Smucanje s punco pod prisilo
Fak no, pa kaj enim ni jasno?! Fantu ni do smučanja. Pika. Če bejba in njeni tega ne zmorejo spoštovati potem, ko jim to jasno in glasno pove, potem naj beži, kolikor ga nesejo pete, in še to bo prepočasi.
Vsi nasveti, da naj gre zraven in proba ali pa počne kaj drugega, so popolnoma sadistični. Zakaj bi dajal svoj čas za nekaj, kar mu ni? In če so oni dobri smučarji, se bodo ukvarjali z njim ali šli po svoje? To niso heci, smučanje je lahko ful fajn, pa tudi ekstremno nevarno. Jaz ko smučam, imam svoj tempo, in se niti pod razno ne bi en teden prilagajala začetniku, pa če ga imam še raje. Še tako dober smučar običajno tudi ni usposobljen za učenje drugih. Tako da tole nekaj na silo, hvala, ampak res ne hvala.
Če te bo kdaj prijelo, pejta najprej za en dan, ne pa kar na cele počitnice. Če ti pa ni, ti pa ni. Pa kaj? Vsi imamo svoje hobije in interese. Pa naj gredo oni s tabo za en teden lovit metulje ali kaj jaz vem kaj. Me prav zanima, koliko bo navdušenja…
Ne si kupovat opreme za to, da bos šel enkrat smučat, sposodi si jo v Hervisu ali Decatlonu, cenejše kot na smučišcu pomoje. Jst si na tvojem mestu niti karte za smučanje ne bi kupila. Pač boš tam mal štamfal in se spuščal po malih hribčkih pa malo v hotelu visel. Sej tudi njej ne bo zabavno, ko te bo te bo zraven nje, razen če te bo učila smučat.
Če ti res ni niti da bi poskusil potem to povej in če ni pripravlena tega sprejet pa da te sili v to, potem resno razmisli če želiš bit s tako žensko. Lahko je pa fora tudi da enostavno zeli da prezivis vec casa z njeno familijo, tuki je pa komunikacija potem problem ker ona ali ti nista čist iskrena en z drugim
Forum je zaprt za komentiranje.