Soseda noseča hodi na morje
čudna soseda, 29.07.2024 ob 14:06
Zdaj je že v drugo noseča in gre v 6em mesecu celo tako daleč na Pelješac v tej vročini. Da ne omenjam da je s prvim rinila na morje ko je bil 1 mesec star. In to je kar v avtodomu! Pa kaj ji ni jasno?!
ma ti si ziher ta štorklja ko te skrbi za hčero 20 letno da je kdo slučajno pri 20 letih ne tiši ali da še ni izgubila nedolžnosti..pa brigaj se zase že baba al pa mi daj kontakt da te jas postavim na realna tla če te še nobeden ni.. da si v moji bližini prvo minuto žreš govno ker si odvratna totalno.. ziher maš 150kg+ pa pravkar žreš čips in si jezna na vse lepotice čeprav so noseče da še lahk grejo na morje
Ti pa si še bolj čudna soseda, glede na to kakšne klobasaš. Kaj tebe briga kaj, kako in kdaj soseda gre? Takšni, ki drugam vtikate nosove in šinfate in govorite čez druge, takšni ste najslabši in imate največ težav vi sami.
Kaj pa je narobe, če je noseča? In kaj pol, če bi slučajno rodila drugje? Mislim sej ni šla na Triglav no! Sigurno je šla nekam, kjer ima dostop do porodnišnice/bolnice. Samo tebi ne gre razlagat. Ti pa si potem tako, kot vaške BBCjevke razlagate posvoje, da je šla v vukojebino na morje, nekam kjer ni žive duše, ne civilizacije in bo mogla nekje sred gozda rodi. Buuhuuu
Ne kompliceram, 07.08.2024 ob 14:21
sem šla z avijonom v ameriko. Kaj pa sedaj, kaj pa če bi mogla v 12 urah leta ravno rodit??? Jebat ga a ne!
V drugi nosečnosti pa sem šla v Grčijo z otrokom starim skoraj 1 leto in drugič noseča v 7 mesecu.
Ni bilo nobenih težav, če imaš v glavi vse dobro naravnano
Tudi moja prvorojenka je bila pri enajstih mesecih prvič na letalu, smo leteli v Grčijo, jaz pa sem bila v tretjem mesecu druge nosečnosti takrat. To je bil eden izmed lepših dopustov kar smo jih imeli.
ne razumem, zakaj nosečnica ne bi smela na dopust, če se vredu počuti in ji ginekolog da zeleno luč…….za novorojenčka pa tudi, ok prve tri mesece bi jaz osebno raje počakala preden bi se podala na dopust z njim. Kasneje pa ni problem.
V čem je problem ti tele babje foušno zabito? A si ji ti dala dnar, da gre, da zdej gobezdaš po forumu in opravljaš? Ženska je polnoletna in gre na dopust ko njej paše. In ni edina:
– ko je bila žena prvič noseča, smo šli teden po rojstvu na dopust za cel mesec in začuda so še vsi živi (babica je težila po telefonu, za kar mi je tok dol visel, da sem kurca vleku po tleh)
– ko je bila žena drugič noseča, smo v sedmem mescu šli z letalom za 14 dni na počitnice (majhen trebuh, noben pogruntu, potrdila noben pogledu) in glej glej še kr smo živi.
Zdej pa pojt in se zalet v steno s svojo fušijo.
Pri 6 ga pa še kopa v trebuščku. Upam, da ne s premrzlo vodo. No. Sredi zime na prostem ☺️☺️☺️ No, zame je recimo prevroče in v senčki ždim v oblekci brez kopall. Kopam se pa bolk ponoči. Vsak zase ve, kaj ustreza. Ne hodite vsejakor pri 35+ na sonce. Na morje pa se še zmer loh gre. Avtorca, pazi kok klime vžigaš za vse okol. Ki je ful zdrava. ?☺️☺️☺️
Forum je zaprt za komentiranje.