Najdi forum

Sneg

Sem napisala PRIMERNO OSEBO, ki po defoltu ni tečna.
Sam res no….kaj češ lepšga….zunaj mete sneg, tišina, mir,
v kaminu prasketajo drva, v pečici (na drva) cvrči večerja, ker seveda
ni elektrike, je mehka razsvetljava sveč…mal kuhanga vinčka…

Ti pa na štrik :-O Sam si res…[/quote]
Ok, dve stvari preden še bolj zabredem- ne poznam ene normalne ženske, ki bi ne bila tečna, Po navadi, imajo neke svoje ideje, za katere me prepričujejo da so moje. Ne trdim, da so vse take, ampak jih pa je nekaj, ki so prav zoprne. In jim ne znam dopovedat, da bi rad samo mir, in da me ne zanimajo.
In drugič, tale romantika, ki jo opisuješ me ne gane. Žal… na srečo… ne vem, tako pač je.[/quote]
Ti bi polil šporhet, pečenko iz rora vrgel psu, prižgal agregat, da bi razsvetlil prostor pa dečvo na mizo in gas? 😛

Včeraj sem po radiu slišala enega iz vrtca, ki je izjavil: “Saj je že začel snežit, sam da ga ne bo premau.”

🙂

če bi bla fantek, bi ti zapela tisto od magnifica sakči skači ska na… sej veš kako gre 🙂

Ampak določeni komentarji so me pa šokirali.
WD40 v takšnih razmerah očitno bolj zarusta in zariba kot promet na primorski avtocesti ?!

A ni WD40 tisti, ki “pošprica zarjavelo matico”, potem pa …?

Ah ne , očitno tudi WD40 ni več tisto, kar so nam včasih prodajali.
Vse se enkrat sfiži.

si je v oči špricno, zdej pa joka :)))))))))

Sneg je super, ampak problem je ker sploh nimamo obdobja snega….. moralo bi pač padat 14 dni v decembur potem pa -10 do 15 februarja, potem pa otoplitev, ne pa da mamo 2 dni sneg, 3 dni brozgo, 5 dni 10 stopinj potem pa spet naenkrat -5 in sneg….. tega pa res ne rabim niti želim.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sem napisala PRIMERNO OSEBO, ki po defoltu ni tečna.
Sam res no….kaj češ lepšga….zunaj mete sneg, tišina, mir,
v kaminu prasketajo drva, v pečici (na drva) cvrči večerja, ker seveda
ni elektrike, je mehka razsvetljava sveč…mal kuhanga vinčka…

Ti pa na štrik :-O Sam si res…[/quote]
Ok, dve stvari preden še bolj zabredem- ne poznam ene normalne ženske, ki bi ne bila tečna, Po navadi, imajo neke svoje ideje, za katere me prepričujejo da so moje. Ne trdim, da so vse take, ampak jih pa je nekaj, ki so prav zoprne. In jim ne znam dopovedat, da bi rad samo mir, in da me ne zanimajo.
In drugič, tale romantika, ki jo opisuješ me ne gane. Žal… na srečo… ne vem, tako pač je.[/quote]

Sej bi rekla, da sem razočarana….pa sem v bistvu pričakovala nekaj
takega…
Če bi rad mir, ti ga prec dam….nč bat…

Upam, da so se spet zmotili v napovedi in da ga bo zapadlo več. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da bi moral prenašat eno tečnobo, pa se nimam kam umaknit, razen na štrik….[/quote]
Če imaš zunaj skoraj meter snega, ni problem narediti iglu. 🙂

jst pa snega enostavno ne maram…tko, če bi se dal, bi mela celo leto poletje…mogoč zato, kr ne smučam več….bordala sm parkrat, pa me je tko razmetal vsakič, da sm zadevo opustila….na cestah je katastrofa, kr nikol ni splužen kot mora bit, pešaka v teh plundrah je katastrofa užgat, mrzl je k pes…mislim, jst najdem sam negativne zadeve v zimi….če bi mela dost keša, bi se že nevem kdaj odselila nekam v 3 p.m. kjer je skoz sonce, morje…..ahhhh…. sanja nekdo neki 😀

kje so sedaj vsi tisti strašni teoretiki pregrevanja Zemlje???

bi jih lepo z glavo navzdol v sneg zakopal ☺

Meni je vseeno. Če se mi ljubi kam iti grem, tudi če ga 1m zapade. Če se mi ne pač ostanem doma.
Pa če je otrokom v veselje – naj pa pada.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jah, vam je itak vseeno. Sneg gor ali dol, v vsakem primeru bi dan preživeli doma.

Nad nami. Trosijo chemtraile. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jutri bi ga naj zapadlo več kot 50centimetrov.

Če hočeš sneg, greš v hribe. Ne vem zakaj čepiš v dolini in čakaš, da ga zapade v enormnih količinah. In dons tolele z napovedjo…smeha do nebes. Smuka je bila odlična, ceste bolj ne bi mogle biti prevozne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close