Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spela groselj – novi partner

Spela groselj – novi partner

Boris te je sminkal in friziral za 600 eur??? Samo tebe, 1 osebo???

Jaz sem dala pred leti v Lj 50 eur nekje za frizuro, 50 eur eni zenski za profi makeup.

600 eur za eno licenje in frizuro??? A se zajebavas?

Ja, drugace se grdo obnasa do njega in ga na posnetkih tudi ponizuje. Mogoce zadnje case manj, prej pa ga je ful ponizevala.

Je pa Tadeja hodila tudi s Kirschem, je bilo razvidno iz njenih videov, in odnosa, samo Kirsch ni hotel, da se to javno potrjuje, ker bi Spela delala sranje. Pomoje ce se ne bi slo za biznis videe, tud teh ne bi s Tadejo objavljal, sam zato, da ima mir pred Spelo, ki se vedno hoce met z njim in Ceponom stike.

Odgovor na objavo uporabnika
Sanjatodorovic, 15.02.2025 ob 16:17

Je pa Tadeja hodila tudi s Kirschem, je bilo razvidno iz njenih videov, in odnosa, samo Kirsch ni hotel, da se to javno potrjuje, ker bi Spela delala sranje. Pomoje ce se ne bi slo za biznis videe, tud teh ne bi s Tadejo objavljal, sam zato, da ima mir pred Spelo, ki se vedno hoce met z njim in Ceponom stike.

Res je. On ni konflikten človek, zna pa zaropotati, če je treba. In on kot bivši vojak ima načela, je spoštljiv in tudi tu na Bledu ga vsi spoštujemo. Za razliko od njega, Špela povsod dela scene. Ona je dolgo upala, da bo z Grego spet nazaj, potem je upala na Čepona. Pa jo noben ni več hotel. A vas to kaj čudi? Grega je dal veliko skozi v svojem poklicu in se mu ni dalo več ukvarjati z njo, ko je začela najedati o otroku. On ne skriva, da noče otrok in Špela je to vedela. Je mislila, da ga bo z leti spremenila v copato. Ej, draga Špelči tu si se pa zmotla. Gregor je mož beseda. Vse kar reče izpolni. Poleg tega je bil on vedno pojem discipline v vsem.
Špela ima eno fikcijo v glavi, da je fatalna ženska, ki se ji noben ne more upreti. Eno je fikcija, drugo reala. Vsi ji pobegnejo.

Spela = nedvomno je bila meni najbolj vsecna verzija ko je imela kirscha in zdaj tudi vem zakaj – ker je imela kirscha ? bravo kirsch!!

Jerica = se vidi, da ima nekaj v glavi. Opira se na druzino, isce ponovno sreco, ne pusti se zlomit cetudi je tezko.

Marko/Mare= pa kaj pol ce je ze par let na tinderju. To pa res ni vasa stvar. In ja, ce bi iskala partnerja bi ga po tinderju, kje pa ga lahko najdes ce ne tam, ce si starejsi…….

Ne maram opravljati, vsak naj dela kar mu paše. Moram pa povedati, da se mi je Špela “zamerila”, ko je začela govoriti kako se bori z depresijo in tesnobo, da tako trpi, da nobenemu ne privošči a v isti sapi pa samo žura in celo uživa v Zanzibarju. Naj, ji privoščim, samo naj se raje drugič v jezik ugrizne, da ne prizadane take, ki se resnično borijo s tesnobo. Sami, doma. Ne pa na polno žurat pa zrihtana hodit okoli, to ni depresija Špela.

Pa saj ti ne veš, kaj ima človek resnično v sebi. Lahko greš na Zanzibar, ko prideš z Zanzibarja, si prazen v sebi, potrt, depresiven, nimaš pristnih odnosov z nikomer. Zakaj misliš, da depresija? Sprevidiš, da je vse zlagano, hja, lepo smo se imeli, to je pa to, stil.

Opravljivka475, 15.02.2025 ob 23:44

Spela = nedvomno je bila meni najbolj vsecna verzija ko je imela kirscha in zdaj tudi vem zakaj – ker je imela kirscha ? bravo kirsch!!

Jerica = se vidi, da ima nekaj v glavi. Opira se na druzino, isce ponovno sreco, ne pusti se zlomit cetudi je tezko.

Marko/Mare= pa kaj pol ce je ze par let na tinderju. To pa res ni vasa stvar. In ja, ce bi iskala partnerja bi ga po tinderju, kje pa ga lahko najdes ce ne tam, ce si starejsi…….

No jaz pa na Tinderju nikoli ne bi iskala moškega.

Jaz sem za hec vrgla ciganske karte pa med njima ne kaže nič dobrega, to ne bo trajalo, ni iskreno . Take karte so ven prišle

Vedeževalka, 16.02.2025 ob 09:59

Jaz sem za hec vrgla ciganske karte pa med njima ne kaže nič dobrega, to ne bo trajalo, ni iskreno . Take karte so ven prišle

Haha…upam, da prebere tole Spelca, saj da veliko na taksna mnenja, drugace ji pa zelim vse dobro in naj uziva z novim fantom

Ljubosumna je na Tadejo in Čepona,tud nehal so sledit en druzga na IG.

Včeraj provicirala s kinder jajčkom v objavi in pol objavla kao PA NEEEE da je kdo pomislu da je to hint??

Ma dej res pateticno,ko da bota Tadeja in Cepon okol padla al kaj in Kirsch.

Po moje se jim zdi bolna mal..

Tadejo prav briga za njo.

In pol najde kr nekoga in kok je zaljubljenan po 1 mescu,haloo pa tud mal ne greta skup.

Njen kolega frizer je pa CAR,faca.

Mič računa 280e za pramene.. Res imam dolžino cez pol hrbta.. Pol je ta Boris se poceni..

Frizer, 16.02.2025 ob 12:27

Mič računa 280e za pramene.. Res imam dolžino cez pol hrbta.. Pol je ta Boris se poceni..

Pojdi v med in mleko. Za Dober dan ti vzamejo 200€, pa res ne naredijo dobr.

Drugace pa, ko se ena zgraza nad iskanjem moskega po Tindru. Mislim, ce nimas frendov, ki bi imeli samske kolege, v sluzbi ni nic, kje jih bos iskal, pri kruhu v Mercatorju? Nic narobe s spletnimi dejti

Anonimno 100uh, 16.02.2025 ob 12:20

Ljubosumna je na Tadejo in Čepona,tud nehal so sledit en druzga na IG.

Včeraj provicirala s kinder jajčkom v objavi in pol objavla kao PA NEEEE da je kdo pomislu da je to hint??

Ma dej res pateticno,ko da bota Tadeja in Cepon okol padla al kaj in Kirsch.

Po moje se jim zdi bolna mal..

Tadejo prav briga za njo.

In pol najde kr nekoga in kok je zaljubljenan po 1 mescu,haloo pa tud mal ne greta skup.

Njen kolega frizer je pa CAR,faca.

Pod tole se pa podpišem.

Mislim, da se Špelca ne zaveda reale in misli, da se zdaj Grega in Čepon skupno jokata, ker jo ne moreta imet.

Špeli, onedva te NOČETA imet.
Si ne predstavljam, da bi imel doma njo, ker skoz neki lapa, lapa,lapa.
Tolk je lačna pozornosti, da ne vidi kako je nadležna.

Mare, a maš kšne težave s sluhom al te samo spodnja glava tolk srbi, da vse to prenašaš? Nasvet: uporabljaj kondome, ker v to Postojnsko jamo je vozilo ogromno vlakcev ?

Na Tindru ga je najdla po urgentno haha

Pa se nekoga prej, k je v nekem intervjuju razlagala lani, da misli da je nasla oceta svojih otrok in da so ji vedezevalke tko napovedale.

Zanimivo, da kljub prenajedanju, je mela same neke misicaste z 0 grama mascobe.

Alma118, 16.02.2025 ob 13:46

Na Tindru ga je najdla po urgentno haha

Pa se nekoga prej, k je v nekem intervjuju razlagala lani, da misli da je nasla oceta svojih otrok in da so ji vedezevalke tko napovedale.

Zanimivo, da kljub prenajedanju, je mela same neke misicaste z 0 grama mascobe.

Res nima pospravljenega podstrešja. A tudi razlaga  kolikokrat prdne na dan? Ali prej pokliče uno Lili Sorum, da ji izračuna ob kateri uri so planeti pravilno postavljeni za zvočno kakovostni prdec?
Z njo je pa res nekaj narobe. Najbrž je tako obupana, da v vsakem, ki jo pogleda razkreči noge, si v glavi že dela scenarij poroke, z levo roko poje v svoj mikrofon ki ga je kupla na alibabi za 5eur, z desno roko pa tipka sms medijem, da je spoznala bodočega očeta svojih otrok.

Osem strani in preko 20.000 ogledov ima tema o Špeli?

Epilog?
Špela bodi ponosna, saj s tem dokazuješ da si zanimiva in VPLIVNA oseba.
???

??, 16.02.2025 ob 15:11

Osem strani in preko 20.000 ogledov ima tema o Špeli?

Epilog?
Špela bodi ponosna, saj s tem dokazuješ da si zanimiva in VPLIVNA oseba.
???

Hahaha, vplivna oseba ??.  Iz nje se že vsi norca delajo

Ne, samo precej imtime deli javno. To bo pa pač zmeraj poželo zanimanje. Njej to paše in ima tudi kaj od tega. Ampak uradno bo pa užaljena, da se vtikujemo vanjo 🙂

Res je, lani jeseni je govorila da čuti da bo mati in da se ji zdi da je spoznala očeta svojih otrok. Potem je vse utihnilo, iz tistega nesojenega očeta otrok ni bilo nič. Cela Slovenija se ji že smeji z njenim obupanim iskanjem partnerja. Meni je nedoumljivo da je ženska  padla na tak nivo, da to še razlaga javnosti, da govori da pred zmenkom Lili Sorum preracuna kompatibilnost. Obnaša se obupno .

Rekla je, da si je na tinderju nardila tak profil, da ni vidno da je to ona.

Se pravi kr ene fotke kjer se ne vidi obraza.

Se prav so ji pisali moski, ki jim ni vazno kam ga vtaknejo, sam da nekam ga. Tko se je najdu ta Licen ???

Bolj sramota in zgrażanje o labilni najstnici ujeti v 40 letnem telesu.

Res je lahko ponosna, not ?

Jao Špeluza, ode ugled

Alma118, 16.02.2025 ob 15:29

Rekla je, da si je na tinderju nardila tak profil, da ni vidno da je to ona.

Se pravi kr ene fotke kjer se ne vidi obraza.

Se prav so ji pisali moski, ki jim ni vazno kam ga vtaknejo, sam da nekam ga. Tko se je najdu ta Licen ???

Špela, a preverjaš in bereš forum? Na zunaj se smeješ, na notri jočeš, ker ti odpiramo oči kako zblojena si. Drugače pa pri njej ne rabiš veliko truda da ga vtakneš. Zakaj bi potreben moški zavračal nekaj kar se ponuja na pladnju. Preverjeno

Lepo da je srecna, a le mogoce je prekmalu to oznanila…

Opravljivka475, 16.02.2025 ob 22:46

Lepo da je srecna, a le mogoce je prekmalu to oznanila…

Lepo, če je srečna. Res prehitro vse pove in preveč pove. So stvari, ki se zadržijo zase in se ne razlagajo vesoljni Sloveniji. Pa fejst se mora spremeniti. Žal je njejo obnašanje neprimerno za žensko njenih let in statusu.

Mislim, da je njej bsec tole pisanje, ji vrjetno skoz javlaja app da je kj novega objavljeno…vcasih mi je bila kr simpaticna, zdej je pa nako prevec “pametna”…vsak po svoje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close