Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Smisel za humor in narodnost

Smisel za humor in narodnost

V zadnjem času se skorajda nimamo čemu smejati. Pa mislim tako iz srca in ne tisti “kisli, narejeni” nasmešeh. Ali imamo Slovenci smisel za humor, ali pa ga moramo vedno “uvoziti” iz držav bivše Juge? Naše humoristične serije so včasih tako trapaste, da je že osrednji dnevnik bolj smešen. Mislim, da je osnovna težava v tem, da se ne znamo pošaliti na svoj račun, vedno se šalimo na račun drugega. Meni so bili do sedaj še najboljši imitatorji znanih osebnosti, pa gre spet za šalo na račun drugega. Angleži so sicer bolj zadržani, ampak imajo pa kar nekaj dobrih humorističnih serij. Je slovenski jezik že po naravi manj smešen? :))

In čemu bi se ti smejala??

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Tema ni o meni ampak o humorju.

To je pa tudi res. Malokdo še ima v teh časih razlog, da se smeji iz srca. Mogoče le zaradi same ironije.

1. @antilopa … kaj, ko bi tipkala v prvi osebi ednine, če nimaš zadaj analiz, anket, … ki v tvoji tezi dosegajo največje %, zadetke, …

2. tukaj se jaz do solz režim kar nekaj nickom ☺ izpostavljam pa minimalne kopalke (oba spola)

3. probaj kakšnemu druge narodnosti povedati vic o njegovi narodnosti ☺☺ — pa poročaj, koliko časa boš imela okoli očes naravni make-up ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tema ni o meni ampak o humorju.[/quote]
A dej ga srat!? Poste ti pa gepard piše??
Povej kaj smešnega, pa se bomo smejali.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz se tudi ful nasmejim tukaj. Izpostavila bi pa kar tebe in tvojo (bolno) domišljijo, ki počasi že prehaja v paranoidno stanje.

Kaj pa vem, če je res vse tako resno. Mislim, da je bolj odvisno od načina življenja, od zadovoljstva v življenju, kot pa od humorističnih oddaj, ali se bomo smejali in koliko, kdaj… se bomo smejali. Nam bo kaj smešno.

Če pogledam otroke, svoje (pa tudi druge), ni potrebno veliko, da so nasmejani.

Že če pogledam sebe, znam z nasmeškom hodit naokoli, kar tako, brez nekega izstopajočega vzroka. Tako da ne vem, včasih so popolnoma običajne stvari, dogodki, smešni toliko, da ob smehu stopijo solze v oči.

Če se jaz ne znam nasmejati sama sebi, potem je res čas, da pogledam v sebe in nekaj pri sebi spremenim oz. si spremenim način življenja.

Meni je večina luzerčkov tu gori smešna… top smešni (ampak ne pozitivno) so Marko, On_, Senza, NM-3w, ipd…. pacienti ampak to zato ker pomislim da so to Slovenci ki jih lahko srečam…. samo kaj ko jih v Real lifu nebi nikoli zaznal ker na netu so pametni v real lifu pa pičkice (mevže) tak to je

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, to pa res ne moreš kar tako trditi.

On_ pač ni luzer. Pa tudi Marko ne. Ostalih pa osebno ne poznam, tako da ne bom kar nekaj trdila.

In lahko si prepričan, da zna On_ marsikaterega (in še posebej marsikatero) prav lepo nasmejati, nima s tem nobenih težav. Tudi v real lifu ne.

Pa če si temu pripravljen verjeti ali pa ne… 🙂

On_ pač ni luzer. Pa tudi Marko ne. Ostalih pa osebno ne poznam, tako da ne bom kar nekaj trdila.

In lahko si prepričan, da zna On_ marsikaterega (in še posebej marsikatero) prav lepo nasmejati, nima s tem nobenih težav. Tudi v real lifu ne.

Pa če si temu pripravljen verjeti ali pa ne… :)[/quote]

mene tudi janša nasmeji pa zato še ni dober človek… za mene je še vedno luzer od človeka tako da moja trditev drži (za mene) in je ne zmore omajati nihče razen oni sami v reali amapk to se pač nebo zgodilo namensko nenamensko pa se ne zmore ker v reali so ziher spravljive pičke tu pa glasni

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Mene pa Janković ne nasmeji, čeprav kaže tisti zlagani nasmeh. :))))

mene pa kerm i je ravno to smešno kak se smeji ko pacient za v Ormož…. a tip še kar sam sebi verjame kar govori…. no saj to bi skorajda lahko rekel za vsakega politika v DZ

en vlki smeh so vsi…. gledaš 1x Državni Zbor sejo pa maš komedijo (sicer polno ironije) ampak se pa smejiš čeprav od žalosti!

saj nenazadnje vsaka komedija pride iz tragedije (nekoga ali nečesa)

Pa če si temu pripravljen verjeti ali pa ne… :)[/quote]

mene tudi janša nasmeji pa zato še ni dober človek… za mene je še vedno luzer od človeka tako da moja trditev drži (za mene) in je ne zmore omajati nihče razen oni sami v reali amapk to se pač nebo zgodilo namensko nenamensko pa se ne zmore ker v reali so ziher spravljive pičke tu pa glasni[/quote]

Marko je glasen? Res? Jaz ga nikoli ne berem kot glasnega…

Me prav zanima če bi eden na miljon Slovencev zaznal tebe, ko bi šel mimo po cesti – verjemi – ne bi te, tako da je tvoja teorija brez vsake osnove .

mene tudi janša nasmeji pa zato še ni dober človek… za mene je še vedno luzer od človeka tako da moja trditev drži (za mene) in je ne zmore omajati nihče razen oni sami v reali amapk to se pač nebo zgodilo namensko nenamensko pa se ne zmore ker v reali so ziher spravljive pičke tu pa glasni[/quote]

Marko je glasen? Res? Jaz ga nikoli ne berem kot glasnega…[/quote]

A si ti Petra? 🙂

Sem čudna ali preveč pričakujem ali kaj? Tema je humorju in v nobenem postu se nisem nasmejala. Da pokrpamo temo vsaj malo, en vic:

Kaj naredimo, da nuna zanosi?
Preoblečemo jo v ljubkega majhnega dečka 🙂

Me prav zanima če bi eden na miljon Slovencev zaznal tebe, ko bi šel mimo po cesti – verjemi – ne bi te, tako da je tvoja teorija brez vsake osnove .[/quote]

A probava? boš me zaznal in začutil … in ja verjemi bolelo bi

Kaj se ti obremenjuješ z mojim postom a se čutiš da si notri med ”ipd” ??? Markotov pesek? na briketek zdaj pa nehaj lajat

A sem prav rekla, da ni smisla za humor? Po nekaj postih se že prepirate. :))

I rest my case.

eh, to je črni humor. 🙂

Rabiš napade smeha, pokukaj v temo o marihuani. 😉
http://med.over.net/forum5/read.php?124,9157059

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko, mi je ptičica povedala, da si bil zadnjič zaskrbljen nad mojim zavračanjem moških kot ti praviš.

Uletila jedna časna sestra nadstojnici samostana u kancelariju:
– “Majko, silovana sam u šumi. Šta da radim?”
– “Sestro, izgovori sto puta Oče naš… a onda pojedi 3 limuna.”
– “Majko razumijem to za molitvu, ali zašto limunovi?”
– “Da ti skinu blaženi osmjeh s lica…” 🙂

Kateri jezik pa govori ta ptičica? Saj antilope ne razumete ptičev! 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sastav reprezentacija za SP u Africi 2010

1. NEMAČKA
Prdner, Fukling, Jebensdorf, Beinguzen, Fukenstein, Grosmuder, Picajzler, Drkler, Lizvald, Kurcenweber, Seksundrajsinger

2. FRANCUSKA
Kurvon, Lizon, Seron, Gladipicon, Dupon, Golokurcon, Pizdolizjen, Picojebon, Fukason, Golopizdon, Pederon

3. MAĐARSKA
Drkačbači, Pičkaš, Dudaš, Nejebeš, Mudagužvaš, Minđumotaš, Kurvamatoš, Picofukaš, Piculizas, Tebisereš, Pičos

4. ITALIJA
Usereti, Guzorantini, deKurconi, Serentini, Fukatoni, Picolizoni, Prdoni, Drkatoni, Jebeci, Piconi, Kurcatone

5. JAPAN
Njufukasaki, Turimitikitu, Picakojama, Jakatimuda, Mudakošaka, Dudašmimoga, Kurcayonara, Njubi, Njuću, Njusam, Njuti

6. SRBIJA
Kurcović , Krivokurac, Pizdić , Klitorovski-Šupkovski, Utegorović, Pizdolizić, Mudonja, Drkajlija, Seronja , Jebenčić, Dupedavac

SUDIJE:
Jebote Janoš (Mađarska)
Artur Mek Pimpek (Škotska)
Klitoris Papapizdopulos (Grčka)
Oton Kurconpopesku (Rumunija)
Pjotr Dugokurcovski (Rusija)
Adam Serikreč (Engleska)
Ku Rac (Kina)
Sulejman El Pizdan (Saudijska Arabija)
Sisa-kan (Mongolija)
Ramiz Upizdi (Albanija)
Janez Jodl-Pimpekič (Slovenija)