Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Soplesalec z neta?

Soplesalec z neta?

ojla, rabim soplesalca za stand. in la plese. Naj bo star od 38 do 45 let.Fino bi bilo, če je dal začetni tečaj skoz.

Živjo!

Iščem soplesalko za argentinski tango (nuevo) nadaljevalni tečaj. Termin: nedelja 17.15 – 18.45 z začetkom aprila. Zaželjeno je dekle staro 20-35 in predhodno znanje sledenja/vodenja pri argentinskem tangu. Tudi če tega ni, se splača poskusiti. Kdo ve, mogoče si pa talent. 🙂 Star sem 27, visok 183 z 80kg in nimm problemov z osebno higieno 😛

Če te mika, piši na:
tango.alora (a) gmail.com

Pozabil dodati, da gre za tečaje v Ljubljani.

LP

Živjo,

iščem soplesalca za kizombo za preplesavanje v Ljubljani. Naj bo moški večji od 180 cm in da zelo dobro zna plesati kizombo in se zna zabavati v plesu. Naj bo postaven in simpatičen.

Kdor je zainteresiran in resen za preplesavanje na kiozomba žurih naj piše na email gracemilina@gmail.com.

Bodite v cvetju 🙂

Zivjo,
isce se plesalka okoli 40 iz lj.
Velikost do 170 in vitke postave.
Za plesne zure in prireditve.
Povdarek je predsem na SALSI.
Z vsaj nekaj predznanja, veliko energije in kondicije.

Zainteresirane pustite mail.

Zdravo,
iščem soplesalca za družabne plese ali salso v Celju. Stara sem 26 let in visoka 162cm. Če je kdo zainteresiran naj mi piše na: anja1987@outlook.com

Iščem so plesavko za druzabni ples .
Sem iz Kranja zatorej upam da se bo nasla kakšna ki bi me hotela izbrati.
Prosim povejte kakšne imate izkušnje z plesalci.

Iščem so plesalko za ples ki bi z menoj plesala .
Vendar bil sem že velikokrat na plesih vendar vidim kako se nakateri fantje in punce stiskajo met plesom .
Zato bi rat spoznal kakšno punco ki bi se stiskala met plesom .

@Joško na oblaku

Ti rabiš jopič “moja-moja”.

Živjo,

Iščem soplesalca za začetni tečaj swinga v Ljubljani. Zanima me tečaj pri swing kids (začetek tečaja bo 18.9.2014, 20:00 – 21:30). Stara sem 26 in visoka 160. Če je kdo zainteresiran naj mi piše na: smile_makes_happy@hotmail.com

ojla,
iščem soplesalca za začetni tečaj standardnih in L&A plesov v ljubljani, blo bi super če bi bil plesalec mlajši od 25 let… velika sem 170cm in sem že plesala velik zvrsti plesa tko da mam ritem in tut koordinacijo… če je kdo zainteresiran naj mi piše na patrisika12345@gmail.com

Jaz tudi iščem soplesalko v Kranju, vitke postave za standardne plese ali LA plese. Visok 180, atletske postave in sem že plesal, tako da osnove poznam. Tudi poskusil z iskanjem preko plesnih šol, vendar ne razpolagajo s kandidatkami. Seveda iščem plesalko zaradi plesa, ne zaradi seksa, kot omenjajo zgoraj. Hkrati pa tudi ne zapiram vrat za kaj takega 🙂

Visoka tudi jaz, 180, S Primorska, pa nobenga za salso/tango, tudi standardni plesi se začnejo ta teden… In maček muri, ja, za ples in ne krneki, kar tle not navajajo… LP in upam, da najdeš plesalko… 🙂

Tudi iščem resnega sopleslaca.

Bodi 55+,vsaj 180 visok, znanje druažbni plesi nadaljevlani oz. vsaj II. stopnja ali morda še kaj več, zaželjeno vsaj začetno znanje argentinksega tanga, z resničnim veseljem do plesa.

Sem iz Lj. 55+vitka, visoka, polna energije in izjemno rada plešem.

plealka96@gmail.com

(plealka96 je pravilno)

sem 14 letnica iz lj, ki išče soplesalca za BACHATO. 172cm.sem plesala orientalske in trebušne plese, jazz balet,street in hip-hop. mi je samo do plesa. pišite:
tevinja.nail@gmail.com

Draga soplesalka mislim da si lepa punca .
Povej kje se lahko dobiva da bi lahko skupaj plesala .
Srčno upam da bi bila z menoj zadovoljna ter srečna .

Starost Joze Oblak??

dobra plesalka išče dobrega plesalca, iz LJ+okolice, okrog 50

več na zs (plesalka40@gmail.com)

lp

Živjo! Tudi jaz iščem soplesalca za družabne plese.
Imam 56 let, 165/72.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close