Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sneg :)))))

sneg :)))))

sneg pada, iiiiiiiiii

daj ga še nam pošlji. piiiiiiihni! :)))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

čez pol ure bo prišlo do vas, ob 11.05 vam pošljem :)) najkasnej

ok. dobiš potrditev prejema pošiljke. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kdaj bo pa pri nas? da se vemo pripravit :)))

pri nas je že belo poo tleh
v zasavju tut
ti si pa od kje?

s štajerskega konca.

če bo predlagana regionalizacija sprejeta, bomo bojda spadali v posavsko regijo 🙂

aha, joj kok je lepo.
jaz ratam k otrok k sneg pada, vse mi je tok fajn, loh bi tri ure gledala čez okno (ok, kr tut že delam hahaaaaaaa)

meni je fajn, če grem ven na sneg, sankat, smučat, kepat, snežaka delat….to imam zelo rada.

če pa gledam skozi okno, kako padajo snežinke in še predvsem, če je že temno, pa postanem otožna 🙁

jaz pa kr odtavam nekam…..
zuni me pa zebe, to ni moj čas za zun bit

saj to je to…. spomini…. pričakovanja…. želje…. kar neki 🙂

za zunaj pa se je treba samo toplo oblečt, kapo na glavo, šal, rokavice…. pa potem ko prideš notr spiješ enga kuhančka, pol je pa tako prijetna utrujenost…. to 🙂

ajoj kaj odkrivate toplo vodo:)…saj je samo sneg.

hehehe… toplo vodo so že drugi odkrili… sneg pa ni kr vsak dan 🙂

pa dobro lej, nismo vsi tok zahtevni 🙂 ljudje loh uživamo tut čist u takih natur rečeh k so recimo kao samoumevne

eni niso pa nikol zadovoljni – kr poglej kaka znanost je ratala s samsko – dva dni smo se vsi mučli, ona bi pa na roglo 🙂

pa dobro lej, nismo vsi tok zahtevni 🙂 ljudje loh uživamo tut čist u takih natur rečeh k so recimo kao samoumevne

eni niso pa nikol zadovoljni – kr poglej kaka znanost je ratala s samsko – dva dni smo se vsi mučli, ona bi pa na roglo :)[/quote]

ook ook ne se vzburjat:)))

te skrbi al kaj :)))))) ????

pri nas tudi pada :))))

hehe..itak da:)

kaj…a topla voda:)

hehe..itak da:)[/quote]

:)))

kaj…a topla voda:)[/quote]

klicajček, a si se ti vzburil pa vse pomešal, tako da ti kar pada…. moglo bi pa tečt :))

saj vode teče ane? :))))

kaj…a topla voda:)[/quote]

klicajček, a si se ti vzburil pa vse pomešal, tako da ti kar pada…. moglo bi pa tečt :))

saj vode teče ane? :))))[/quote]

joj bibita ko sem vzburjen narašča in nič ne pada…narašča…pa narašča…potem začne tiščat…zato potrebno spustit na svobodo:))…pr vas bi pa res moglo tečt:))

a teče..sem mislil da se pretaka:P

in teče in šprica loh, če se prov lotiš :)))

hehe, tudi k nam so končno prišle. res, da so še bolj sramežjive, ampak so pa že.

še sneg vas na seks pripelje!! :))))

le, da komu ne zdrsne. :)))) no, vsaj preveč ne. :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close