Spela groselj – novi partner
Zu, 15.02.2025 ob 00:07
Ona je v juniju doživela nek flash, o katerem ni nikoli spregovorila, čeprav je sledilcem obljubila. In kundalini, kot je rekla. Potem jo je odneslo…odmik v Istro, posnela tam spot namesto v eksotičnih krajih…skos zgledala zadeta in nepodobna sebi. Rdeča barva ji ni naredila usluge. Tudi v spotu meni zgledajo čist nori in zadeti, sploh ne luštno afriško kot bi moralo biti, ampak pijano/zblaznelo. Potem je zginila za 3 mesece in tudi precej shujšala. V novi Lady se mi zdi, da je članek o njeni novi vezi, saj so ju videli na Pop starsih, tut če ga tko skriva…no, sedaj je spet poniknila z objavami.
Poniknila od kar je Nepridiprav na IGju objavil o njej in se nekaterih vplivnicah, kako se nosijo in se kaj socnega…od takrat je na spregled
Anonimno 1299, 15.02.2025 ob 07:54
Kaj pa je objavil?
Ona je naredila cel live o njemu. Kaksen je in kako je Lepa Afna super punca … Pac, spljuvala ga je in on ji ni ostal dolzan. Ce ne drugega, mu je prinesla novih 10k followerjev. Privoscil si jo je, tako kot Lesarjevo
Pojoča travica 2025, 14.02.2025 ob 22:06
O, to se pa spomnim ja.
Je na insta govorila, da ji je najbolj všeč verz *Bila sva midva pa si vse zasral* in potem ponosno povedala, da so njeni sledilci takoj ugotovili o katerem bivšem je pesem. Res odraslo? Mogoče ga je pa zato povabila v videospot, ker je mislila, da bo padel na kolena in rekel : kesam se, res se kesam! Pa je spoznal Tadejo in vidi se kako sta zaljubljena.
Goooool in 1:0 za bivšega
Dej, Tadeja se je pa vsem tipom iz njene družbe tok ponujala, da je blo že prav boleče gledat. Je blo samo vprašanje časa kdaj bo z enim skup.
Aleksander38, 14.02.2025 ob 14:16
Tip ma zaenkrat še živce da jo prenaša ker vem iz prve roke da je ženska zatežena sto na uro. Ona ne utihne in uživa ko je v centru pozornosti. Večkrat pride v gostilno kjer delam in skupaj z gosti smo najbolj veseli takrat ko gre domov. Smo bili že deležni opazk gostov o njenem obnašanju. Ni prijetno ko se jim moramo opravičevat za njeno tulenje.
Pa na njenega frizerja se bo mogu navadt, da ga povsod vlači s sabo. In sta pol skup kot dva otročaja ?
Imate prav. Gregor je bivši vojak in on ni nestabilna oseba ampak zna razmišljati pravilno in glede na njegovo profesijo lahko samo rečem kapo dol. Špelca je pa blazno nestabilna oseba. Ona lahko vsakemu pamet soli ampak nedaj Bože da bi kdo o njej kaj slabega napisal.O njej je treba pisat o presežkih. In tu se pokaže da ni zrela niti samozavestna. Ima ego kar pa ni samozavest. Kdaj ona utihne? Poleti je utihnila tudi zato ker je bivši dobil punco, zdaj ko ji je ogledalo nastavil Nepridiprav. Slednji je meni všeč. Iskreno pove da je v lajfu veliko stvari zasral ker je mislil da je frajer. Ni on tak idiot kot ga ona misli predstaviti javnosti. Po vsem videnem mu ona ne seže niti do prvih kocin na nogah. Če mene vprašate ona rabi terapevta. Resno. Nič slabega ne mislim ampak ona samo tone in tone. Njeno obnašanje, izpadi, kako se ven meče. Halo pa dej odrasti imaš 40 let. Ja vsi smo imeli in imamo starše za katere smo morali skrbeti v težkih okoliščinah. Je pa bistvo kako lajf pohendlaš. Al padeš vsakič ko se zgodi nekaj kar ni po tvoji volji al dvigneš glavo in se fajtaš. Skoz kaže samo žuranje. Pa ti da boš imela otroka če še sebe ne znaš spravit v red. In ta njen sedanji tip: to ni to. Izkoristil je priložnost ko se mu je nabacivala. Veliko moških je takih da bo izkoristil vsako ki se mu ponuja. Ampak bejbi to ni to. To je potreba in ne ljubezen. Ko je bila z Grego je bila top. To smo lahko iskreni in priznamo da gre zasluga njemu. Po njemu se ji je pa totalno odpelalo in je samo še senca sama sebe. No bolj sramota sama sebi. Ne bi rekla da bi to bila najstnica ki ima divje dneve. To naj bi bila zrela ženska. Naj bi bila pa ni. Njena mama mi deluje kot ženska ki ji znala pokazati neżnosti in ljubezni zato pa Špela hlasta po njej in po pozornosti. Nismo odgovorni za to kar so nam starši dali, smo pa jebeno odgovorni zase ko odrastemo in mi smo tisti ki si moramo ustvariti disciplino in samozavest če tega od staršev nismo dobili. Je pa seveda lažje kriviti vse okoli sebe kot pa sebi dati klofuto in se spraviti v red.
Kdo je ta nepridiprav?
So zenske, ki so zapustile tipa,ki ni hotel imet otroka z njimi. Ampak so potem takok cez 1 leto imele otroka z drugim, ki so si ga prej nastimale. Niso puscale tipa na blef pa pol v iskanje. So tocno vedele kdo jih bo napumpal da bodo dosegle to takoj.
Ta pa je zapustila unega in verjela svojih tetkam vedezevalkam, da kako ji bo usoda prnesla nevem kaj…ma nic ne bo
Lol, ti bi zdej Špeli očital, da ni bla dovolj preračunljiva in si še v času zveze poiskala novega tipa. Ta je pa res debilna. Ko bi pa v roku enega leta po razhodu res imela otroka z drugim bi pa spet imel vsi velik za povedat.
Grega k ga vsi tko hvalte, jo je tle lepo žejno peljal čez vodo. A po petih letih zveze, ko si star 40, partnerju poveš, da si ne želiš otrok. Mal zahrbtno, če mene vprašaš. In jo čist razumem, da jo je vse skup obrnil. K si pa zdej kariero dela na račun tega, da mu je ona sfurala prepoznavnost, je pa ok. Egoist.
Res so take ženske. Ni pa to zdravo za otroka. Ona bi morala najprej sebe spravit v red in pol met otroka. Labilna oseba ki ima otroka ni dobra podlaga. Žal. Glede na videno bo pa ona imela hudičevo veliko dela da se pravi resnično k sebi. Mislim da ima ona veliko več travm in napačnih vzorcev v sebi kot tudi zamegljen pogled na lajf kot to kaže in predsem si to prizna. Gregor ji je pri tem odprl oči in se je zrihtala zdaj pa Špela ne da si samo zatiska oči ampak ima na sebi celo očala. Škoda.
Meni Grega deluje stabilno in vem, da je že pred njo imel uspešno kariero. Misliš, da se v 5 letih nikol nista pogovarjala o otrocih? To zgodbo je Špelči prodala medijem in nikjer ne piše, da je to res. Mislim, da je s to zgodbo spet sebe naredila javno žrtev. Ni bilo prvič, ker ona se fila s tem da je Drama Queen. Sem imel eno tako pol leta pa sem po hitrem postopku odšel. Z njo sem imel več dela, kot sem pol imel dela s svojimi otroki. Kaj sem hotel povedat: problem je ona. Očitno je hotla Grego priklenit zase z otrokom, ni pa Grega tako zabit, da tega ne bi opazil. Zakaj bi imel otroka z nekom, s katerim ima toliko dela? Sicer pa, za otroka se odločita oba in ne en sam. In tu se pokaže njena sebičnost in to, da mora biti ona spet v prvem planu. Ni problema, če hoče biti ženska na prvem mestu, super ženske, ki jih ljubimo so zmeraj na prvem mestu ampak moraš pa biti dobra ženska da sploh prideš tja.
Špela ima ob sebi napačne prijatelje, ki ji ne morejo biti vzor. Edina, ki bi ji bila lahko za vzor je Jerica. Ona je ostala sama z otročkom in ji ni lahko. A je ona klonila v težki situaciji? Ni. Ženska se fajta, dela na sebi, je izjemno ljubeča mamica in prizemljena oseba s pravim razmišljanjem. To so močne ženske! Prepričana sem, da bo Jerica dobila pravega moškega zase, ker si to zasluži. Zelo si to zasluži. Jerica, če to bereš: čudovita si, kar tako naprej. Čaka te lepa prihodnost. Špela, vzemi si jo za vzor, ker to tvoje obnašanje in razmišljanje vodi v pogubo.
Razn gej frendov, mislim da drugih nima.
Se Domna ne vec, kar pravi da je blo v povezavi z njeno mamo. Kar pomeni, da je verjetno imela neko krizo al problem z mamo, in je klicala Domna, da naj pride, ta pa ni hotel, ker je bil verjetno s kakim tipom. In ker ni takoj skocil za Spelco, ki je imela krizo, je naredila crto. Ker ona seveda more bit vsakemu prva. Se kako Mihata Hercoga klice in nadleguje ponoci je objavljala na storijih, un pa se ji ni javu.
Vprasanje kaj bi ta Boris povedal o njej, ce bi lahko, in ce ne bi iz koristi bil tiho in se druzil z njo.
Sanjatodorovic, 15.02.2025 ob 12:36
Razn gej frendov, mislim da drugih nima.
Se Domna ne vec, kar pravi da je blo v povezavi z njeno mamo. Kar pomeni, da je verjetno imela neko krizo al problem z mamo, in je klicala Domna, da naj pride, ta pa ni hotel, ker je bil verjetno s kakim tipom. In ker ni takoj skocil za Spelco, ki je imela krizo, je naredila crto. Ker ona seveda more bit vsakemu prva. Se kako Mihata Hercoga klice in nadleguje ponoci je objavljala na storijih, un pa se ji ni javu.
Vprasanje kaj bi ta Boris povedal o njej, ce bi lahko, in ce ne bi iz koristi bil tiho in se druzil z njo.
Mislim, da je Boris raje tiho, da ima mir. Že do njega se obnaša grdo. Zato ji samo kima. Ona ima resne probleme sama s sabo. Vse se mora vrteti okoli nje, drugače je pa joj. Domen očitno ni hotel biti njen cucek. Saj, zakaj bi pa bil? Ima svoje żivljenje. In ja, on nima rad punc, to je javna skrivnost. Tako pač je. Ona żivi v iluzijah, da ima vse prav in da mora biti po njenem. Zdaj se bo za nekaj časa potuhnila na ig, potem bo prisla nazaj in spet igrala žrtev, kot vedno, v isti sapi pa bo razlagala, kako je vse amazing in top. Za vse so krivi drugi, ona nikoli. In tisto kako je neurejena, drži. Jo videvam tam kjer živi, ker veliko tečem. Neurejena da dol padeš. Da o njenem obnašanju sploh ne izgubljam besed.
Teta Pehta in njene zdravilne rožce, 15.02.2025 ob 11:53
Špela ima ob sebi napačne prijatelje, ki ji ne morejo biti vzor. Edina, ki bi ji bila lahko za vzor je Jerica. Ona je ostala sama z otročkom in ji ni lahko. A je ona klonila v težki situaciji? Ni. Ženska se fajta, dela na sebi, je izjemno ljubeča mamica in prizemljena oseba s pravim razmišljanjem. To so močne ženske! Prepričana sem, da bo Jerica dobila pravega moškega zase, ker si to zasluži. Zelo si to zasluži. Jerica, če to bereš: čudovita si, kar tako naprej. Čaka te lepa prihodnost. Špela, vzemi si jo za vzor, ker to tvoje obnašanje in razmišljanje vodi v pogubo.
Ne vem, mislim, da je Jerico razhod zelo prizadel. Posebno, ce je res Timotej odsel zaradi mlajse sodelavke. Vem, da je govorila, da se je potrebno boriti, ce mislis, da je vredno. Mislim, da se Timo ni zelel. Glede na to, da se o njemu govorijo same dobre stvari, pa da je tako hitro pocilo … Otrok Jerico resuje, da se ni sesula. Ceprav tudi vse te spremembe, ki se jih gre, so odraz prizadete zenske. Vse smo bile ze tam.
Ima pa enaka cudna nagnjena kot Spela s temi vedezevalci. Ne vem, Spela prevec vse javno obelodani, Jerica pa pac ve, kaj se lahko in cesa se ne sme. Spela filtra nima in sicer jaz to spostujem pri ljudeh, da so odkriti, ampak spet ne biti zaljiv ali pa nekomu skodovati.
Papagaj838, 15.02.2025 ob 10:51
Lol, ti bi zdej Špeli očital, da ni bla dovolj preračunljiva in si še v času zveze poiskala novega tipa. Ta je pa res debilna. Ko bi pa v roku enega leta po razhodu res imela otroka z drugim bi pa spet imel vsi velik za povedat.
Grega k ga vsi tko hvalte, jo je tle lepo žejno peljal čez vodo. A po petih letih zveze, ko si star 40, partnerju poveš, da si ne želiš otrok. Mal zahrbtno, če mene vprašaš. In jo čist razumem, da jo je vse skup obrnil. K si pa zdej kariero dela na račun tega, da mu je ona sfurala prepoznavnost, je pa ok. Egoist.
Ne bo držalo. Spela se je razšla v covidu z Gregorjem, to je 5 let nazaj, takrat je imela 35 let. Ko sta začela, je imela pa 30 let. Od takrat pa ona psihično tone, on je pa tak kot je bil. Za njega je bila Špela preveč nedisciplinirana in neurejena, ženska ki je labilna in je bil on precej stopnic pred njo. Zato je nehal z njo. Tudi ne predstavljam si Špele kot matere. Ona še sebe ne more v red spraviti.
Miru v duši, 15.02.2025 ob 05:23
Ljubljančanka1000, 14.02.2025 ob 15:55
Sama je hotla, da se o njej piše. Kot vedno. Če ga bi hotela skriti ne bi o njem objavljala. Oh, stanovanje…zanemarjeno, ona vsa skuštrana in neurejena pri njenem juuuutrčeeek ? ampak glavno da je vse aaaamaaaaazing. Meni ne more prodati svojih bučk za javnost.
Se spomnite njenega bivšega? Grega? On je edini, ki jo je spravil v red. Ko je bila z njim jo je očitno fajn v rit brcnil, da je bila telesno v formi in se je vsaj normalno obnašala. Se spomnim, ko je celo pospravljala njegove apartmaje. Ampak ni čudno da je bilo tako. Njemu se vidi, da ve kaj je disciplina in red, da pri njemu ni blefiranja. Tista Špela je bila super, današnja Špela je pa … ni besed.
On je bil poklicni vojak. Celo na misijah in tam nema trte mrte.
Meni je že tista nenormalna, da ne rečem pataloška, navezanost na mamo sumljiva. Saj ima vsak normalen človek rad svoje starše… Zakaj je bil oče odsoten in ni živel z njima? Poročen in njena mama samo njegova ljubica? Tega ni nikoli povedala, čeprav čveka o vsem.
Ja in kdo je postavni Cerkničan?
Ja edinka je in taki fajn mamo kot ima, ji bi imela vsaka. Magda ji ni loko ni delala preprek.. Vedno je rekla. Življenje je tvoje.. Tu je obojestransko Veliko spoštovanje. In tudi če bi kdaj mama k zlata mama. To ji je položeno v zibelko.. Lp iz Domžal..
Kirsch, 15.02.2025 ob 00:08
Kirsch, 15.02.2025 ob 00:03
Zu, 14.02.2025 ob 23:49
GOODLIFE, 14.02.2025 ob 22:46
Roko na srce…
…Špelca je bila top bejba, joški in vse – ni da ni, luštna, jebozovna.
Ampak v tem tumba tumba videu je podrta katastrofa – ne bom komentiral debelosti, ker so ženske z malo več kilami na pravih mestih lahko hudo HOT. Ampak ona zgleda kot stara mama tu, prav nič sexy – kot da je dala roke stran od sebe…
…škoda res, ker drugače je vroča, tako v besedah – rada uporablja igračke in po izkušnjah tistih, ki so bili z njo je precej dobra v postelji (enako Katarina Benček) – ima kilometrino pač – nič narobe s tem:)
Kirsch ni Tadejin bivši, sta bila samo frenda.
Ja, seveda. Potem pa svizec zavije cokolado. ?
Tako kot je Spela za Zurnal 24 dala uradno izjavo, da z Matejem nista par, ampak samo dobra prijatelja in to ze celih 10 let.
Vidis, tega nisem razumela. Najprej vesoljni Sloveniji lazes, da nimas nic z njim, potem pa ga prebolevas tako, da mu posvetis pesem. In ko se zaplete s Tadejo, ga unfolowas na IG. Zakaj? Ce pa sta bila samo frenda?
Z Matejem Ceponom ni imela nič, samo posvojila je njegovega psa Jacka. Tudi velikokrat ga ima tam v varstvu, ko kam gre. Je pa on res lepotec.
Pika37, 15.02.2025 ob 12:59
Mislim, da je Boris raje tiho, da ima mir. Že do njega se obnaša grdo. Zato ji samo kima. Ona ima resne probleme sama s sabo. Vse se mora vrteti okoli nje, drugače je pa joj. Domen očitno ni hotel biti njen cucek. Saj, zakaj bi pa bil? Ima svoje żivljenje. In ja, on nima rad punc, to je javna skrivnost. Tako pač je. Ona żivi v iluzijah, da ima vse prav in da mora biti po njenem. Zdaj se bo za nekaj časa potuhnila na ig, potem bo prisla nazaj in spet igrala žrtev, kot vedno, v isti sapi pa bo razlagala, kako je vse amazing in top. Za vse so krivi drugi, ona nikoli. In tisto kako je neurejena, drži. Jo videvam tam kjer živi, ker veliko tečem. Neurejena da dol padeš. Da o njenem obnašanju sploh ne izgubljam besed.
A sploh veste kdo je Boris Dragan?. En najboljših frizerjev, vizazistov.. Me jd zrihtal za poroko u nulo.. Računal pa 600e..Frizura-makeup. In tip je res krasen človek..
Anonimna279, 15.02.2025 ob 13:22
Ne bo držalo. Spela se je razšla v covidu z Gregorjem, to je 5 let nazaj, takrat je imela 35 let. Ko sta začela, je imela pa 30 let. Od takrat pa ona psihično tone, on je pa tak kot je bil. Za njega je bila Špela preveč nedisciplinirana in neurejena, ženska ki je labilna in je bil on precej stopnic pred njo. Zato je nehal z njo. Tudi ne predstavljam si Špele kot matere. Ona še sebe ne more v red spraviti.
Za Kirscha mislim 40 let. Jih je praznoval v času, ko sta bila skupaj, še zabavo mu je organizirala. Je verjetno precej prej vedel, da noče otrok. Ni to nova stvar pri vojakih.
Anonimno590, 15.02.2025 ob 13:09
Ne vem, mislim, da je Jerico razhod zelo prizadel. Posebno, ce je res Timotej odsel zaradi mlajse sodelavke. Vem, da je govorila, da se je potrebno boriti, ce mislis, da je vredno. Mislim, da se Timo ni zelel. Glede na to, da se o njemu govorijo same dobre stvari, pa da je tako hitro pocilo … Otrok Jerico resuje, da se ni sesula. Ceprav tudi vse te spremembe, ki se jih gre, so odraz prizadete zenske. Vse smo bile ze tam.
Ima pa enaka cudna nagnjena kot Spela s temi vedezevalci. Ne vem, Spela prevec vse javno obelodani, Jerica pa pac ve, kaj se lahko in cesa se ne sme. Spela filtra nima in sicer jaz to spostujem pri ljudeh, da so odkriti, ampak spet ne biti zaljiv ali pa nekomu skodovati.
Ne moreš Jerice in Špele primerjat. Jerica ima doma od otroštva zdravo bazo na katero se vidi, da se trenutno zelo opira. Kar je super. Plus otrok jo drži gor. Špeli je pa potem poleg vsega še mama zbolela. Fotr pa nikol ni bil neka večja figura v njenem lajfu,
Vsak je odgovoren za svoje življenje. Špela je neodgovorna in samo tone. Sploh ne živi v realnem svetu. Boris je tudi mene friziral in je res uredu oseba, se pa ob Špeli spremeni v manj uredu osebo. Jerica je super. Verjamem, da jo je prizadelo ampak ona je realna in ve, da bo gurala naprej, ker ima otroka. Špeli jaz ne bi dala niti, da mi pazi otroka, kaj šele da ga bi imelo tako neodgovorno bitje, ki je totalno razštelano.
Forum je zaprt za komentiranje.