Spela groselj – novi partner
??, 16.02.2025 ob 15:11
Osem strani in preko 20.000 ogledov ima tema o Špeli?
Epilog?
Špela bodi ponosna, saj s tem dokazuješ da si zanimiva in VPLIVNA oseba.
???
Dobronerni post: Mislim, da se tu ne gre zato, da bi bila zanimiva in vplivna. Dosti žalostno je, da je 90% ali več teh komentarjev negativnih. To ni ravno za odpiranje šampanjca ampak se je za zamisliti. Pravi, da jo komentarji ne ganejo, ima pa vklopljena obvestila, ko se njeno ime kje pojavi. Zelo nasprotujoča izjava. Se mi zdi, da je ona oseba, ki je zelo čustvena in vihrava saj ji čustva prevladajo razum. To pa ni dobro. Razum moraš in ga je možno obvladati. Zato pa tako niha njena teža, njeno razmišljanje in obnašanje. Iz obupa, da bi imela spet resno zvezo se vrže na vsakega in v isti sapi hiti preverjati pri tetkah ali je pravi. Ne gre tako. Ti bodo tetke vse preverjale ali boš vzela življenje v svoje roke in se spravila k sebi ? Priporočam terapevta, s katerim bosta razčlenila vzorce in travme, ki jih imaš v sebi. Pa beri zdrave knjige, ki ti bodo na tej poti pomagale: Kognitivno-vedenjska terapija(R.Branch,R.Wilson)
Opravljivka475, 16.02.2025 ob 22:46
Lepo da je srecna, a le mogoce je prekmalu to oznanila…
Ekstra prehitro saj je vedno razlagala kako je ona s tipom vedno eno leto preden pove širši javnosti. S Čeponom je propadlo prej zato je potem zanikala, ker res potem nista bila več skupaj. S tem novim je pa čist navalila očitno jo res nekaj žuli.. Pomojem ji je zdej tipček reku naj malo oladi, ker je zdej spet zginla.
Alma118, 18.02.2025 ob 17:08
Žuli žuli
Ce gres na Zanzibar, pa pol tm snemas storije o Mateju in Tadeji,pol te mores res žult…
Res je snemala o tem in ni mogla skriti kako užaljena je bila, ker sta ji skrivala, da sta si všeč. Valjda da nista hotla to tebi razlagat, ker si tak maščeven psiho. Iz storija se je to čutilo kako si negativna do njiju in prevsem ljubosumna na Tadejo. Tadeja je lepa, pozitivna, suha in simpatična, predvsem pa ima pospravljeno glavo. Skratka: Tadeja je popolno nasprotje Špele.
In tu se tudi pokaže Špelina dvoličnost: ona lahko vse popljuva, mi pa ne smemo nič slabega napisat o punčki Špeliki ?
Ste opazili, da po Kirchu, vso “zaljubljenost” plasira sama v medije? Tipi se nočejo izpostavit in se skrivajo. Hmmm, le zakaj??? To me spominja na zgodbo o blazini: ko greš poleti v morje z blazino in se prej namažeš z oljem za sončenje. Blazina ti v vodi uide, ti pa hlastaš za nji, da jo ujameš. Hlastaš in hlastaš, pa ti blazina polzi iz rok. To je ona. Hlasta po tipih, oni se ji pa izmikajo. Ne vem ali ima res tolk megle v glavi, da ne vidi kako je nadežna, da nihče ne želi javno se izpostaviti z njo? No, če se pojavi njena slika z njim v medjih, jo je plasira sama. Če jo bo pa objavila na instagramu, me pa skrbi, da je poba slikan z njo pod prisilo. Kako že gre tisti znak z rokami, da si v ujetništvu? Bomo pozorni Mare, ti kar pomigaj z roko !
NEVARNA, 18.02.2025 ob 19:10
Ta tema je postala zelo NEVARNA. Občutek imam, da jo piše do pet oseb, morda samo ena ali dve. Če si Špela kaj naredi zaradi tega, jo boste imeli na vesti, če vest sploh imate. Če ste pametni, zdaj zaključite, je zelo neokusno.
Pa nej nardi samomor boli me kurac zaradi tega. Sama je kriva ker se tako obnaša in izpostavlja frajerka in narcistična ženska.Takih ne rabimo.
Anonimno 4004, 18.02.2025 ob 21:42
Kaj točno je Nepridiprav rekel o Špeli?
Iskreno je bil zelo prizanesljiv. Zgolj samo o tem, da je grdo ravnala s sponzorskim avtom od Pleskota, da so obstajali posnetki ali znanci ki so omenili to. Kar je Spela tudi omenila v lajvu – da je on eden glavnih bil da so ji odvzeli sponzorski avto. Sumim, da se je zato zelela malo spraviti na nepridiprava, da nima pravice govorit s svojo zgodovino – ker narcis kot je ona ne sprejme in je vojno stanje ce nekdo nekaj nameni njej.
Pa ljudje ki delajo v avtopralnicah so pisali, da je pripeljala avto, ki je bil ogabno zanemarjen in notri njene posrane tangice.
O tem kako so mu ljudje pisali, da je na kokainu.
in o tem kar ni skrivnost, da jo je na petrolu srecal neurejeno in smrdljivo ko je sla kupit lady, kjer je bila na naslovnici.
skratka zelo ji je prizanesel….
Hvala, da si to izpostavil/a.
Upam, da se Špela, če tole bere, zaveda, da takšne poste verjetno piše oseba, ki ima neko motnjo in čuti hudo sovraštvo, ki ga projicira nanjo. Sploh ne gre za Špelo. Gre za to, da mora žal nekje izliti svoje sovraštvo in jezo na cel svet. Take osebe pogosto pridejo na terapijo z idejo, da se mora svet spremeniti, zato, da bo njim bolje. Šele kasneje razumejo, da se bodo morali spremeniti najprej sami. Vsaj malo.
Špela ves čas imej to v mislih in naj ti ne pride do ẓ̌ivega. Takšne stvari pišejo nesrečni in ubogi ljudje. In lažje se je ukvarjati z drugimi kot čutiti svojo bolečino.
Nepridiprava je ona prva napadla na livu in potem mu je najedala še v sporočilih. On ji je samo javno odgovoril nazaj in povedal kar se itak ve v Domžalah in skriva pred mediji, ker ona mora biti javno popolna. Masko ji je dal dol in to je to. Špela ima veliko masla na glavi pa to skriva. Pri njej so vsega drugi krivi, ona nikoli. Ja, ona je zelo narcisoidna oseba, mora biti vedno na prvem mestu, vse mora biti po njeno, če ni te napade. To bi celo slepa oseba opazila. Enkrat je bil mož v istem lokalu kot ona. Je rekel, da je neprestalno zbujala pozornost s svojim glasnim govorenjem in vpitjem, obnašala se je oholo in je bila popolno nasprotje Špele na televiziji, ko se trudi vsem ugajat. Jah, misliš da si kupil diamant, dobiš pa fejk robo od Kitajca.
Polona Domžale, 19.02.2025 ob 09:54
Nepridiprava je ona prva napadla na livu in potem mu je najedala še v sporočilih. On ji je samo javno odgovoril nazaj in povedal kar se itak ve v Domžalah in skriva pred mediji, ker ona mora biti javno popolna. Masko ji je dal dol in to je to. Špela ima veliko masla na glavi pa to skriva. Pri njej so vsega drugi krivi, ona nikoli. Ja, ona je zelo narcisoidna oseba, mora biti vedno na prvem mestu, vse mora biti po njeno, če ni te napade. To bi celo slepa oseba opazila. Enkrat je bil mož v istem lokalu kot ona. Je rekel, da je neprestalno zbujala pozornost s svojim glasnim govorenjem in vpitjem, obnašala se je oholo in je bila popolno nasprotje Špele na televiziji, ko se trudi vsem ugajat. Jah, misliš da si kupil diamant, dobiš pa fejk robo od Kitajca.
Je tako zato mi je vseeno če se zadrgne sama to hoče vzbujati pozornost to so mnoge take te novodobne kure brez pameti.
pa saj je Ana Praznik enaka. Po televiziji vsa neki najs, ko pa si v isti gostilni kot ona, pa slišiš samo njo. In bohnedaj, da je kdo proti njej oz ima drugačno mnenje. Takoj se dvigne nos in užaljeno odreagira. Vse te gospodične, ki jim je “slava” preveč stopila v glavo, so enake. No, Špela vsaj pokaže, da je packa in da ma oštar jezik in da je zamerljiva. Kar se jasno vidi po storyjih. Vse ostale se pa samo delajo super najs pa fine, pa so večje packe kot je Špela. Samo maske pač javno ne padajo kot Špelina.
Vem da sem jo dolgo casa nazaj spremljala po insta in enkrat sem ji nekaj komentirala v negativnem smislu in me je takoj blokirala.
Mislim, ce gres neznanca takoj zablokirat, ti pa si javna oseba, ki se izpostavlja, in lahko pricakujes svasta od komentarjev…. kako more pol zabijat sele une okoli sebe, ce ji kej slabega oz direktnega oz resnicnega povejo.
Alma118, 19.02.2025 ob 14:34
Vem da sem jo dolgo casa nazaj spremljala po insta in enkrat sem ji nekaj komentirala v negativnem smislu in me je takoj blokirala.
Mislim, ce gres neznanca takoj zablokirat, ti pa si javna oseba, ki se izpostavlja, in lahko pricakujes svasta od komentarjev…. kako more pol zabijat sele une okoli sebe, ce ji kej slabega oz direktnega oz resnicnega povejo.
Saj jih zabija in žali tudi javno na insta, ko objavi story. Zato ji pa vsi okoli nje samo kimajo.
Marija297, 19.02.2025 ob 09:08
Ali kdo ve zakaj so jo zamenjali pri Atelier Rebul ? Ker je kar veliko promocije naredila, več kot zdaj Severina.
Sicer ne vem, ampak lahko sklepam.
Po moje ni izpolnjevala svojih pogodbenih obveznosti. Tem vplivnicam je to sluzba, kot nam nasa. Ce parkrat ne prides v sluzbo, letis. Ce delo ni narejeno, najprej opomin, potem letis. Poleti je ona “oblezala” in se ni zmogla dvignit. Kao psihicne tezave.
Ma dajte no. Si predstavljate, da “oblezi” kaka mamica samohranilka s tremi otroki zaradi psihicnih tezav. Ne, te gurajo in rintajo naprej! Zatadi otrok! Ona pa je poclovecila tista dva uboga pasja reveza, ju vozi v vozicku, se setka po Domzalah v jutranji halji in papucah, kot da je pobegnila iz Polja.
Jacka je itak Ceponu vzela. Ker se je taaaaaaaaaaaako navezala nanj.
Eh, brezveze. Ni vredna. Odcvetela in zafrustrirana stara koza.
Ojoj699, 19.02.2025 ob 19:38
-
Špela pa ne verjamem da smrdi in v avtu pušča posrane tangice. Danes sem vidla da ima rdeč Renault Captur hiše Pleško v svoji garaži.. Vidim da pišete laži..
Spela je sama javno naznanila na svojem profilu, da je odkupila avto od Pleska in da ne sodelujeta vec.
O posranih tangicah pa so pisali ljudje iz avtopralnice, jaz samo odgovarjam na vprasanje kaj je nepridiprav rekel.
Forum je zaprt za komentiranje.