ker je lahko dovolj le misel o tem. Ne rabimo vsega vedno sprobat:).
Še več pa se zabremza pri usklajevanju svojih želja s partnerjem. 🙂
Zdaj, kot samska, verjetno težko fantazije uresničuješ…:) To je ena izmed slabosti samskega življenja, pa čeprav ima samsko življenje verjetno več prednosti, kot slabosti.
Bistveno je, kako zelo nam je pomembna neka želja in kako pomembno se nam zdi, da bi jo moral partner uresničiti in biti takšen, kot mislimo, da je prav. Ali je res ena želja tako pomembna, da bi zamenjali partnerja, pa čeprav ne vemo kaj bomo dobili. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.