Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenske vasi vsi v sorodu

Slovenske vasi vsi v sorodu

Sem iz kmetov, iz vasi, in to iz vasi, ki je dobesedno bogu za hrbtom … najbližje mestece je 25km stran … torej … Je kar veliko hiš, prebivalcev šteje občina okoli 1500. Ogromno jih je s istimi priimki … ampak … vsi s istimi priimki imajo nasprotni spol iz drugega konca slovenije ali iz druge vasi itd … za nobenega ne vem, da bi se žgali med sabo. To ste samo uličarji tako pametni, da vam škodi.

Mimo grede … tudi vi ali vaši predniki so prišli iz podeželja v mesto … treba se vprašat zdaj, da niste vi plod incesta. 🙂

želodec se obrne, ko pomisliš na realnost v majhni slo

Sem u vasi z grunta. Nobenega takega primera ne poznam. Precej sorodstva po kmetih. Gruntarji. Nobenega takega primera.
Možno da kje so.
Lahko pa je avtorjev pogled , ocena ter poniževanje slovenskih genov delo zaprtega južnjaškega, mračnjaškega mazača, ki s svojo princesko zlaga lego kocke.

Živim v dolenjski župniji ( 10 minut vožnje iz Ivančne Gorice, ki šteje dobrih tristo duš. Te živijo v 10 vaseh. Vsi prebivalci so med sabo požlahtani. Če se zameriš enemu, …….. Zato: ne išči partnerja v sosednji vasi.

No a vidte pa pravino,da so Slovenci in sosedje vsi med sabo skregani. Potem le niso povsod.

slovenceljni so posiljevali lastne sorodnice, incest je velika rana slovenčkov , https://onaplus.delo.si/vec-iskrenosti-prosim

groza!!!

Še danes si mnogi zatiskajo oči pred tem, da so bile naše prababice ali babice pogosto žrtve incesta ali posilstva oziroma trgovanja s telesom, vendar se s tem ni nihče kaj dosti ukvarjal.” https://onaplus.delo.si/vec-iskrenosti-prosim

v naši vasi je polovica družin z enim priimkom
sicer zelo redek v sloveniji
ampak sorodstvene povezave med njimi pa so oddaljene, nekako v četrtem kolenu
se je tudi zelo redko zgodilo, da sta se poročila dva z istim priimkom.
prijateljica ima partnerja, z istim priimkom kot ona, ampak partner ima priimek po očetu, ki ga je posvojil, pa tudi sicer sta liniji zelo zelo oddaljeni
mislim, da je skupni prednik nekje 4 ali 5 generacij nazaj.

sem si pa čisto ziher za ziher raje moža poiskala 80 km stran, sestra pa 120. 🤣🤣🤣🤣🤣

https://onaplus.delo.si/vec-iskrenosti-prosim

bolna genetika!!

Odgovor na objavo uporabnika
Včasih tamestna, 03.09.2017 ob 07:11

Lahko povem za vas, kjer živim, nisem domorodka, 10 km iz Lj, pa veliko zakonov med “sosedi”, še vedno. Naša ulica smo preko mojega moža prav vsi v nekem sorodstvu, v resnici je kar mal grozljivo. Pa se ne pišemo isto.
V sosednji ulici so zadeve podobne in te sorodstvene vezi so potegnjene čez vse vasi, ker nekako imajo ljudje tu mentaliteto, da je treba vsaj v sosednjo vas po moža ali ženo.

Tudi v kraju 10 km iz Celja je podobno…

Slovenina je sama ena malo vecja vas.

Iz starih rodovnikov je to res razvidno (Bohinj, Nemški Rovt, Selška dolina, Prekmurje, Vzhodna Štajerska, Bela Krajina), zanimivo, da sem našel celo pri Avsenikih ta pojav, zato ima recimo Gregor posledice….

Po drugi strani pa je naša dežela vstopna točka aziatov do Rima (Huni, Goti, Turki (Srbi), Makaronarji, Germani, Hungari, Čerkezi, Bosanci,….) in imamo tako raznolike gene, da je čisto vseeno, če se bratranec in sestrična ….

Ni važno ali je vas ali mesto, vsi se med sabo driblajo v familiji. Dedki vnukunje, brat sestra, mati sin, najbolj dobitna kombinacija pa so bratranci in sestrične. Genske bolezni pri Slovencih so dokazane, razni sindromi itd. Za normalne ljudi je to krvoskrunstvo in bolezen, za incestnike pa reala in užitek.

Stara tema. Ni prometa. Ne gre drugače.

Lp

Admin

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close