Sodelavec dal psom ta človeška imena..
…in kaj to kaj takega. ?. Moj tast že desetletja krave poimenuje po ljudeh. Bodisi sosedje, žlahta, politiki. Itd
V štali ima trenutno. Melanijo, Vinka, Žana( ta bo šel kmalu v klavnico?) , Perota, Marjana,vUrsulo, Branko, Maričo, Ivanko, Meto, Nežo…
Pes je Rajc, maček Bernard, poni je Albin, kozica je pa Cveti.
In ps. Tudi moj (rodovniški) lovski pes je Edvard,( edo) in od tamale jazbečarka je Helena ( heli)
čudaki, 13.09.2025 ob 06:35
Da ne govorim o temu, da sem ga videla v parku, ko je svoje pse klical k sebi. Ljudje so samo debelo gledali.
Že spet kura brezvene izmišljene teme odpira. Vedno je zraven njegov podpis, ker ne obvlada določenega izraza, hehe. In vedno znova ga na tem ujamem. No, Kura, na čem sem te ujel, ugani!
govedo in goveja imena, 14.09.2025 ob 19:12
…in kaj to kaj takega. ?. Moj tast že desetletja krave poimenuje po ljudeh. Bodisi sosedje, žlahta, politiki. Itd
V štali ima trenutno. Melanijo, Vinka, Žana( ta bo šel kmalu v klavnico?) , Perota, Marjana,vUrsulo, Branko, Maričo, Ivanko, Meto, Nežo…
Pes je Rajc, maček Bernard, poni je Albin, kozica je pa Cveti.
In ps. Tudi moj (rodovniški) lovski pes je Edvard,( edo) in od tamale jazbečarka je Helena ( heli)
Ti si pa najbrž Taja, mož Ruj, otroka pa Naja in Tol.
bedasta kura, 14.09.2025 ob 19:16
Že spet kura brezvene izmišljene teme odpira. Vedno je zraven njegov podpis, ker ne obvlada določenega izraza, hehe. In vedno znova ga na tem ujamem. No, Kura, na čem sem te ujel, ugani!
Julij cezar, tudi ti se ne znaš skriti.
Tu pišejo mnogi neslovnično, če nisi opazil. Tvoja predvidevanja so malo verjetna.
poznan je maček Ivan, 13.09.2025 ob 17:37
Ja, 13.09.2025 ob 08:47
Jaz sem dal ime mačku Ivan, ker je zoprnemu sosedu ime Ivan.
A je tole slučajno tvoj zoprn maček Ivan?
.https://youtube.com/shorts/3kdvszBfXQY?feature=shared
Bog pomagi, da imaš tozga mačka.
Forum je zaprt za komentiranje.