Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek So danes punce res tako arogantne?

So danes punce res tako arogantne?

Jaz bi bil še vesel, če bi me katera hotela spolno izkoristi se takoj javim. Evo naj me katera spolno izkoristi :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kakšna bedarija! A sledi ji pa še obvezno dvigovanje natalitete? :/

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

a mislis, da so samozadostni revezi, ki zivijo pri mamici in ociju? Voham zavist, ker si navelican iste robe.

a mislis, da so samozadostni revezi, ki zivijo pri mamici in ociju? Voham zavist, ker si navelican iste robe.[/quote]

umakni steklo pred svojim rilcem, da dobiš pravi vinj

Ti ljubica ne zadošča ? :)))

Pisanje nekoga, ki mu nikakor ne uspe?

Išči žensko, ne punco.

Išči žensko, ne punco.[/quote]

Kakšne so razlike med punco in žensko? Kaj točno se deklarira pod pojem punca in kaj pod pojem ženska?

…k ženski spada zraven moški, ne vemo če avtor teme to je 🙂

Pisanje nekoga, ki mu nikakor ne uspe?[/quote]

Ne sklepaj po sebi!
glej nepremičniski trg in averzijo na nepremičninski zakon

Pisanje nekoga, ki mu nikakor ne uspe?[/quote]

Ne sklepaj po sebi!
glej nepremičniski trg in averzijo na nepremičninski zakon[/quote]

Ti pa premoreš averzijo na samske, le zakaj, čemu?

Ne sklepaj po sebi!
glej nepremičniski trg in averzijo na nepremičninski zakon[/quote]

Ti pa premoreš averzijo na samske, le zakaj, čemu?[/quote]
ti pa idi.oti.zem … obdavčenje NI averzija na samskost
obdavčenje je sistemska rešitev za reguliranje npr. nepremičninskega trga, porabe derivatov — mah, deluješ preveč bles.ava, da bi razumela, zakaj imaš pajčevino v fotrnici

Ti pa premoreš averzijo na samske, le zakaj, čemu?[/quote]
ti pa idi.oti.zem … obdavčenje NI averzija na samskost
obdavčenje je sistemska rešitev za reguliranje npr. nepremičninskega trga, porabe derivatov — mah, deluješ preveč bles.ava, da bi razumela, zakaj imaš pajčevino v fotrnici[/quote]

Vseeno ne razumem, zakaj bi obdavčil samskost ali samske? Gre za izbiro/posledico, ki ni povsem prostovoljna, nikogar se ne more prisiliti, da je z nekom skupaj, če ta drugi ne želi biti. Davki pa ne delujejo po tem principu, razen kakšnih izjem 😉

Seveda sem zelo blesava, pa se ne sekiram, tudi tebi se ni treba 🙂

a mislis, da so samozadostni revezi, ki zivijo pri mamici in ociju? Voham zavist, ker si navelican iste robe.[/quote]

umakni steklo pred svojim rilcem, da dobiš pravi vinj[/quote]

Nekdo je tečen, ker se je nafukal. Poroka, otroci idila, a ne?

Zanima me pa še nekaj.Pogovarjamo se ali so danes punce res arogantne. No točnega odgovora ne ve nihče. Zdaj me pa zanima ali se značaj punc kaj razlikuje glede na slovenske pokrajine, ker na splošno je znano, da so Štajerke precej odprte in hitro navežeš stike z njimi, najbolj vzvišene in arogantne pa pravijo, da so predvsem Primorke, še posebno na Obali, medtem, ko so na Goriškem in v Vipavski dolini mnogo bolj prijazne. Ima kdo kako izkušnjo s tem? Sam sem Primorec in lahko iz svojih izkušenj povem, da so predvsem na obali punce res izredno vzvišene in te ne spustijo tako zlepa zraven. Hvala za vaša mnenja.

Gorenjke so ohrne. Dolenjke pa menda rade dajo.

… brco v rit.

Spravi se iz bajte in ne gnij za računalnikom. Predvsem pa vedi, da bejbe zanimajo MOŠKI in ne “Jamrpoldeti”!

Malo smešno zveni vse skupaj. Prvo nekako ”kriviš” novodobno komuniciranje, sedaj pa se izkaže, da si se grdo opekel pri ženski, ki te je želela izkoristit. Dejansko je od tebe zelo krivično, da tako posplošuješ, ker si naletel na eno šmrkljo. Sedaj si dobil občutek, da so vse take. Halooo! Če si zaznal, da te je ženska želela izkoristit bi ji moral to povedat v obraz, kar se ji spada, se ji posmejat in obrnit, ter proč od take. Mislim, da bi se zamislila nad sabo (če ma kej v glavi!!!).
Naj ti povem, da je zelo odvisno v kake lokale zahajaš. Če zaideš v neke elitne (high) lokale, kjer naj bi se zbirala ”kao elita” boš tam naletel na ljudi, kjer se zbirajo zaradi koristi in kdo bo koga. Dejansko se v takih lokalih res najdejo ljudje, kjer so tam zaradi lastnih interesov. Kaj pa novodobni japiji, kaj na njih si pa pozabil?
Omenil si kaki so ljudje (ženske) na obali. Lahko ti iz lastnih izkušenj povem, da moški niso nič boljši, ampak jaz osebno nikoli ne bom rekla, da so na obali sami taki, daleč od tega. Kake so ženske na Goriškem pa bi se moral sam prepričat saj je to stvar okusa, ta je pa relativen. Pa spet, če ne boš zašel v pravi lokal, boš spet naletel na tako kot si sedaj. Dejansko gledano da nekih žurov in lokalov, kot je bilo nekoč jih praktično ni več in že to je velik minus, malo več je lahko čez poletje, ampak daleč od tistega kaj je bilo pred več kot 10. leti. Mislim na splošno po Sloveniji.

Jaz ne maram stereotipov, a po mojih izkušnjah..Izpostavim le eno lastnost, tista, ki je skupna največjemu številu;

MB-čanke: pozitivne,
punce pa Obali & iz LJ: snobovske,
Prekmurke: delavne
Celjanke: obupne voznice
Korošice: zaje*ane, komplikatorke

Svojega kraja pa nisem omenjala 😀

Samo si pa res “zahteven”-moti te če te ne pustjo zdarvn,moti te tud če te prehitro spustijo zdravn 😛 Pa res nisem vedla,da je za moškega tko hudo če ga hoče ženska izkoristit.No,razn če si mislu finančno :))

No,saj ne posplošujem. Povsod so take in drugačne. Je pa res, da življenski standard precej vpliva na značaj ljudi in kot vemo izstopata predvsem Ljubljana in obala iz slovenskega povprečja. Obalo poznam iz lastnih izkušenj, Goriško tudi ker sem tja veliko zahajal, za Lj pa ne vem, ker ne hodim tja. Za Štajerke pa vem po govoricah, da rade pijejo- moški tudi, in da hitro “padejo”. Ta ki me je izkoristila pa sploh ni bila iz obale ampak ” Štajerka”. No saj sem ji tudi povedal, kar ji gre. Res je, tudi moški so vzvišeni posebno tam nad 20 let, seveda spet ne vsi. Hvala za vaše odgovore in mnenja. Ne da se mi več bit tu. Glede punc se pa ne bom več sekiral, ni vredno. Saj če resnih ne dobim, dobim pa kako za zabavo, teh pa ne manjka. Ha,ha. Še enkrat hvala vsem in lep večer.

Daj si duška, boš že naletel na tapravo!

Damjan veš kako rečejo na Goriškem tistim ki so poročili Štajerke?
Podpis kapitulacije in prevzem oblasti!

Seveda se lahko odzovejo arogantno, če pristopiš k njim na napačne način ali pa če si sam bolj občutljive sorte. Njihovo arogantnost lahko komentiramo nekako upravičeno šele takrat, ko spoznamo tvoj pristop. Ljudje se vedno odzivamo na druge. One se odzivajo na tebe in tvoj pristop. Če so arogantne, je mogoče potrebno kalibrirat tvoj pristop.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In ta občutek se lahko pri nekaterih pojavi že na drugem zmenku, če ona ne plača. Ne rečem, da se je pri njemu, le primer sem dal, kako hitro lahko ljudje začnemo krivdo za neuspehe iskati v drugih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda se lahko odzovejo arogantno, če pristopiš k njim na napačne način ali pa če si sam bolj občutljive sorte. Njihovo arogantnost lahko komentiramo nekako upravičeno šele takrat, ko spoznamo tvoj pristop. Ljudje se vedno odzivamo na druge. One se odzivajo na tebe in tvoj pristop. Če so arogantne, je mogoče potrebno kalibrirat tvoj pristop.[/quote]

Čuješ če so(smo) eni negativno nastrojeni do tebe ti tudi kalibriraš svoj pristop na forumu? Ni videt!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda se lahko odzovejo arogantno, če pristopiš k njim na napačne način ali pa če si sam bolj občutljive sorte. Njihovo arogantnost lahko komentiramo nekako upravičeno šele takrat, ko spoznamo tvoj pristop. Ljudje se vedno odzivamo na druge. One se odzivajo na tebe in tvoj pristop. Če so arogantne, je mogoče potrebno kalibrirat tvoj pristop.[/quote]

Čuješ če so(smo) eni negativno nastrojeni do tebe ti tudi kalibriraš svoj pristop na forumu? Ni videt![/quote]
Čuješ, se ti zdi, da te osvajam ali pa želim karkoli od tebe? 😉 Si mogoče pomislil, da si negativno nastrojen le zato, ker dobiš to, kar daješ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close