Španija…costa brava
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Španija…costa brava
Ojla
A je kdo že biu v Španiji…bol natančno v costi bravi….Aja pa če gre mogoče kdo z Iliriko med prvomajskimi počitncami:)
Jaz grem. Tam pa še nisem bila.
lp Majuška
midva z mozem greva tudi:-)
Lep pozdrav obema.Lepo je slisat,da gre se kdo…fulll upam,da je dovolj prijav:) Jst tut se nism bla,ampak so mi prjatlce ki so ze ble tam povedala kako je:) So rekle full zurov….zanimive vitežke igre,plaža,barcelona,nakupi…:)
L.P
Meni so rekli, da se sigurno gre in da bo avtobus že v Mb skoraj poln.
lp Majuška
Fullllll dobr:) A si drugač iz Maribora? Aja a kej veš kako bo s sedeži,ker ko sem šla na Dunaj s Sončkom so nam že na karto napisal na katerih sedežih sedimo in pol ni blo nobenih težav?
midva sva tud iz Maribora:-))
ja sem iz Mb. Na Iliriki so mi rekli, da sedežev ni možno rezervirati.
Irena iz katerega konca Mb pa sta ? Jaz sem s Tabora.
lp Majuška
Lianna od kod pa si ti ?
lp M
Iz Ljubljane…mi se vam pridružimo malo kasneje:) Upam samo da bove lahko s frendico sedele skupaj:)
Tudi midva z fantom greva… Samo ne preko Ilirije, vi grete za 8 dni ne? Midva greva za 10…
Se mogoče kaj srečamo 🙂
Joj, Natasha, pozabila si povedati, če si tudi ti s Tabora doma ;-)))
Vito, beri malo boljše. Spraševala sem Ireno iz katerega konca je doma. Če si bil v Španiji, daj rajši kak pameten nasvet.
lep sončen pozdrav
sva iz Slivnice pri MBR, no -sosednja obcina:-)
preko koga in za koliko?
Ne Vito, nisem. Sem pa od Tabora preko mosta 🙂
Samo res, a maš kak nasvet glede Španije? Razen tega, da nas se vsaj par osnovnih besed naučimo…
10 dni, preko Columbusa, 49.900
Mi lahko prosim poveš, kaj ta cena vse vsebuje.
hvala
bus-bus (zaenkrat gre iz LJ, se pa dogovarjajo, da bi šel še iz MB), 7 × polni penzion, oglede na poti, zavarovanje, vodenje in organizacija.
Za oglede so pa doplačila, čeprav sem dobila informacijo, da se splača vzet samo izlet v Barcelono in viteške igre (kjer imajo tudi flamenco).
Sej sploh ni važn s kje smo,glavn je da se bomo mel dobr,ane? A drgač kej veste a je že vse polno? Pa a boste šli na vse oglede?
L.P
Tako je. Glavno, da se bomo meli fajn in da bo lepo vreme. Glede ogledov pa tako: vse tisto, kar je v ceni, poleg tega pa še flamenco in Costa Bravo.
Pa vidve?
Majuška
Viteške igre…:)
Ja jst tut vitežke igre,costa brava….pa še kej se bo našlo:)
A mi kdo zna povedat kolk je to ze zasedeno? Ker mi smo iz Ljubljane in smo misnli it oz. se odloct do konca meseca, sam da ne bo potem ze vse polno?! A je moznost tut vecih avtobusov?
Najbolje bo da kar pokličeš na agencijo.Nekaj pravijo da je že kar polno.Sam itak na agenciji najbolj vejo.Pa čimprej poklič:)
Forum je zaprt za komentiranje.