Soplesalec z neta?
Rada bi šla na plesni tečaj pa ker sem samska in ker nimam koga poznanega za tečaj, iščem na netu z oglasi.
Kakšne imate kaj izkušnje iskanja soplesalca na ta način?
Sicer sem opazila, da ni nekega odziva. Predvsem ženske iščejo moške, obratno pa nekak ne gre.
Tisti, ki ste iskali na ta način. Kako je bilo? Glede na to, da bi šla na nadaljevalni tečaj, rabim nekoga s podobnim predznanjem. Kaka ideja kako pred tečajem sprobat veščine?
Kje se da kaj zaplesat v Celju ali okolici? V mislih imam družabne plese, standardne in LA.
In nasploh, kako se obnesejo soplesalci – neznanci?
Nekateri tečaji so tako narejeni, da ko se zbere skupina, se med sabo porazdelijo, si ni treba že prej poiskati soplesalca. Jaz se že nekaj časa spravljam plesati swing ali salso v Ljubljani, verjetno ne bo takšen problem najti soplesalko 🙂
Drugače pa se soplesalci neznanci lahko tudi dobro obnesejo…prijatlca si je našla fanta na ta način 😀
Sem bila že na več tečajih pa je bilo vedno potrebno priti v paru. Tudi po šolah sem spraševala pa vedno v paru. Razen solo LA variante, te pa me ne zanimajo. Ja, moškim je lahko, vi ste iskani, ne boš imel problema najti soplesalko :). Ženske imamo pa vedno probleme.
No, v prvi vrsti iščem soplesalca, ampak, če pa nastane kaj več pa še toliko bolje :). Naslednjič ne bi bilo potrebno več iskat na netu.
Kam si pa kaj dajala oglase?
Jaz sem enkrat tako dobila soplesalca. Problem je bil pa v tem, da sem jaz dosti bolje znala kot on. Sicer sva tečaj dala skoz, ampak ni bilo to to. Najbolje je, če on zna bolje, da vodi ali pa da je približno enako. Ne znam pa toliko oz. si ne upam jaz vodit :). Zato bi v prihodnje raje prej malce sprobala, če se bova ujela na parketu.
ojla, vneto iščem soplesalko, morda smo preveč kritični, če gre samo za ples: teža, višina, starost, in še kaj, če je volja, je vse mogoče. francf19@gmail.com , LP Franc
Zdravo
Tudi sam si želim iti na kak tečaj za ples. Najbolj me zanima swing, lahko pa tudi salsa ali kak drug ples.
Star sem 29 let,plesalec,vitke postave. Živim v Ljubljani. Če je kaka zainteresirana bi bil vesel. Saj opažam, da ne pobirajo več prijav za ženske, ker so vsa mesta že zasedena, iščejo pa moške, vendar bi vseeno raje plesalko vsaj malo prej spoznal oz. vsaj zvedel, če ima ritem,….
lp
Forum je zaprt za komentiranje.