Smrkavec mi je v trgovini rekel, da naj umaknem to debelo rit
samo toliko, 07.02.2022 ob 23:55
Mladina je po večini nevzgojena, to je dejstvo. Če ne premoreš toliko kulture, da gospe rečeš, da se malo umakne in ne da umakne svojo debelo rit.Ko nekdo žali drugega, je problem v njem, ne pri “debeli gospe”. Tako se ne obnaša.
Današnja mladina je ravno toliko vzgojena, kot je bila 40 let nazaj. Da pa greš verjet provokacijam pa kaže na čisto glupost.
Nevzgojena mladina, 07.02.2022 ob 12:29
Kaj se je zgodilo? Na spodnji polici sem vzela šampon. Seveda sem se morala prepogniti, da sem ga dosegla. V tistem trenutku pa gre mimo smrkavec, star približno 20 let (na podlagi videza) in me užali, češ da naj umaknem to debelo rit, ker ni mogel mimo. Ni mogel počakati tisti dve sekundi, da bi se vzravnala. Takoj žaljenje. Res je, da nisem ravno vitke postave, ampak takšnih žalitev si pa ne zaslužim. Ta mladina je totalno nevzgojena.
ti pa v jok pa na drevo
Dvomim, da bi zgolj zato, ker se nekdo skloni do arrikla, ga vzame in se vzravnano nazaj, dobil že tovrstno nestrpnost. Pri čemer nima nekdo ppl tone, da bi cel prehod med poicami zasedel. Se pa zgodi, da nekateri ljudje z vozički mislijo, da so sami v stacuni. Ko odpirajo en izdelek, zraven voziček, da niti do artiklov ne moreš. Takrat enostavno premaknem voziček, rečem samo malo prosim, vzamem in grem. Seveda tak potem čukasto gleda, češ kaj premikam njihov voziček. Grem zadnjič po pločniku, pred pekarno cca šest osnovnošolcev, razprostreni čez pločnik. Nisem nič rekla, vsaj dva sta rekla, naj se umaknejo iz pločnika, da sem šla nemoteno mimo. Pa ne zaradi debelosti. Da bi bil potreben konkretni umik. Tako da dvomim da je temu prioetljaju ravno za verjeti. Drugače se lahko takemu lepo reče, da se doma, če mu dovolijo, lahko tako obnaša, do tebe pač ne.
Plus in minus, 08.02.2022 ob 02:52
Dvomim, da bi zgolj zato, ker se nekdo skloni do arrikla, ga vzame in se vzravnano nazaj, dobil že tovrstno nestrpnost. Pri čemer nima nekdo ppl tone, da bi cel prehod med poicami zasedel. Se pa zgodi, da nekateri ljudje z vozički mislijo, da so sami v stacuni. Ko odpirajo en izdelek, zraven voziček, da niti do artiklov ne moreš. Takrat enostavno premaknem voziček, rečem samo malo prosim, vzamem in grem. Seveda tak potem čukasto gleda, češ kaj premikam njihov voziček. Grem zadnjič po pločniku, pred pekarno cca šest osnovnošolcev, razprostreni čez pločnik. Nisem nič rekla, vsaj dva sta rekla, naj se umaknejo iz pločnika, da sem šla nemoteno mimo. Pa ne zaradi debelosti. Da bi bil potreben konkretni umik. Tako da dvomim da je temu prioetljaju ravno za verjeti. Drugače se lahko takemu lepo reče, da se doma, če mu dovolijo, lahko tako obnaša, do tebe pač ne.
odpirajo* – izbirajo en izdelek*
Bala bala, 07.02.2022 ob 23:50
Anonimno 2340, 07.02.2022 ob 23:48
Narobe, 07.02.2022 ob 20:32
Včasih bi že za kaj manj kasiral šamar. Da meni ali moji to reče, ga pritegnem okrog kepe.
Kaj pa če bi bil smrkavec gej in bi te pohvalil da imaš dobro rit?
Kaj pa če ta smrkavec tebe nasadi na svojega tiča kot nagrado za tvoj glup komentar?
Ja če bi to rekel tvoji ga bi vrjetno na gobec. Če bi to rekel tebi kaj bi naredil? Zardel in rekel hvala in hitro odšel?
Anonimus996, 07.02.2022 ob 13:49
Mater ste eni blesavi. Da meni mulo to reče, ga pogledam globoko v oči in mu rečem …. ” Miško, jaz v 3 mesecih dobim popolno postavo , ti si ga boš pa celo življenje na roke metal , ker si glup. Tega se ne da popravit. ”
Si samo še ena ženska tupka stila “Karen alias po slovensko Mojca”.
2o letnik ima še nedozorele mogane – ker mu še zorijo prednji del možganov. Tp v Ameriki še niti ni polnoletno- z razlogom. Tudi v Evropi bi morala bit polnoletnost šele po 21. letu.
In če tak gobcaš nevzgojeni doma nima vzgojnega zgleda, mu ga ti s takim komentarjem ne boš dala – samo pibngpong žgico mu boš odbila.
Samo grdo ga pogledaš, dirket v oči, zviška, killer look…. 🙂 Bo dojel.
Samo zravnaš, pogledaš
prebrala sem komentarje v tej temi in so odraz žalostnega stanja v naši družbi, ko je dovoljeno druge žalit, ko se išče razlog v žrtvi, ker kaj se pa nastavlja ……
izgubili ste kompas, vsi po vrsti! pa če bi se tale s šamponom sredi trgovine dol ulegla in bi jo moral mulo prekočit ali pa iti okoli nje …. nič na tem svetu ne more in ne sme biti razlog, da smo žaljivi in nesramni do soljudi.
vi tule pa opravičujete njegov dolg nesramni jezik in pošiljate žensko na hujšanje in jo celo obtožujete laži. za zjokat so vaše reakcije in za zjokat je sitaucija s trgovine.
Kot vidiš iz te teme (bog ne daj še kakšne druge prebrat ker te bo minilo živeti), imajo otroci/mladostniki čudovite vzornike doma. Same kulturne, spoštljive družine. Kje naj se pa naučijo kulture? Primitivno nekulturno bitje, pač ne more vzgojiti svojega nasprotja. Je pri nas čisto nekaj normalnega da popolni tujci mislijo da je njihov prostor in pravica komentirati riti (ali pa karkoli že pač) popolnih tujcev. Šport pač. Če ne gledaš drugih, ne govoriš o drugih, ne pametuješ drugim kaj in kako…..potem ti ostane samo da se sam s sabo ukvarjaš. To je pa čisto preveč strašljivo za večino ljudi.
se strinjam,da žalitev nobena ni na mestu. Glede spoštljivosti , olike in kulture pa ne moremo sodit po starosti – tudi starejši so izjemno neprijazni nekateri . zadnjič moja izkušnja je bila takšna – moram rečt, da sem bila šokirana nad obnašanjem starejšega gospoda – penzionist… nikoli še nisem doživela take nesramnosti od starejšega.
v živilski trgovini stojim tik ob polici, berem dekleracijo za en izdelek -na moji desni je bil nek voziček tak kot stalaža premične police in potem že takoj vhod v to nakupovalno linijo – za mojim hrbtom gre ven gospa z vozičkom, notri se rine dotični starejši gospod – del poti mu je seveda zapirala tista trgovinska premična stalaža za katero sem stala jaz tik ob policah… in ker je bil tako neučakan in rinil naprej me je povozil čez desno stopalo. Niti oprostite ni izustil, ničesar.
Zato sem rekla jaz gospod prosim, če lahko drugič malo pazite. In on meni nazaj,da sem se razširila. (No avtorica jaz imam 50 kg – tako da razširjena res nisem – kot dokaz tebi, da kile tukaj nimajo veze, ima pa nesramnost ljudi. )
In jaz začudena kako prosim gospod – in on nazaj jaz razširila si se povsod. (stala sem ob polici) , njemu je vhod v vrsto ozal dejansko tist nakupovalni premični voziček oz. stalaža.
In potem mu rečem, da bi lahko bil spoštljivo do sočloveka – in on meni nazaj: to pa ne, nikoli ne bom spoštljiv in kulturen… zaprepadena sem bila – da se neka odrasla starejša oseba tako obnaša…
in potem sem mu odvrnila nazaj na tako nesramnost – ker je očitno pokazal,da vse namenoma počne: dobro gospod, vam pa jaz odvrnem v vašem stilu in jeziku – najmanj dvakrat več vas je skupaj kot mene, mogoče zase poskrbite,da ne boste tako razširjeni in potem boste tudi v vrsto lahko prišli, brez da bi vozili drugim čez noge.
kaj takega sicer nikoli ne bi nokomur rekla glede teže – ampak ker je prvo me povozil, se sploh ne opravičil in potem še meni govoril,da sem razširjena in da me nikoli ne bo spoštoval in bil kulturen – sem mu pa dejala dobro gospod bom pa tudi jaz z vami v vašem jeziku, na vašem nivoju.
pa je utihnil človek. Sem bila šokirana, še nikoli nisem doživela take nesramnosti starejšega človeka – v krepki večini so prijazni, rada jih imam, so taki ljubki po navadi, polni ljubezni, prijaznosti, itd…
tako da tale nesramnež ne vem od kod se je vzel.
s takim komentarjem nazaj, 08.02.2022 ob 06:37
Si samo še ena ženska tupka stila “Karen alias po slovensko Mojca”.
2o letnik ima še nedozorele mogane – ker mu še zorijo prednji del možganov. Tp v Ameriki še niti ni polnoletno- z razlogom. Tudi v Evropi bi morala bit polnoletnost šele po 21. letu.
In če tak gobcaš nevzgojeni doma nima vzgojnega zgleda, mu ga ti s takim komentarjem ne boš dala – samo pibngpong žgico mu boš odbila.
Samo grdo ga pogledaš, dirket v oči, zviška, killer look…. 🙂 Bo dojel.
Samo zravnaš, pogledaš
Ha ha ha. Ti meni to ? Ljubica zlata, boš morala pa še nekaj žgancev pojest.
Če se obnašaš kot govno te tretiram kot govno. Simpl kot pasulj.
Ne rabim jaz neotesanih osebkov vzgajat. Pri 20 letih imajo nepopolno razvite možgane?! Ha ha ha. In ti potem meni da se tupa…. ha ha ha. A to si v Slovenskih novicah prebrala al v kaki reviji tipa Cosmo, ker to je tvoj domet.
Mislim, da si ti v tem rangu putk tutk.
Forum je zaprt za komentiranje.