Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek So danes punce res tako arogantne?

So danes punce res tako arogantne?

najboljši nasvet v tej temi.

To o aroganci zensk so morda avtorjeve osebne izkusnje. Le te pa se od cloveka do cloveka razlikujejo. Avtor, kaj bi po tvoje rekel David Beckham? lol
Vedi, da ko zenska zavoha dobro robo, bo vse prej kot arogantna do te dobre robe. 😉

Sploh ni pomembno ali si ti res dobra roba. Nenazadnje, tako ni enotne definicije dobre robe. Pomembno je, da zenska dobi tak vtis. Ce isce jebaca, glej da bo prepricana, da si jebac. Ce isce resno zvezo, glej da oddajas resne signale. Ustvari vtis, da si kar si punca zeli in, verjemi mi, do tebe ne bo nic bolj arogantna kot bi bila do Beckhama. 😉

Pa se ti zdi ok, da ustvarja signale, ki so lažni, narejeni?

Pa se ti zdi ok, da ustvarja signale, ki so lažni, narejeni?[/quote]
Fantu hocem le pomagati. Da ga namoci in sprosti to negativno energijo. 😀

V bistvu je tako, da se meni ni treba kaj dosti pretvarjati. Sem en relativno redkih, ki ga brez vsakega pretvarjanja zenske, taksne in drugacne, spoznajo za dobro robo. Tako resne kot “neresne”. 😀

Pa se ti zdi ok, da ustvarja signale, ki so lažni, narejeni?[/quote]

V bistvu je tako, da se meni ni treba kaj dosti pretvarjati. Sem en relativno redkih, ki ga brez vsakega pretvarjanja zenske, taksne in drugacne, spoznajo za dobro robo. Tako resne kot “neresne”. :D[/quote]

hehe, ful si faca, fantu le pomagat … drugače pa, a še nisis slišal, da se dobra roba sama hvali?

V bistvu je tako, da se meni ni treba kaj dosti pretvarjati. Sem en relativno redkih, ki ga brez vsakega pretvarjanja zenske, taksne in drugacne, spoznajo za dobro robo. Tako resne kot “neresne”. :D[/quote]

hehe, ful si faca, fantu le pomagat … drugače pa, a še nisis slišal, da se dobra roba sama hvali?[/quote]
Pa reci, da v mojem nasvetu ni resnice. 😀

Nasa percepcija je nasa realnost.

O hvali pa… smo kar smo. Sicer pa, ne se bat. Tudi mene se pa se zensk niti 5% ne smirgla. Jaz pravim, hvala bogu. Ze tako se mi prevec dogaja. 😀

hehe, ful si faca, fantu le pomagat … drugače pa, a še nisis slišal, da se dobra roba sama hvali?[/quote]
Pa reci, da v mojem nasvetu ni resnice. 😀

Nasa percepcija je nasa realnost.

O hvali pa… smo kar smo. Sicer pa, ne se bat. Tudi mene se pa se zensk niti 5% ne smirgla. Jaz pravim, hvala bogu. Ze tako se mi prevec dogaja. :D[/quote]

Z veseljem bom prebrala še kak tvoj prebrisan nasvet 🙂

Še enkrat lep pozdrav vsem. Niti najmanj si nisem mislil, da bo imelo moje pisanje tako velik odziv. Hvala za vse odgovore in nasvete, Mi pa še ena stvar ni jasna. Pisal sem o aroganci punc pri nas.Pred kratkim sem se v nekem lokalu pogovarjal z moškim, ki je po poreklu iz Bih ( Banjaluka). Ko je pogovor naletel na omenjeno problematiko, je tudi on rekel, da si res ne more predstavljati takega stanja. Čemu punce sploh zahajajo v lokale, če sploh nikogar ne pustijo zraven? Pri njih doma v Banjaluki pravi, da punce kar same pridejo k tebi in ni problem dobiti punce.Pravi, da je tam sedem punc na enega fanta. Zanima me zakaj je pri nas tako stanje? Vedno bolj opažam, da lokali niso več mesta za sklepanje novih poznanstev, ampak postajajo vedno bolj kraji za zabavo nekih zaprtih skupin ljudi, ki ne pustijo nikogar v svojo bližino. Kaj vi mislite o tem? Še enkrat hvala za vaša mnenja.

ja v banja luki je tako stanje še od vojne….tam ženske vedo..da če ne bodo same iskale…bodo brez…k.u.r……..pri nas pa so fine..in se obnašajo kot da so v diskontu…

Sem se malo vec od Banja Luke videl in potrjujem, da je Slovenska druzba med bolj zaprtimi.

Je pa tako. Kdor se s tem ne obremenjuje, je sproscen in ne spara jezika, lahko marsikaj “naredi”. Se pa se prilateljem sem ze “pokazal” kako se tem stvarem streze. In jim odprl oci kaksni so lahko rezultati.

Eden od nacinov je, da brez zadrzkov enostavno komentiras vsakdanje situacije v katerih se nahajas. Ne le takrat, ko ti ena nekje zadisi. Sele, ko je to del tebe, tvojega obnasanje, bos lahko sproscen, pa ce je poleg se taksna lepotica v druzbi 10 tipov. In kaj ti bo kdo naredil, ce komentiras to kar je ocitno in reces, da je notri 10 tipov na eno zensko. A ti ni prav to slo po glavi?
To je le en pristop s katerih se ti lahko dnevno odpirajo priloznosti spoznati mimoidoce na tvojih zivljenskih poteh.

To je res, samo če se dovolj potrudiš vseeno lahko katero spoznaš… je pa res da večinokrat več ni vredno truda…. drugje pridejo punce do tebe v vukojebini od SLO pa te še nategujejo z free pijačkami….

Je treba pač tak kot vedno….. tako kot delo smo tudi moški zunaj bolj cenjeni in imamo več uspeha kot v SLO …. no je pa res da ga imam zaenkrat še dovolj!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ženske te ne pustijo v svojo bližino, ker vohajo tvoj strah in rešpekt, ter negotovost. Punce, ki hodijo v lokale, so v najboljših letih, kar pomeni, da so lahko izbirčne po mili volji. Zato kontakt z njimi ponavadi dobijo samo pogumni tipi, ki se ne zmenijo za njihovo navidezno nedosegljivost. Za obotavljivce ta scena ni. Čisti socialni darvinizem.

Nategujejo te, če se pustiš nategovati..

Nategujejo te, če se pustiš nategovati..[/quote]

s tem sem mislo da probajo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, vidim, da zadovoljivih odgovorov ne more dati nihče. V redu, ne bom nič več spraševal. Tako pač je. Pač nimam sreče v ljubezni, zato jo pa imam več morda kje drugje. Vseeno hvala vsem ki ste mi dali kak nasvet. Lp

Sorry, tule vsi po spisku pojma nimamo … enostavno vsi eksperimentiramo … dokončnih odgovorov namreč ni .

Odgovorov si dobil kar nekaj. Izluščiti, kaj je uporabno zate, boš pa moral kar lepo sam. Univerzalnega recepta ni. Ti pa svetujem, da se zaveš, da je odgovornost spremeniti svoje življenje zgolj na tebi.

Išči žensko, ne punco.[/quote]

Kakšne so razlike med punco in žensko? Kaj točno se deklarira pod pojem punca in kaj pod pojem ženska?

…k ženski spada zraven moški, ne vemo če avtor teme to je :-)[/quote]

Imaš point 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close