Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Slovenka leta je Ameriški agent.

Slovenka leta je Ameriški agent.

Odgovor na objavo uporabnika
Jajo v Jajcu, 16.02.2022 ob 11:58

Nika Kovač in 8.marec lahko sesujeta sanje slovenskega pacienta. Aktivacija volivcev kot je npr. bil referendum za vodo je to potrdil. Če aktivirajo volivce tudi za parlamentarne volitve bo slovenski pacient doživljal živčne zlome kot po tekočem traku.

Se strinjam. Upam, da bodo punce pametne in se ne bodo pustile ujeti v cilje kakšne stranke ali nadebudnega posameznika/ce.

Naj ostanejo izven, imajo lahko vpliv res na vse. Čim se opredeliš za enega, padeš v predalček, iz katerega je potem težko biti slišan.

Jajotovi jih že tlačijo v predalčke, pa jim na srečo ne ratuje.

Slovenka leta bi seveda morala biti Janja Garnbret, ki je dejansko nekaj naredila, pa sposobna je vese v zgibi za razliko od burrite.

Nimam nič proti Janji, ampak šport je bolj postranska zadeva. Glavna zadeva je, da kosovskega doktorja JJ ownaš.

Replika54g1, 16.02.2022 ob 10:07

wd40a, 16.02.2022 ob 09:43

Replika54g1, 16.02.2022 ob 09:37

wd40a, 16.02.2022 ob 09:31

fdjkča, 16.02.2022 ob 07:44

wd40a, 15.02.2022 ob 14:44

fdjkča, 15.02.2022 ob 14:06

wd40a, 15.02.2022 ob 13:25

rok-1, 15.02.2022 ob 09:15

Aha, nekoga je strah te Nike…

Nimam osebno nič proti nji. ampak tovrstna šolanja v tujini me precej spominjajo na šolanje v Moskvi. In zadnje čase razen izvažanja demokracije in voke sranja iz amerike ne pride nič. Vsaj pametnega ne.

A pride kaj pametnega iz naše države?

Nič. Ampak zaradi tega ni treba uvažat še več oslarij.

Si proti uvažanju znanja? Se pravi, slovenski študentje naj samo doma ostanejo?

Ne  s takimi, no. Že v mojih časih nas je cel kup študiralo v Ameriki. Nobenega pobralo od tega. Greš po znanje, ne doktrino – ker je sistem enak kot pri nas.

Amerika nas nima, kar se družboslovja tiče,kaj naučit.  Imajo ogromno problemov, in jih ne znajo rešit. Lahko bi se oni prišli učit k nam in bi jih Nika lahko učila sto na uro. Škoda punce.

Tle pretiravaš. Iz naše družbe prijateljev jih je pet, ki so študirali v tujini, trije v Ameriki , pa kaj. Nobeden ni ameriški vohun, nobeden ni indoktriniran s kakšno ameriško foro, so oa prinesli znanje nazaj.

Nikjer nisem pisal o vohunih. Amerika je postala še večja greznica, kot je bila,  je zavožena do konca, in nas nima kaj naučit. Počasi bi bil čas da se opremo na lastne noge in začnemo kazat svetu, da smo v mnogih stvareh boljši od samopravčniških drekačev. Mal ponosa ne škodi.

Tud pretiravaš. Res je v Ameriki en kup redneckov in bedakov, ampak imaš pa zbrano tudi znanje iz celega sveta.  Jaz tudi ne maram Amerike, že od nekdaj ne, ampak pač pobereš kar je dobrega, ostalo pa pustiš.

Izobrazba na univerzitetni ravni je še vedno prvovrstna.

Če gre študirat fiziko, kapo dol.  Sicer pa- gre samo za moje mnenje, itak ne pomeni nič.

Hec je, da nihče od napadalcev ni znal povedati, kaj je dejansko njen “greh”, še jajo je spravil skupaj samo “nagajanje”.

Sploh ne vejo, samo grizejo na ukaz, kot psi.

Senza736, 16.02.2022 ob 10:05

Punca je dokazala, da je več kot sposobna mobilizirati široke množice, zato se je, logično, najbolj bojijo tisti, ki jim odgovarja, da so ljudje zaslepljeni in apatični. Gonja proti njej to potrjuje. Pravih argumentov proti njej pa nimajo – telesni izgled ni nikakršno merilo za sposobnost, sicer za, recimo, Hawkinga niti slišali ne bi, pa Krek nikoli ne bi mogel biti direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje. ?

Upam, da zdrži pritiske. Go, girl!

Telesni izgled? Men je pa čist luštna.

Replika54g1, 16.02.2022 ob 12:29

Hec je, da nihče od napadalcev ni znal povedati, kaj je dejansko njen “greh”, še jajo je spravil skupaj samo “nagajanje”.

Sploh ne vejo, samo grizejo na ukaz, kot psi.

Če so pa osli.

Ringa, ringa raja,

civilna družba nam nagaja,

obnaša se moteče,

pa vse na tla pomeče.

wd40a, 16.02.2022 ob 12:32

Telesni izgled? Men je pa čist luštna.

Men tudi.

Saj to, ker NIMAJO KAJ očitat, se pač kar tako mal zaganjajo vanjo, po jajotovi komandi.

Pol pa vse prav pride, če je res al ne.

Replika54g1, 16.02.2022 ob 13:01

Men tudi.

Saj to, ker NIMAJO KAJ očitat, se pač kar tako mal zaganjajo vanjo, po jajotovi komandi.

Pol pa vse prav pride, če je res al ne.

Jajo? Ki zgleda kot gumidefekt na šajtrgi? Hah.

Itak so smešni. Vsakič samo pokažejo koga je vredno slišati.

Glede izobraževanj v tujini / tudi US – kolegica je bila pred kratkim na podobnih – čisto zanimiva in uporabna znanja, če si dobro izbereš kaj te zanima. Ni pa za privleči vsega.

Pa baje je lezbijka.

rok-1, 16.02.2022 ob 13:07

Itak so smešni. Vsakič samo pokažejo koga je vredno slišati.

Glede izobraževanj v tujini / tudi US – kolegica je bila pred kratkim na podobnih – čisto zanimiva in uporabna znanja, če si dobro izbereš kaj te zanima. Ni pa za privleči vsega.

Mogoče sem se prenaglil- kaj sploh sponzorira Obama?

Veliko jih je, 16.02.2022 ob 13:14

Pa baje je lezbijka.

Nihče ni popoln.

so what?

Prodaja naroda, 15.02.2022 ob 08:56

Obamova agentka ki nima nobene veze s človekovimi pravicami in pravicami žensk. Politični bulldog in zažrta miljonarka, ki ne ponazarja boja Slovenk.

Ameriški propagandni portal 24ur jo je lepo častil da se nam jo vrine v zatilje. Potem so pa takoj nazaj skočili na propagando proti Rusiji.

Bolje bi bilo ko bi okronali mini Miško ali pa Pujso Pepo, ker tole je pa podn od podna, nič pametenega ni naredila, spićkala je kup državnega denarja, sedaj je pa kot katrina kresalka pa nagrajenka, bo tudi njena politična pot končana na stranskem tiru ?

jasno in glasno, 16.02.2022 ob 13:22

Bolje bi bilo ko bi okronali mini Miško ali pa Pujso Pepo, ker tole je pa podn od podna, nič pametenega ni naredila, spićkala je kup državnega denarja, sedaj je pa kot katrina kresalka pa nagrajenka, bo tudi njena politična pot končana na stranskem tiru ?

Laž na laž. Katerega državnega denarja to?

Moram reči, da me izbira zelo preseneča, saj se mi zdi, da v javnosti niti ni znana. Da bi jo toliko bralk Jane poznalo in celo glasovalo zanjo, mi je uganka. Običajno zmagajo, vsaj kot se spomnim, razne humanitarne ali ženske, ki so že dolgo na sceni. Moram si kaj več prebrati o njej, mi deluje simpatično.

Bingo! Prav čakam, kdaj bo kakšen kletni buhtelj prijavil istospolnost, ker zgodba o agentki pač ne vžge.

A je avtor posta mogoče Vasle??

kletni garači, 16.02.2022 ob 16:20

Bingo! Prav čakam, kdaj bo kakšen kletni buhtelj prijavil istospolnost, ker zgodba o agentki pač ne vžge.

A je avtor posta mogoče Vasle??

Tole je že res burleska.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close