Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

V tem tednu našega druženja smo naredili ogromen napredek, jaz sem se nahajal večinoma doma, ves čas intenzivno razmišljal. Obisk na tem našem forumu se bo mogoče povečal, kar bi me izredno veselilo, ker ta tečaj, ki Smo ga naredili je v resnici več kot superfantastičen. To je res vrhunska skrivnost zdravja in lepote. Vsekakor bomo nadaljevali s tem našim tečajem. Namensko sem “program” parkiral v svoboden starševski čvek in seveda lastniku med.over.net se neskončno zahvaljujem za neverjetno toleranco. Vsekakor Vaš Robert

melatonin, pregnenalon, dhea

Hvala Vam za Vaše vprašanje. Melatonin mislim, da je spalni hormon ostalo ne poznam…ker se ne ukvarjam s farmacijo. Mislim, da bi kakšna odlična farmacevtka vse to obvladala ali pa farmacevt…enostavno Vam teh stvari ne znam razložiti nadvse spoštovani obiskovalec…moje ime je pa Robert. ok.

Ja barva kože ni pomembna…šaman sebi brez težav spremeni barvo kože.ok.

Najpomembnejša je kristalno čista vest znotraj posameznika, srčno upam da se skladamo.

“so triple hormoni” verjemite mi, da ste pod mojo absolutno zaščito. ok.

Ok. človek kot zvezdno bitje v svojih neskončnih globinah nosi “jedrski reaktor” . ok.

Nuklearna fizika… težka debata…zanimivo področje bi bila materializacija in dematerializacija posameznika. ok. “šaman” mora to obvladati…

Kaj iz Polja te še niso prišli iskat?

Nadvse spoštovani gospod vem da je čtivo izredno zahtevno za branje. Predlagam, da vse preberete o čem govorimo. Zanima nas kako obnoviti naša telesa, kako se pomladiti, kako znotraj vas prebuditi vrhunsko zdravje. ok.

Jaz se Vam opravičujem, ker sem izredno nesramen.

Ne najboljši medčloveški odnosi izredno nič kaj pozitivno ne vplivajo na lepoto in zdravje. To Vsi vemo.

Poglejte, brez sodelovanja ne bomo naredili popolnoma nič.

Skrivnostni obiskovalec v resnici ste šamansko bitje.

Odlično vem, da ste Vi čista odličnost.

Jaz preberem vsak Vaš post in moram vam priznati, da ste izredno zanimivi, vztrajni in tudi duhoviti.
In popolnoma vse kar tukaj gor razlagate mi je kristalno jasno.
Lep dan Vam želim še naprej …

Tudi Vam hvala in verjemite mi, da me izredno veseli vrhunska lepota in zdravje na vseh nivojih posameznika.

Skrivnostni obiskovalec Vaše sposobnosti “šamanizma” so neverjetne to odlično vem.

Popolnoma vsem Osebam, ki ste sodelovali pri kreaciji tega “programa” se brezmejno neskončno zahvaljujem…Vaš Robert

ok. ideja…človek kot bitje čiste inteligence z neverjetnimi sposobnostmi…to bi bilo več kot odlično…sprašujem se skladamo ok.

čista inteligenca…absolut. ok.

Xrobe več kot odlično ve, da lahko inteligenca in eleganca skupaj “živita” celo večnost. ok

Moškim je izredno všeč elegantna ženska, ženskam pa inteligenten moški.
Ko sem bil še majhen me je mama učila, kako moram pravilno hoditi skupaj z njo.
Kasneje sem pa jaz učil kakšno dekle, kako mora pravilno stopati z mano v korak.
Tehnike pravilnega gibanja. Na ulici opazujem vedno vedenje, gibanje, obnašanje ljudi.
Zaznavam tudi energijska stanja ljudi.

Stari, a si normalen? Če si toliko razsvetljen, bi tudi lahko začutil, kdaj se v družbi navadnih smrtnikov, obnašaš, kot da si malo čez les.

Pozdravljeni.
Verjemite mi da se bi jaz na ulici povsem normalno pogovarjal z vami, obnašal ravno tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close