Slovenka leta je Ameriški agent.
?, 15.02.2022 ob 10:22
Anonimno 10448, 15.02.2022 ob 10:18
Saj zato pa ima 200 kg. Še s prstom ne miga, kaj šele s čim drugim.
Ah, bo že narava poskrbela zanjo prej ali slej. Za vas pa tudi.
PA ZA TEBE TUDI ???
Če bi končal vsaj tri razrede osnovne šole bi približno poznal utežne mere in vsaj približno vedel koliko je 200 kg. Sicer pa pravijo: vsak po sebi sodi.
slovenski domoljup, 15.02.2022 ob 11:48
Upamo, da bo čimprej ustavno sodišče prepovedalo Levico in SD. Apeliram, da se na seznam doda tudi Niko Kovač in njene organizacije, samo s prepovedjo takih ničvrednežev bomo ohranili demokracijo pod vodstvom gospoda Janeza Janše.
In Janša se – kot že milijontič, ne zaveda, da jim s takimi manevri samo reklamo dela. :O))))) Joj, ko se ne bi že milijonkrat ustrelil v koleno.
Sem se čudila, da ni bilo včeraj nobene teme. Sedaj razumem, da je bilo na Trstenjakovi treba najprej narediti strategijo pljuvanja, sedaj ko jo imajo, se je pa lahko začelo odvijati.
Jaz sem za Niko Kovač kot kandidatko za Slovenko leta glasovala in kot vidimo, je glasovalo še mnogo drugih. Bravo vsi mi! In čestitke Niki, da je takšna kot je in da dela za dobro vseh.
Nimam osebno nič proti nji. ampak tovrstna šolanja v tujini me precej spominjajo na šolanje v Moskvi. In zadnje čase razen izvažanja demokracije in voke sranja iz amerike ne pride nič. Vsaj pametnega ne.
V Stranki še tehtamo, ali bi predlagali, da gospod Janez Janša preko tviterja napove vojno ZDA zaradi ameriške agentke.
?, 15.02.2022 ob 09:32
Anonimno 10448, 15.02.2022 ob 09:19
Slovenka leta je v resnici druga živalska vrsta. Američani imajo kuščarje mi imamo miss piggy.
s tvojo izjavo samo potrjuješ, da so med ljubitelji JJ sami primitivci.
normalne komunikacije niste zmožni.
Saj je 8. marec tudi ni a nisi videl tiste kao tiskovke? :)))))))))))
Slovenka leta bi seveda morala biti Janja Garnbret, ki je dejansko nekaj naredila, pa sposobna je vese v zgibi za razliko od burrite.
zzull, 15.02.2022 ob 12:25
> Glede slovenke leta pa naslednje: ali veste, da je Janša hotel, da bi to postala Bojana Beović.
No saj, Bojana je sigurno dosti bolj vplivala na Slovence v lanskem letu kot katerakoli druga ženska. Samo naziv bi moral biti drugačen, npr. “Katastrofa leta”.
“zzull”, se strinjam. Beovička bi bila lahko izglasovana samo za “katastrofo leta”!
Niki pa čestitke in podpora njenemu delu.? Le tako pogumno še naprej!
wd40a, 15.02.2022 ob 14:44
Nič. Ampak zaradi tega ni treba uvažat še več oslarij.
Si proti uvažanju znanja? Se pravi, slovenski študentje naj samo doma ostanejo?
Ne s takimi, no. Že v mojih časih nas je cel kup študiralo v Ameriki. Nobenega pobralo od tega. Greš po znanje, ne doktrino – ker je sistem enak kot pri nas.
PIKULET CENZURIRANI, 15.02.2022 ob 22:30
Saj je 8. marec tudi ni a nisi videl tiste kao tiskovke? :)))))))))))
Slovenka leta bi seveda morala biti Janja Garnbret, ki je dejansko nekaj naredila, pa sposobna je vese v zgibi za razliko od burrite.
Ampak ni Janja Garbret, a ne. Smo glasovali za Niko in je Slovenska leta postala Nika. Tako kot pred leti Katarina Kresal. Mi je bilo smešno, ko so desnakarji oporekali njenemu izboru. Kot sem jaz glasovala zanjo, je verjetno še množica drugih žensk – morda zato, ker je predstavljala upanje. Nika prav tako predstavlja upanje, zraven pa še načelnost, neomajno voljo, pripravljenost na prispevanje k boljši družbi in še marsikaj.
Upanje775, 16.02.2022 ob 07:55
Ampak ni Janja Garbret, a ne. Smo glasovali za Niko in je Slovenska leta postala Nika. Tako kot pred leti Katarina Kresal. Mi je bilo smešno, ko so desnakarji oporekali njenemu izboru. Kot sem jaz glasovala zanjo, je verjetno še množica drugih žensk – morda zato, ker je predstavljala upanje. Nika prav tako predstavlja upanje, zraven pa še načelnost, neomajno voljo, pripravljenost na prispevanje k boljši družbi in še marsikaj.
“Slovenka leta bi seveda morala biti Janja Garnbret, ki je dejansko nekaj naredila, pa sposobna je vese v zgibi za razliko od burrite.”
Večina je glasovala za Niko. Tako pač je.
In roko na srce. Vsem nam so uspehi športnikom všeč. Res promovirajo SLO. Ampak oni trdo delajo predvsem zase. Medalje so predvsem njihove. Honorarji, ki jih zaslužijo, so njihovi.
Kot družba imamo večjo korist od takih kot je Nika. Aktivirajo množice in opozarjajo na nepravilnosti.
Če vzamemo kot primer samo to, da bodo prebivalci Anhovega dobili pitno vodo – prej jim je iz pip pritekla voda z rakotvornim šestvalentnim kromom.
Da o referendumu o vodi sploh ne govorimo. Razkrinkala lažnivega Vizjaka.
BRAVO NIKA!!!
fdjkča, 16.02.2022 ob 07:44
Si proti uvažanju znanja? Se pravi, slovenski študentje naj samo doma ostanejo?
Ne s takimi, no. Že v mojih časih nas je cel kup študiralo v Ameriki. Nobenega pobralo od tega. Greš po znanje, ne doktrino – ker je sistem enak kot pri nas.
Amerika nas nima, kar se družboslovja tiče,kaj naučit. Imajo ogromno problemov, in jih ne znajo rešit. Lahko bi se oni prišli učit k nam in bi jih Nika lahko učila sto na uro. Škoda punce.
wd40a, 16.02.2022 ob 09:31
Amerika nas nima, kar se družboslovja tiče,kaj naučit. Imajo ogromno problemov, in jih ne znajo rešit. Lahko bi se oni prišli učit k nam in bi jih Nika lahko učila sto na uro. Škoda punce.
Tle pretiravaš. Iz naše družbe prijateljev jih je pet, ki so študirali v tujini, trije v Ameriki , pa kaj. Nobeden ni ameriški vohun, nobeden ni indoktriniran s kakšno ameriško foro, so oa prinesli znanje nazaj.
Replika54g1, 16.02.2022 ob 09:37
Tle pretiravaš. Iz naše družbe prijateljev jih je pet, ki so študirali v tujini, trije v Ameriki , pa kaj. Nobeden ni ameriški vohun, nobeden ni indoktriniran s kakšno ameriško foro, so oa prinesli znanje nazaj.
Nikjer nisem pisal o vohunih. Amerika je postala še večja greznica, kot je bila, je zavožena do konca, in nas nima kaj naučit. Počasi bi bil čas da se opremo na lastne noge in začnemo kazat svetu, da smo v mnogih stvareh boljši od samopravčniških drekačev. Mal ponosa ne škodi.
Punca je dokazala, da je več kot sposobna mobilizirati široke množice, zato se je, logično, najbolj bojijo tisti, ki jim odgovarja, da so ljudje zaslepljeni in apatični. Gonja proti njej to potrjuje. Pravih argumentov proti njej pa nimajo – telesni izgled ni nikakršno merilo za sposobnost, sicer za, recimo, Hawkinga niti slišali ne bi, pa Krek nikoli ne bi mogel biti direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje. ?
Upam, da zdrži pritiske. Go, girl!
wd40a, 16.02.2022 ob 09:43
Nikjer nisem pisal o vohunih. Amerika je postala še večja greznica, kot je bila, je zavožena do konca, in nas nima kaj naučit. Počasi bi bil čas da se opremo na lastne noge in začnemo kazat svetu, da smo v mnogih stvareh boljši od samopravčniških drekačev. Mal ponosa ne škodi.
Tud pretiravaš. Res je v Ameriki en kup redneckov in bedakov, ampak imaš pa zbrano tudi znanje iz celega sveta. Jaz tudi ne maram Amerike, že od nekdaj ne, ampak pač pobereš kar je dobrega, ostalo pa pustiš.
Izobrazba na univerzitetni ravni je še vedno prvovrstna.
Senza736, 16.02.2022 ob 10:05
Punca je dokazala, da je več kot sposobna mobilizirati široke množice, zato se je, logično, najbolj bojijo tisti, ki jim odgovarja, da so ljudje zaslepljeni in apatični. Gonja proti njej to potrjuje. Pravih argumentov proti njej pa nimajo – telesni izgled ni nikakršno merilo za sposobnost, sicer za, recimo, Hawkinga niti slišali ne bi, pa Krek nikoli ne bi mogel biti direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje. ?
Upam, da zdrži pritiske. Go, girl!
Meni je najbolj hecno, ali pa po svoje grozljivo to, ZAKAJ so se spravili nanjo. Niti ne kandidira za nič, niti nima stranke, niti se ne financira z državnimi sredstvi, nič.
Samo na glas pove kaj je narobe.
A ni grozljivo? Ne smeš govoriti proti cesarju, ali bog ne daj še koga angažirati v vladi nasprotne ideje, ker tvegaš masaker.
Kaj smo dočakali.
Forum je zaprt za komentiranje.