Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sneg :)))))

sneg :)))))

komi čakam da grem domov, prov hodit grem po mestu zdele yessssssssss

komi čakam da grem domov, prov hodit grem po mestu zdele yessssssssss[/quote]

a ni to lepo, ko se znamo razveselit takih majhnih reči. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ko te to enkrat neha veselit si u riti in rataš večno nezadovoljen…..
tko da otroka v sebi ne smeš nikol spustit vn :)))

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, če začne preveč tiščat, lahko eksplodira :))) pol smo pa tam :)))

lahko pa snežinke preventivno uporabiš :)))))

točno tko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

točno tko.[/quote]

js tud pravim da je potrebno spustit ven..bibita pa da neki esplodira:))))

točno tko.[/quote]

js tud pravim da je potrebno spustit ven..bibita pa da neki esplodira:))))[/quote]

saj, če bi bral nekoliko bolj natančno, ti tudi ne bi nič škodilo. 🙂

ma, kaj ste mi mojo temo posvinjal zdej no :)))))
spridle ste mi dober namen in še tega nedolžnega fanta boste beštije :))))))))

evo, da se mal pohladite

lep vikend želim, papa

http://www.youtube.com/watch?v=DMyfl66C4yc&feature=related

js tud pravim da je potrebno spustit ven..bibita pa da neki esplodira:))))[/quote]

saj, če bi bral nekoliko bolj natančno, ti tudi ne bi nič škodilo. :)[/quote]

ja če ostane not eksplodira,no:)

ma, kaj ste mi mojo temo posvinjal zdej no :)))))
spridle ste mi dober namen in še tega nedolžnega fanta boste beštije :))))))))

evo, da se mal pohladite

lep vikend želim, papa

http://www.youtube.com/watch?v=DMyfl66C4yc&feature=related%5B/quote%5D

dej pejt cepetat po snegu nooo. 🙂
tudi tebi lep vikend.

saj, če bi bral nekoliko bolj natančno, ti tudi ne bi nič škodilo. :)[/quote]

ja če ostane not eksplodira,no:)[/quote]

baje ne. samo če greš plavat, moraš pazit, da te not ne potegne. 🙂

ja če ostane not eksplodira,no:)[/quote]

baje ne. samo če greš plavat, moraš pazit, da te not ne potegne. :)[/quote]

točn tak japki, zato sem mu pa dala nasvet, naj snežinke uporabi :)) v preventivne namene sicer, saj nikol ne veš, če ne bo šel res plavat 🙂 pol bo pa tauhu 🙂

baje ne. samo če greš plavat, moraš pazit, da te not ne potegne. :)[/quote]

točn tak japki, zato sem mu pa dala nasvet, naj snežinke uporabi :)) v preventivne namene sicer, saj nikol ne veš, če ne bo šel res plavat 🙂 pol bo pa tauhu :)[/quote]

nič nebo tauhu…ampak bo lepo plul..saj bo krmilo pod vodo pravilno usmerjalo:))))))

o ti revež. ti imaš težave s problemi. :))))))))))

kaj tej češ če mam lajtngo:)

kaj tej češ če mam lajtngo:)[/quote]

pejt na sneg, obrni obraz navzgor, zapri oči in se prepusti… nežnim poljubom snežink. 🙂

kaj tej češ če mam lajtngo:)[/quote]

pejt na sneg, obrni obraz navzgor, zapri oči in se prepusti… nežnim poljubom snežink. :)[/quote]

češ da se prehladim:((

drgač pa … pr nas ga še ni:))

pejt na sneg, obrni obraz navzgor, zapri oči in se prepusti… nežnim poljubom snežink. :)[/quote]

češ da se prehladim:((

drgač pa … pr nas ga še ni:))[/quote]

jaooo, a si mimoza al kaj? :)))))

ps; boš imel vsaj dober izgovor, da te ktera pocarta.

točn tak japki, zato sem mu pa dala nasvet, naj snežinke uporabi :)) v preventivne namene sicer, saj nikol ne veš, če ne bo šel res plavat 🙂 pol bo pa tauhu :)[/quote]

nič nebo tauhu…ampak bo lepo plul..saj bo krmilo pod vodo pravilno usmerjalo:))))))[/quote]

hehehe… če je krmar zanič, tudi krmilo ne more pomagat :)) tko, da se je resno za zamislit :))

Pri nas ga nasuva kot pri norcih!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

v nedeljo še več snega)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close