Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sodelavec dal psom ta človeška imena..

Sodelavec dal psom ta človeška imena..

Kakšen človek da svojim psom imena Andrej, Aljaž in Angela?

Odgovor na objavo uporabnika
čudaki, 13.09.2025 ob 06:24

Kakšen človek da svojim psom imena Andrej, Aljaž in Angela?

Moja dva nemška ovčarja sta Robert in Željko… Da pa daješ psom človeška imena je tudi po moje neprimerno!

Da ne govorim o temu, da sem ga videla v parku, ko je svoje pse klical k sebi. Ljudje so samo debelo gledali.

Zakaj oprezaš za sodelavcem? Imaš preveč lastnih težav, ki se jih raje ne lotevaš?

Anonimno 9834, 13.09.2025 ob 06:42

Zakaj oprezaš za sodelavcem? Imaš preveč lastnih težav, ki se jih raje ne lotevaš?

Ne oprezam. V parku sem se hitro umaknila, pobegnila, da ne bi začel pogovora z menoj. Bilo bi mi čudno, če bi se pogovarjala z njim, ljudje bi hodili mimo in on bi med pogovorom klical pse h sebi.

Ti groza! Nič, predlagaj, naj mu dajo odpoved. Ni druge.

Meni so najbolj bedni ljudje, ki svojim psom dajajo angleška imena. Pa kaj so njihovi psi iz jebene trumpove amerike prišli? To je šele ponižujoče.

Zakaj se pa ti ne ukvarjaš s svojimi težavami? Jih morda nimaš dovolj, pa ti je avtorica v napoto!?

Dolgčas mi je in se vtikam v tiste, ki se vtikajo v druge. Zaradi lastnih frustracij s podobnimi vtikovalci, seveda.

Anonimno 9834, 13.09.2025 ob 06:54

Dolgčas mi je in se vtikam v tiste, ki se vtikajo v druge. Zaradi lastnih frustracij s podobnimi vtikovalci, seveda.

Sem ti odgovorila, če nisi opazil. Vtikam se ne, bežim pa pred takimi.

Jaz sem dal ime mačku Ivan, ker je zoprnemu sosedu ime Ivan.

Ah, meni je bolj čudno,ko dajejo ljudje otrokom pasja imena, a veš?

No, verjetno z njimi tudi spi v isti postelji, je iz istega krožnika in jim je očka… zakaj ne bi še imen imeli takih?

Če lahko dajete otrokom pasja imena, lahko tudi ostali psom človeška 🙂

Če imaš isto ime kot žival, pol pa ti pritečeš ob klicu, žival pa ne ????☺️☺️☺️☺️

Moj nemski ovcar ima enako ime kot sosedov otrok. In? Mene bolj moti, da dajejo ljudem pasja imena pa kaj ces

S temi imeni je čista kolobocija.  Psi imajo človeška imena, otroci pa pasja. Nikoli ne veš, koga kličejo po parkih in igriščih.

Nasa macka sta bila Peter in Karl. Psica je bila Brina. Takrat je bilo to samo pasje ime, danes je dosti pogosto zensko ime.

Ja, 13.09.2025 ob 08:47

Jaz sem dal ime mačku Ivan, ker je zoprnemu sosedu ime Ivan.

A je tole slučajno tvoj zoprn maček Ivan?

.https://youtube.com/shorts/3kdvszBfXQY?feature=shared

čudaki, 13.09.2025 ob 06:48

Ne oprezam. V parku sem se hitro umaknila, pobegnila, da ne bi začel pogovora z menoj. Bilo bi mi čudno, če bi se pogovarjala z njim, ljudje bi hodili mimo in on bi med pogovorom klical pse h sebi.

Ja, zmenita se, da drugič ne bo zapletov. Pse naj pokliče po imenih, tebi pa zažvižga ?

ali pa se naslednjič ne iztrgaj iz povodca, ne? Nič nisi dresirana?

poznan je maček Ivan, 13.09.2025 ob 17:37

A je tole slučajno tvoj zoprn maček Ivan?

.https://youtube.com/shorts/3kdvszBfXQY?feature=shared

?

Lahko dam psički ime Tanja?

ali138, 14.09.2025 ob 05:42

Lahko dam psički ime Tanja?

Lahko, samo potem bo imela prepovedan vstop v Republiko srbsko??

Cucek.

Marjana je lepo ime ta psičko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close