Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek snežiii

snežiii

evo…pr nas sneži….jest pa u salonarčkih :(((

Pa ti si ista kot slovenski vozniki.

Kje to??????????????????????????

oaza alp :)…..

gato….k sm šla od doma je blo jasno……so se zvezde videle….

Že dva dni govorijo, da bo snežilo.

V LJ (Šiški) še nič ne pada….Pa kar naprej gledam kdaj bo začel!

baje bo jutr 🙂

Jaaaa….kdaj bo sneg?

sneeeeeeeeeg!!! komaj čakaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm!!!

JAZ TUUUUDIIIII!!!!!

pri nas se nic 🙁

Sej tukaj v Ljubljani tudi ne:(

Oh, da ga vsaj še kmalu nebi blo …. jaz moram vse sama skidat!

Pri nas je sam vse zamorjeno in ful vetr piha..mrrrrzzz jeee 😀

Depresivno dezevno jesensko vreme..boljs bi blo da bi sneg naletavu tko mal. 😉

www.studentarija.net

Ja, kje so zdej mini krilca, lepe ritke, nogice…. Men je kr mal žal!

Jaz sem si pa prav danes oblekla mini, mini krilo, tko da zgleda, kot bi bila brez njega. Za dušo. Je pasalo, ko sem vmes skočila v trgovino, pa pol tisti pogledi. Ti da krilla v tem zamorjenem vremenu.

Ja najbrž je malo prehladno za minike…Pa bo kmalu zopet pomlad in akcija zopet.

V štacun sm te jaz gledu! A za mojo dušo pa nič?

Zelo rad bi te videl.Le zakaj nisem šel tisti čas tudi jaz v trgovino.Ali si imela črne nogavice in to kockaste,če se ne motim?

Se mi je zdelo, da si ti! Kaj bi pa blo za tvojo dušo? Pa saj sem se ti nasmehnila, mar ne?
Ne, danes nič kockastih, tiste bom oblekla, ko bo sneg tudi pri nas padal. Žan, nikoli ni prehladno za minič. Pa saj ne delam na gradbišču! Odvisno je od razpoloženja.Ta teden mi minič ful sede, za jutri bi si morala ene vijola nogavice kupit, upam, da mi bo ratal.

Odlično ,tako se govori.Naj se ostala dekleta zgledujejo po tebi.LP žan.Mene kar ogreje,ko v mrazu vidim dekle v miniki.

KOmi čakam jutra, da napasem moje oči…V isti trgovini, ne?

Verjamem, da te ogreje. Če bi bla moški bi me tud.

Ma-ja, približno isti čas kot danes. Spoznal me boš po kratkem krilu, pravzamprav ga sploh ne boš videl, ker bo tako kratko. Aja, ko sem zadovoljna s seboj se mi iz oči kar bliska. Torej glej kje boš videl kak ognjemet.

Kake barve poleg vijolične,so ti še všeč nogavice.Kaj pa čevlje s visokimi petami in sexi zimski trendovski škornji?Jih rada nosiš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close