Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Smrkavec mi je v trgovini rekel, da naj umaknem to debelo rit

Smrkavec mi je v trgovini rekel, da naj umaknem to debelo rit

I like big butts can not lie. Se sekiras zaradi smrkavca nedo*ukanega. Cez 10 let bo imel bejbo z vecjo ritjo. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Nevzgojena mladina, 07.02.2022 ob 12:29

Kaj se je zgodilo? Na spodnji polici sem vzela šampon. Seveda sem se morala prepogniti, da sem ga dosegla. V tistem trenutku pa gre mimo smrkavec, star približno 20 let (na podlagi videza) in me užali, češ da naj umaknem to debelo rit, ker ni mogel mimo. Ni mogel počakati tisti dve sekundi, da bi se vzravnala. Takoj žaljenje. Res je, da nisem ravno vitke postave, ampak takšnih žalitev si pa ne zaslužim. Ta mladina je totalno nevzgojena.

Tole je takole. Jaz sem v srednji šoli užalil učiteljico, tako, da je jokala (ni bilo v vezi njenega videza, pač predolg jezik takrat preveč pametnega šmrkavca). Vsakokrat kadar jo vidim še ji iz srca opravičujem. Mislim, da mi je ona žde zdavnaj odpustila, jaz sebi nikoli ne bom. Ne sekiraj se, za vsako rit raste šiba

Kritika gor ali dol, vsak ima svoj faktor in pusti cloveka da zivi svoje zivljenje!!!
kaksne kile jaz nosim je MOJA stvar, ti se brigaj ZASE!

Miran298, 11.02.2022 ob 16:11

Tole je takole. Jaz sem v srednji šoli užalil učiteljico, tako, da je jokala (ni bilo v vezi njenega videza, pač predolg jezik takrat preveč pametnega šmrkavca). Vsakokrat kadar jo vidim še ji iz srca opravičujem. Mislim, da mi je ona žde zdavnaj odpustila, jaz sebi nikoli ne bom. Ne sekiraj se, za vsako rit raste šiba

izjemne pohvale za takšno samokritiko in rast… takšnih je malo in to je res iskreno opravičilo, ko vidiš,da se človek spremeni, da se na napaki nauči… takšne izjemno cenim…

zdaj pa še sebi oprosti zavoljo svojega zdravja, čisto dovolj je,da ti ostane koristen opomin v glavi,da tega ne počneš več.

Še enkrat pohvale za lastno spremembo in samokritiko. Izjemna veličina človeka je to.

Ce imas res tako debelo rit bi ga itak lahko knockavtava z nje ?

samo toliko, 07.02.2022 ob 23:55

Mladina je po večini nevzgojena, to je dejstvo. Če ne premoreš toliko kulture, da gospe rečeš, da se malo umakne in ne da umakne svojo debelo rit.Ko nekdo žali drugega, je problem v njem, ne pri “debeli gospe”. Tako se ne obnaša.

Kaj ritaste babe sploh hodite v trgovine!

….vsaka trgovina ,ki ima vsaj nekaj izbire ima šampone naložene  tako na zgornjih in spodnjih policah…pa še tistih vmes…

Kaj se pa avtorice tiče…ne glede na to kako človek izgleda bi moral mladenič bit malo potrpežljiv in počakat ali pa vsaj vljudno ogovorit,da bi rad mimo…

Vsi ,ki avtorico obsojate,da je sama kriva za nastalo situacijo in da naj shujša…ste pa na istem nivoju kot tale fant..

pa vežbaj pi.. čka .. ti ma .. ter .. na, vežbaj

Fantova reakcija zagotovo ni bila primerna in je resnično nesramna. Avtorico bi fant lahko prosil za umik na veliko bolj vljuden in tudi bolj primeren način – s čisto preprostim stavko: “Se lahko prosim za trenutek umaknete.”. V primeru, če je avtorica res zasedla cel prehod in jo je na to želel opozoroti bi pač temu stavku naj se umakne dodal nekoliko bolj hladen ali vzvišen podton ali bi ob povedanem zavil z očmi. Ni pa nobenega razloga za takšen žaljiv in primitiven besednjak.

Kar se tiče avtorice – po moje bi bila najprimernejša reakcija na to nesramno opazko le “leden in aroganten pogled” na fanta. Ali pa morda kulturen, vendar piker komentar. Kakršnokoli dretje, pridiganje in vračanje podobno žaljivih komentarjev bi najverjetneje zanetilo le dodaten prepir in vpitje, ki bi avtorico le še dodatno vznemirilo. Ni en slabo vzgojen mulc toliko pomembem, da bi avtorica zanj izgubljajala svojo energijo in čas.

Tisti, ki predlagate klofutanje – vi ste pa še hujši od fanta. Avtorica piše, da je fant star 20 let in vi bi odraslega tujega človeka (tudi pri otroku/najstniku je klofutanje nedopustno in totalno neprimerno) šli klofutat? Torej bi se pretepali kot pijanci po kozarčku preveč v kakšni beznici? Poleg tega, da je klofutanje še bolj primitivno in neprimerno od fantovih besed bi po klofutanju verjetno imeli vi veliko manj prijetne posledice predvsem za vas. V tem primeru, da bi mu res “stisnili” klofuto bi imel fant dve opciji. 1. Da vas prijavo in toži zaradi fizičnega napada (in na vaši neumnosti zasluži). 2. Na ves glas reče, da ste udarili in fizično napadlo in da se v samobrambi brani, ter tudi vam “vrne” klofuto, ki pa je glede na njegovo starost in spol verjetno nekoliko močnejša od vaše.

Verjamem, da je bila izkušnja za avtorico neprijetna. Kot sem napisal se strinjam, da je bil fant totalno nevljudem, vulgaren, nesramen in primitiven. Lahko pa avtorica v tem dogodku najde pozitivno motivacijo, da se “razkuri” in začne izgubljati odvečne kilograme (se vpiše v fitnes, spremeni prehrano, začne z rednim gibanjem v naravi,…). Včasih je treba takšne neprijetne situacije obrniti tudi sebi v prid – naj bo avtorici ta nesramen mulc motivacija za začetek bolj zdravega življenjskega sloga.

Prav ti je reko, sama si si kriva da si debela ne on, samo o resnici ti je povedal

Pa bi mu odgovorila, da za en majhen in tanek cevapcic se res ne bos umaknila.

Hitrost, 07.02.2022 ob 12:54

V 2 sek se še nobena debela ni zravnala.

Če si debela si pač debela in vzemi pripombo za kritiko.

Bodi samokritična in pomisli tudi, koliko lačnih je v Afriki.

V 2 sekundah se noben zabit ni ratal pameten.

Kaj te češ, 12.02.2022 ob 10:01

Prav ti je reko, sama si si kriva da si debela ne on, samo o resnici ti je povedal

Ona lahk shujsa, ti pa nikoli ne bos bolj pameten.

Zaza, 12.02.2022 ob 17:54

Ona lahk shujsa, ti pa nikoli ne bos bolj pameten.

Ta tip ni ravno neumen, ona pa zagotovo ne bo shujšala, niti pametna. Ker če bi bila, ne bi bila tako zavaljena, da morajo kupci zaradi njene riti obhod delati.

Mene je enkrat en mulo v audiju nadiral. Res sem malo seka ovinek na parkirišču za trgovino. Pa se je vnel s fakiči, seveda je imel poln avto hihitajoče mularije. Sva spustila šipe in se nadrla, nakar mi je začel ponujati svoje čare… kaj star ti jo poližem itd… Jaz sem začela lizati prste in ga vabiti naj pride če si upa. Sem mu pokazala malo več dekolteja…Saj me je sram, ampak speljal je 90 na uro ?

Ja, rezultat permisivne vzgoje, ko je otrok center sveta in družine.

Drugega žal niti ne pozna.

Tipček se mi skoraj smili. Enkrat jih bo dobro dobil po betici. Ker so ga starši napačno vzgojili….

Komentarji ,da te kap res .

Pa si svojo debelo rit pol umaknila?

Aja, to je za vas primerna pripomba???

Imam velikoooo rit in bi vprašala mladeniča ob takšni pripombi, če ga rajca. Fant je pač nespodoben.

ses, 10.02.2022 ob 16:53

se strinjam,da žalitev nobena ni na mestu.  Glede spoštljivosti , olike in kulture pa ne moremo sodit po starosti – tudi starejši so izjemno neprijazni nekateri .  zadnjič moja izkušnja je bila takšna – moram rečt, da sem bila šokirana nad obnašanjem starejšega gospoda – penzionist… nikoli še nisem doživela take nesramnosti od starejšega.

v živilski trgovini stojim tik ob  polici, berem dekleracijo za en izdelek -na moji desni je bil nek voziček tak kot stalaža premične police in potem že takoj vhod v to nakupovalno linijo – za mojim hrbtom gre ven gospa z vozičkom, notri se rine dotični starejši gospod – del poti mu je seveda zapirala tista trgovinska premična stalaža za katero sem stala jaz tik ob policah… in ker je bil tako neučakan in rinil naprej me je povozil čez desno stopalo. Niti oprostite ni izustil, ničesar.

Zato sem rekla jaz gospod prosim, če lahko drugič malo pazite. In on meni nazaj,da sem se razširila.  (No avtorica jaz imam 50 kg – tako da razširjena res nisem – kot dokaz tebi, da kile tukaj nimajo veze, ima pa nesramnost ljudi. )

In jaz začudena kako prosim gospod – in on nazaj jaz razširila si se povsod. (stala sem ob polici) , njemu je vhod v vrsto ozal dejansko tist nakupovalni premični voziček oz. stalaža.

In potem mu rečem, da bi lahko bil spoštljivo do sočloveka – in on meni nazaj: to pa ne, nikoli ne bom spoštljiv in kulturen… zaprepadena sem bila – da se neka odrasla starejša oseba tako obnaša…

in potem sem mu odvrnila nazaj na tako nesramnost – ker je očitno pokazal,da vse namenoma počne: dobro gospod, vam pa jaz odvrnem v vašem stilu in jeziku – najmanj dvakrat več vas je skupaj kot mene, mogoče zase poskrbite,da ne boste tako razširjeni in potem boste tudi v vrsto lahko prišli, brez da bi vozili drugim čez noge.

kaj takega sicer nikoli ne bi nokomur rekla glede teže  – ampak ker je prvo me povozil, se sploh ne opravičil in potem še meni govoril,da sem razširjena in da me nikoli ne bo spoštoval in bil kulturen – sem mu pa dejala dobro gospod bom pa tudi jaz z vami v vašem jeziku, na vašem nivoju.

pa je utihnil človek.  Sem bila šokirana, še nikoli nisem doživela take nesramnosti starejšega človeka –  v krepki večini so prijazni, rada jih imam, so taki ljubki po navadi, polni ljubezni, prijaznosti, itd…

tako da tale nesramnež ne vem od kod se je vzel.

Starost nima veze u obnašanjem. Ta gospod je bil vse življenje nespoštljiv, primitiven. Mladenič, ki je bil nesramen do gospe bo naslednjih 60 let enak.

3/4 odraslih je prav tako nevzgojenih in neoklikanih. Od tod tudi neolikanost mladini. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close