Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sovraži potovanja

Sovraži potovanja

saj zato so pa meni najboljša potovanja v lastni režiji, greš in delaš tisto kar te je volja, ogledaš si tisto kar želiš, kadar želiš… v bistvu čas potovanja – dopusta zapolneš z užitkom in počitkom ter dejavnostmi za svojo dušo :))

Meni se ne zdiš prav nič čudna.

Obožujem potovanja, ampak na način, kot si ga v drugem stavku opisala. Utrip ulice v tujem mestu, ure in ure lahko sedim v parku in samo zijam naokrog. Cerkva in muzejev sem se pa že za celo življenje nagledala. Nisem umetnostni zgodovinar, ne vidim bistvene razlike med enim oltarjem in drugim. In na živce mi grejo prenatrpani urniki na potovanju. Tega imam že v vsakdanjem življenju dovolj, na dopustu ne mislim vstat ob sedmih in potem cel dan dirkat od enega muzeja do drugega.

Tudi ko zdaj za nazaj pomislim, mi je recimo najljubši spomin na Istanbul večurno pitje čaja v neki njihovi zakotni čajnici. Spotoma smo še eno šišo skadili in se od domačinov naučili backgammon igrat. Tiste njihove glavne znamenitosti so pa sicer lepe in čisto vredne ogleda, ampak nekega večjega vtisa name niso naredile.

V bistvu mislim, da so tvoj glavni problem nekompatibilni sopotniki, ne pa odpor do potovanj kot takšnih.[/quote]

Povsem napačne in zelo ozkoglede predstave o potovanjih imaš.
Še na nobenem potovanju me ni nihče silil, da moram v kak muzej, cerkev. Ogledujem si, kar je meni všeč. Ponavadi to niso muzeji, mesta, cerkve.
Vstanem kadar hočem. Urnik imam pa natrpan kolikor si sama želim.

Jaz zelo rada potujem. Brez potovanja bi bilo moje življenje precej bolj prazno. Dokler bo zdravje, pa seveda tudi denar, toliko časa bom tudi potovala, želje so velike, večje od količine časa in denarja:))

Zakaj potrebujes vodica?

Ne vem, ce je se komu doma tako lepo, kot meni, ker ce nanese, lahko mine tudi cel teden, da ne grem nikamor od doma in resnicno uzivam. Ko me prijatelji kam povabijo, me hecajo, da naj pomolim nos iz svoje luknje.
Ampak uzivam tudi na potovanjih. Ne maram nekih luksuznih turisticnih namestitev, ker tam ne zacutis utrip in karakter destinacije, rada sem med domacini, uzivam v lepotah tujih krajev, ker ne glede na to, koliko je doma lepo, je drugacna lepota, rada spoznavam drugacnost…
Moz sluzbeno veliko potuje, zato mu za privat potovanja ni, njemu je idealen dopust na vikendu. Sem pa sama z najino mladino prepotovala se in se in kljub temu, da so ze skoraj odrasli, se vedno nekje 1x letno kam gremo.

Geš v brusl in vidiš zarjavel atomium 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close