Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Smisel za humor in narodnost

Smisel za humor in narodnost

Antilopa, pa ti si ravnokar enega skadila … hvala bogu, nisi vedno smrtno resna .

Marsikdo od teh reprezentantov pa verjetno še ni prestar in bo nastopil tudi drugo leto v Braziliji …

Posluš’, ti si mene čisto narobe ocenil. :)))

Med prijateljicami

Prijateljici sta šla po cesti mimo slepega berača. Ena od njiju mu je v škatlo vrgla nekaj drobiža. Ko sta se oddaljevali od njega, je “dobrotnica” vprašala: “Ali misliš, da je res slep?” “Seveda je! Saj si vendar slišala, ko se ti je zahvalil z besedami: Hvala lepotica!”

Zašto ljudožderi najviše vole da jedu plavuše device?
– Zato što nisu špricane.

“Katerega dne je Bog ustvaril blondinko?” “V četrtek. V ponedeljek je ustvaril kokoš, v torek gosko, v sredo raco, v četrtek pa mu je zmanjkalo perja.”

Kateri del telesa imajo ljudožerci najraje pri ženski?

Notranjo stran beder, ker je že stepena z jajci.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz se tudi ful nasmejim tukaj. Izpostavila bi pa kar tebe in tvojo (bolno) domišljijo, ki počasi že prehaja v paranoidno stanje.[/quote]

meni je že dolgo jasno kaj in kako je s tabo – bivša socialna delavka na Osnovni … odkar si poročila najboljšega dijaka šole

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz se tudi ful nasmejim tukaj. Izpostavila bi pa kar tebe in tvojo (bolno) domišljijo, ki počasi že prehaja v paranoidno stanje.[/quote]

meni je že dolgo jasno kaj in kako je s tabo – bivša socialna delavka na Osnovni … odkar si poročila najboljšega dijaka šole[/quote]
Pokliči! 01/ 5872 100

meni je že dolgo jasno kaj in kako je s tabo – bivša socialna delavka na Osnovni … odkar si poročila najboljšega dijaka šole[/quote]
Pokliči! 01/ 5872 100[/quote]

to je cifra za tebe … pol mlajša tripaš na ??? [sup](vse kar so mi že na MON_u obesili)[/sup]
ampak socialne delavke itak niso znane po logiki

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

hehe

Ej tole je pa … za nasmejat se 🙂

Ej tole je pa … za nasmejat se :)[/quote]

:))))) SLO reprezentanca:
1. Zadrgnjen, 2 .Nategne, 4.Ritonja, 5.Narokemetač, 6.Ritošpik, 7.Joškozib, 8.Smrkeljed, 9.Potuhnjen, 10. Potreben, 11.Češpljolizec
rezerve:
12.Ritovetrič, 13.Mehkojebec, 14.Zdrizec, 15.Slinopljuvec, 16.Otepač

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close