Sneg
Meni je sneg v mestu odveč, lahko bi rekla tudi nasprotje od zimskih radosti – plundra, par centimetrov globoke luže na prehodih za pešce, slabo spluženi pločniki in kolesarske steze, ki se zvečer spremenijo v drsališča na prostem (upam, da so se v UKC-ju ustrezno pripravili in zagotovili zadostno zalogo umetnih kolkov), da o tem, kakšen kaos nastane v prometu, sploh ne govorim…
O ja, to je pa že druga zgodba. Redno hodimo (včasih samo midva, včasih z družbo) v eno vasico nad Bohinjem, kjer je meni zima najlepša.
Da bi moral prenašat eno tečnobo, pa se nimam kam umaknit, razen na štrik….[/quote]
Sem napisala PRIMERNO OSEBO, ki po defoltu ni tečna.
Sam res no….kaj češ lepšga….zunaj mete sneg, tišina, mir,
v kaminu prasketajo drva, v pečici (na drva) cvrči večerja, ker seveda
ni elektrike, je mehka razsvetljava sveč…mal kuhanga vinčka…
Ti pa na štrik :-O Sam si res…
saj se ti prostovoljno s štrikom spogleduješ, ker nočeš bit z žensko na samem 🙂
razen če bi bil raje z moškim, potem razumem…… :)))))[/quote]
Pa ti resno misliš, da je svet lepši ker obstajaš… Nočem žalit, ampak so stvari, ki jih ne razumem.
Da bi moral prenašat eno tečnobo, pa se nimam kam umaknit, razen na štrik….[/quote]
Sem napisala PRIMERNO OSEBO, ki po defoltu ni tečna.
Sam res no….kaj češ lepšga….zunaj mete sneg, tišina, mir,
v kaminu prasketajo drva, v pečici (na drva) cvrči večerja, ker seveda
ni elektrike, je mehka razsvetljava sveč…mal kuhanga vinčka…
Ti pa na štrik :-O Sam si res…[/quote]
Ok, dve stvari preden še bolj zabredem- ne poznam ene normalne ženske, ki bi ne bila tečna, Po navadi, imajo neke svoje ideje, za katere me prepričujejo da so moje. Ne trdim, da so vse take, ampak jih pa je nekaj, ki so prav zoprne. In jim ne znam dopovedat, da bi rad samo mir, in da me ne zanimajo.
In drugič, tale romantika, ki jo opisuješ me ne gane. Žal… na srečo… ne vem, tako pač je.
ja, recimo kot na primer… vse…
nimaš pojma, jest tud drva nasekam, samo da dedc ni preveč zmatran zvečer :))))[/quote]
Ja kot še kdo… samo jaz bi se rad še kaj naučil, oziroma razumel. Eni so pa zelo vzvišeni, čeprav nimajo pojma.
Forum je zaprt za komentiranje.