Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek snežiii

snežiii

Prisegam na črno, ali so to kockaste, ali pa črtaste, ali pa mrežaste, pa še bi se našle. Zdaj rabim vijola in temno rdeče vzorčaste. A ni pozimi, ko je sneg ali pa dež in plundra najbolj biti obuta v škornje, pa oblečena v minico. Ne zmočiš ali osvinjaš si robove hlač, samo škornje si spucaš, pa si kot iz škatlice.

Zelo zapeljivo.Tvoj partner je res en velik srečnež,ker ima zelo super dekle.

Vem in to mu tud povem, da je lahko srečen da me ima. Včasih bolj, včasih manj. Pa saj se zaveda tega. Ful je en dobr komad na radiu, človek kar mal pomiga. Na tak dan bi moral sam take vrtet- poskočne za dvigovanje razpoloženj.

Pa dejte že nehat!!!! Zdej se pogovarjamo o sneežeeeeenjuuuu!!!!

Saj, medtem ko čakamo na sneg, se pogovarjamo o vremenu in kaj nosimo na tako vreme. A pri vas mogoče sneži? Ne? Torej?

Kakšno glasbo pa najraje poslušaš?

Pomiri se in relax.To škoduje zdravju in po okolici stresaš negativno energijo.

O snegu valda! Če si tle gor, itak ne smeš nič drugega. Kako belo snežinko, sneg je, pa od Čukov a veš iza ovinka se sanka mala Tinka, al neki podobnega poje moj nečak.

Koliko si pa kaj stara,OK,vem,da se deklet ne sprašuje.Bom takole vprašal:nad 30 ali pod?

Par let pod 30, sam me še kar za gospodično imajo. Jaz pa jim tud ne razlagam, da ni tako. No včasih, kokr mi prav pride. Mam zaročni in poročni prstan skupaj, pa se ne opazi, če je poročni. No, tema je sneg, torej poročila sem se na lep, sončen, zasnežen dan. Dons bi kar nekaj klepetala. Obvezne vsakodnevne klice s prijateljicam opravim do 10h, pol pa dolgcajt.

Si doma ali v službi.Imaš dopust,kje pa si zaposlena?Še to me zanima:ali si Rjavolasa,ali blond,kratkolasa ali dolgolaska?Si iz Ljubljane mogoče?

ne,ja,ne,X,ne,ja,ne,ja!
Še kaj?
Aja, snega še vedno ni!

No sori,če sem preveč spraševal.Pri nas pa pada dež s snegom.

No, za kak romantičen večerni sprehod ni dovolj, kaj ne? Bo že moral mal bolj padat.

Če pada ful sneg je zvečer super iti po gozdni jasi,v tišini in z roko v roki s svojo ljubeznijo,kajne?

Men je najbolj všeč, če je prvi sneg, pa da ga je glih prav,da še pada, pa greš na sprehod še pred pluženjem, obvezno zvečer- pa saj je itak že ob pol 5 tema. Pa na kako kavico. Joj, se kar veselim, naj zapada enkrat ornk, pol pa dovolj za eno zimo.

Pa tisti svež zrak v trenutku ko pada sneg.Zame je najbolj čarobno ko pada in ko ga je ene 20 cm.Tista svežina,človeka kar pomiri.

Lani, ko je mislim da prvič zapadel, uglavnem ga je blo fuuuulll veliko, ko sem šla na rekreacijo je šele začel snežiti, ko pridem ven, avta se sploh ni nič videlo, ob 10h zvečer. A veš kak užitek je blo pucat avto. Ma, ko da bi eno velko liziko dobila! No, zdaj pa ti en lep dan zaželim, čao!

Tudi jaz ti želim lepo prijetno popoldne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close