Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spolne fantazije so popolnoma normalne

Spolne fantazije so popolnoma normalne

ker je nekaterim moškim(in ženskam) s tega foruma težko pogledati malo izven svojih zakoreninjenih okvirov bom tule nalepil par linkov o tem, da so spolne fantazije sestavni del slehernikove psihe in spolnosti , in bi prej lahko rekli, da so “nenormalni” tisti, ki jih nimajo oz bom uporabil bolj primerno besedo, spolno zavrti.

dežurne tercijarke si naj še preberejo kaj na to temo na forumu kot je intimate medicine in v njihovi enciklopediji spolnosti, ne bo nič škodilo in nobena ne bo oslepela (enako velja za moške tercijarje:)

Kdo je pa sploh rekel, da spolne fantazije niso normalne? Seveda so. Vprašati se moramo le, kaj si v odnosu z enkom v resnici želimo. Ali si želimo le izpolnjevati svojo spolno fantazijo ali pa želimo še kaj več in kako bomo to dosegli, če bomo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

in ti si odgovoren za ozaveščanje al kako :))))))

beseda normalno je izraz za večino in glede na to, da so moralne vrednote in ostalo u k…….. potem je to zdaj normalno, ker tak folk zdaj predstavlja večino

ampak ljudje pod normalno pa radi razumejo nekaj kar je v splošno dobro

Marko, beri svoje in še čigave odgovre v dotični temi pa boš , avtorica ni nikoli izpostavila kakšnega drugega vidika svojega odnos kot le ta del( po čemer sklepam da ji ostalo bolj ali manj štima) in kaj je potegnila večina iz tega? da je njena želja nenormalna in da zdaj celo ona posiljuje partnerja?
aleksandra, morala je bila v vsakem obdobju človeštva v k… odvisno od tega kateri moralni struji pripadaš:)

Jaz naj berem svoje? 🙂 Mogoče ji res odnos sicer štima (tega ne vemo), ampaj je problem a ne, ker zdaj ni spolno potešena. Kar pa jaz poudrajam ves čas, da ko bo našla nekoga, ki jo bo spolno potešil, kako bo z njenim odnosom sicer? Kak človek ji lahko zo fantazijo izpolni? Jo lahko spoštuje kot osebo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz naj berem svoje? 🙂 Mogoče ji res odnos sicer štima (tega ne vemo), ampaj je problem a ne, ker zdaj ni spolno potešena. Kar pa jaz poudrajam ves čas, da ko bo našla nekoga, ki jo bo spolno potešil, kako bo z njenim odnosom sicer? Kak človek ji lahko zo fantazijo izpolni? Jo lahko spoštuje kot osebo?[/quote]
izpolnil ji jo bo točno tak za karšnege se ti opisuješ: razumevajoč, ki ji bo pripravljen prisluhnit, jo bo razumel, jo imel rad, jo bo spoštoval….ob takem človeku bo šele njen odnos zacvetel, ko bo potešena na vseh področjih, tudi seksualnem, je tako?

Jaz naj berem svoje? 🙂 Mogoče ji res odnos sicer štima (tega ne vemo), ampaj je problem a ne, ker zdaj ni spolno potešena. Kar pa jaz poudrajam ves čas, da ko bo našla nekoga, ki jo bo spolno potešil, kako bo z njenim odnosom sicer? Kak človek ji lahko zo fantazijo izpolni? Jo lahko spoštuje kot osebo?[/quote]
izpolnil ji jo bo točno tak za karšnege se ti opisuješ: razumevajoč, ki ji bo pripravljen prisluhnit, jo bo razumel, jo imel rad, jo bo spoštoval….ob takem človeku bo šele njen odnos zacvetel, ko bo potešena na vseh področjih, tudi seksualnem, je tako?[/quote]
No, jaz več ne verjamem v pravljice. 🙂
Partner bo le odsev njene notranjosti.

izpolnil ji jo bo točno tak za karšnege se ti opisuješ: razumevajoč, ki ji bo pripravljen prisluhnit, jo bo razumel, jo imel rad, jo bo spoštoval….ob takem človeku bo šele njen odnos zacvetel, ko bo potešena na vseh področjih, tudi seksualnem, je tako?[/quote]
Ne, ne verjamem tega. Jaz tega svoji ženski ne bi mogel izpolnit, ravno zato, ker jo zelo spoštujem, prav tako tudi njene želje. Ampak oba se zavedava, da nisva skupaj samo zato, da bova drug drugemu izpolnila vsako željo (še posebej nenavadno). Izpolnitev te želje pa bi pomenila, da je ne spoštujem.

Z drugimi besedami: kaj njej pomeni in predstavlja spoštovanje, odločaš ti.

Seveda so. Ob sanjah o hiški na podeželju, družinici, psu, karavanu… nekateri doživljajo neslutene orgazme. :-)))

8 milijard nas je na svetu, in ravno iz tega razloga recimo ti nisi primeren kandidat za žensko kot je ona si pa popolen(skoraj) za svojo, in enako velja za njo..tako to gre…..ti si mnenja da svoje ne boš več spoštoval če se greš spolne igre ki niso v skladu s tvojim prepričanjem, nekdo drug bo ravno nasprotnega mneja, s tem ko ji bo prisluhnil pri njenih spolnih željah ji bo s tem pokazal spoštovanje in razumevanje, se strinjaš? dovoliš drugim da so nekaj kar ni v skaldu s tvojim prepričanjem? in da tvoje ravnanje velja za tvoj mikrokozmos? za tvoje vesolje?

Z drugimi besedami: kaj njej pomeni in predstavlja spoštovanje, odločaš ti.[/quote]
Ne, to pomeni, da kdor ji bo izpolnil to željo, je ne bo spoštoval, čeprav bo ona imela morda drugačen občutek. Nezadovoljstvo se bo pokazalo drugje v odnosu, kar je logično, če ni spoštovanja. Seveda pa eni vidite v tem spoštovanje, zato pač sledite temu, kar verjamete.

Z drugimi besedami: kaj njej pomeni in predstavlja spoštovanje, odločaš ti.[/quote]
Ne, to pomeni, da kdor ji bo izpolnil to željo, je ne bo spoštoval, čeprav bo ona imela morda drugačen občutek. Nezadovoljstvo se bo pokazalo drugje v odnosu, kar je logično, če ni spoštovanja. Seveda pa eni vidite v tem spoštovanje, zato pač sledite temu, kar verjamete.[/quote]
Načeloma izpolnjevanje želja doživljamo kot spoštovanje. Je pa seveda pomembno kateri del nas pogojuje določeno željo. In če sama želja izhaja iz temeljev, ki so odraz samospoštovanja.

Ne, to pomeni, da kdor ji bo izpolnil to željo, je ne bo spoštoval, čeprav bo ona imela morda drugačen občutek. Nezadovoljstvo se bo pokazalo drugje v odnosu, kar je logično, če ni spoštovanja. Seveda pa eni vidite v tem spoštovanje, zato pač sledite temu, kar verjamete.[/quote]
če prav razumem; ona( tvoja žena, partnerka) bo imela občutek da jo spoštuješ, ker si ji izpolnil željo, ker si ji prisluhnil, ampak ti veš, da se ona moti, ker v resnici je ti sedaj ne spoštuješ več? ali to ne pomeni da ti odločaš v njenem imenu? da ti odločaš kaj je spoštovanje?
in kje se bo pokazalo nezadovoljstvo? pri tebi, ker ona ni to za kar si jo imel? in seveda boš v njej vzbudil občutek krivde?

Nezadovoljstvo v tem primeru se bo pokazalo pri obeh. Pri enem zato, ker želje ne more izpolnit, pri drugem pa zato, ker se mu ne bo izpolnila. Odvisno za kako zrela osebka gre. Manj si zrel, bolj zahtevne želje ali pa pričakovanja od drugih imaš.
Ti boš temu rekel, da nista kompatibilna, pozabljaš pa ves čas, da gre v tem primeru za željo, ki je precej nenavadna in ni izvir človeške naravne potrebe, ampak je pridobljena zaradi zlorabe. Kar je pridobljeno iz zlorabe, je treba odpravit, sicer nikoli ne dosežemo zadovoljstva, z nikomer.

V sosednji temi, je kar nekaj žensk napisalo, da je takšna vrsta fantazije pri ženskah precej pogosta (poišči recimo katenjkin odgovor meni). Močno dvomim, da bi bila posilstva in/ali zlorabe enako pogoste. Kako potem to komentiraš?

No, no, Marko, spolne vloge so spolne vloge in ne zdaj mešat hrušk pa jabolk. Če tebi do igranja spolnih vlog ni, še ne pomeni, da si kaj bolj normalen od onih, ki se tega pač grejo.

No, no, Marko, spolne vloge so spolne vloge in ne zdaj mešat hrušk pa jabolk. Če tebi do igranja spolnih vlog ni, še ne pomeni, da si kaj bolj normalen od onih, ki se tega pač grejo.[/quote]
Kdo pa pravi, da sem bolj normalen od kogarkoli? Vsak zase misli, da je normalen, razen seveda nekaj izjem.
Boom. Kako komentiram? Res ne poznamo resničnega števila a ne. Koliko % žensk pa ima po tvoje podobno željo? Koliko si razbral iz napisanega?
Kakorkoli, družba in odnosi gredo v k**ac, to ni več nobena skrivnost. Tako komentiram.

Kakor se hočeš kazat kot odprt človek, si v resnici precej zaprt. A je težko doumet, da vse, kar se zmenita 2 odrasla osebka med sabo, da ima temelje v spoštovanju in zaupanju in da nekaj, kar nam ni všeč, še ne pomeni, da ima korenine v travmah in patologiji?! Torej če nečesa ne razumem ali nočem izvajat, še ne pomeni, da imajo tisti, ki to izvajajo, travme. In kot te je Boom vprašal, ali imajo po tvojem vse ženske s tako nenavadno željo, travme iz mladosti?

To mi samo pove, da ne veš, za kaj sploh gre pri spolnih vlogah.

To je res.In če upoštevam to dejstvo:

Potem lahko rečem, da je normalno, da gre vse skupaj v k…. , ker si to želimo. 🙂

Ah kakšni sklepi. Ne ne morem posplošit, da imajo vse ženske travme. Sem že nekje napisal, da je treba obravnavati vsak primer posebej. Ampak prav tako pa ne morem rečt, da TE ženske nimajo travm. Tale naša recimo do pred kratkim sploh ni vedela, zakaj ima takšne fantazije. Ljudje veliko ne vedo o sebi in o sebi marsikaj tudi prikrivajo.

Kaj nam recimo ti prikrivaš?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kako je lepo biti glup. [sub]Riblja čorba[/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close