Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika skutine ledene kocke

skutine ledene kocke

Pzdravček!

Predlagam, da njprej zmelješ kekse. Jaz največkart uporabljam albert kekse kilske in šele nato ko so keksi fino zdrobljeni počasi dodajaš margarino. ne vso naenkrat.Jaz delam tako in vedno rata. Saj veš kako rečejoˇvolja vedno najde pot” Srečno!!

LP,Nani

Živjo!

Mene pa samo zanima ali so te stopinje veljavne za navadno ali ventilacijsko pečico. Sprašujem zato, ker se peče samo 10 min in ne bi rada pekla pri prenizki temperaturi. Imam namreč samo navadno pečico…

Hvala. Se že veselim.

Jaz sme jih pa delala vceraj…in mi je skutina nasa narastla kot kak buhteljcek 😉 Ne vem, v cem bi lahko bila fora. POtem sem vzela eno “lopatko” in sem malo potlacila, da sem sploh lahko dala gor kislo smetano. Ne vem kaj ji je bilo, da je tako nabuhnila.
Se je HB potem cez noc to poleglo tako, da izgleda sedaj boljse…ampak vseeno…

…ima katera kaksno idejo zakaj tako? Je popokala in vse…se potem ko se je pekla kisla smetana je malo narastlo in hotelo se vedno pokat???

Morda si sneg neenakomerno vmešala??
Masa res naraste, ampak meni vedno enakomerno in, ja, ko se ohladi je normalno, da sede skupaj.

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Njami………………
sem morala speči to dobroto, samo sem malo sprmenila osnovno testo. ker nisem imela albertovih piškotov sem kar biskvit naredila iz:

2 jajca, en lonček sladkorja, en lonček mleka, en lonček olja, 2 lončka moke, lonček orehov oziroma mandeljnov, 2 žlici kakava, pecili,

to sem pekla 15 minut, dala gor skutno zmes spet pekal 15 minut, da la gor smetanovo zmes in pekla 10 minut.

odlično, samo še par koščkov je v plehu

sem morala deliti z vami moje navdušenje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close