Španija…costa brava
Men tut dost pomen da so polni penzioni,pa da je vse samopostrežno,ker ne maram bit v hotelih kjer nimaš izbire kaj jest:) Drugače se mi pa zdi tut pr Iliriki fulllll pocen….tko da če se ti tm zdi bol,pa pejt z nimi ane.Nm je itaq glavn da velik vidmo pa se mamo lepo.Če bi hotla poležavat pa to bi šla u ene toplice,tko si grem pa tut mau ogledat:)
L.P pa ne zamert:)
Mi smo šli z avtom za božične praznike do Barcelone, iz kjer smo naredili tud en izlet na Costa Bravo, sicer takrat ni sezone in je vse izgledalo bolj žalostno, je pa veliko majhnh trgovinic, restavracij ob plaži, lokalov…tako da vam verjetno ne bo žal, plaža je tudi uredu, zelo pa priporočam obisk Barcelone, če boste že tako blizu, sicer v enem dnevu ne boste veliko videli pa vseeno. Tudi Montserrat je zelo zanimiv samostan, samo pričakujte veliko gužvo in čakanje v vrstah za ogled kipca črne madone, ki je tako majhen da ga skoraj komaj opaziš. Mogoče organizirane skupine spuščajo skozi kakšen poseben vhod, to se ne spomnim več. Pa lepo se imejte, lp
Jaz sem bila, pa lahko rečem, da nič posebnega. Skomercializirano, beton, diskoteke, … to je kraj, kamor se gre žurirat – kar pa lahko navsezadnje za manj denarja počneš tudi doma :). Če že greš, pa pojdi v Barcelono, vrži oko na Gaudijeve stvaritve, morda si lahko ogledaš tudi srado familio, muzej voščenih lutk…poglej malo v vodiče, kaj je tebi na kožo pisano. Prestolnica žurov pa je vsem poznan L’loret de mar.
Jaz sem bila v Španiji že pred leti, a če te še kaj zanima, kar bi ti znala povedat, vprašaj.
Obilo zabave!
Forum je zaprt za komentiranje.