Soseda noseča hodi na morje
Naj gre. Gre za svoj denar, pametna je verjetno dovolj, da se čuva. Na morju vidim ogromno nosečk. Zakaj ne?
Meni grejo na živce taki, ki si nakradejo denar pa hodijo na morje. Jamrajo kako imajo nizke plače/penzije ampak skoz imajo nekaj novega – pohištvo, obleke, parfume, frizer vsake 2 tedna… Pa sem videla zakaj. Prvo so kradli sosedi, ko so šli v trgovino za njo, ko je bila bolna. Par stvari za malo manj kot 50 eur. Račun (ki ji ga niso dali) je bil v resnici okoli 20 eur, še manj – sem ji šla jaz parkrat v trgovino in sva videli. Potem so pa še meni ob nepozornosti iz denarnice vzeli denar. Taki nimajo kaj hodit na morje. Če ne bi kradli, ne bi mogli it.
Nosečka pa naj kar gre na morje, če ji le paše. No, razen, če ti krade.
.ma ti si ziher ta štorklja ko te skrbi za hčero 20 letno da je kdo slučajno pri 20 letih ne tiši ali da še ni izgubila nedolžnosti..pa brigaj se zase že baba al pa mi daj kontakt da te jas postavim na realna tla če te še nobeden ni.. da si v moji bližini prvo minuto žreš govno ker si odvratna totalno.. ziher maš 150kg+ pa pravkar žreš čips in si jezna na vse lepotice čeprav so noseče da še lahk grejo na morje
Dobro si prikazala, kaksnemu profilu starsev je otrok samo privesek.
čudna soseda, 29.07.2024 ob 14:06
Zdaj je že v drugo noseča in gre v 6em mesecu celo tako daleč na Pelješac v tej vročini. Da ne omenjam da je s prvim rinila na morje ko je bil 1 mesec star. In to je kar v avtodomu! Pa kaj ji ni jasno?!
Kaj vam ni jasno? Noseča je, ne bolna. In celo na Pelješac. A tam ni nosečnic? Joj, s seboj se ukvarjajte.
Forum je zaprt za komentiranje.