Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Torej. internet je samo sredstvo komunikacije Xrobe in gospod ojoj stari še nista zmožna medsebojne normalne komunikacije. ok.

Ok. Robert sicer čaka na nekega normalnega internetnega sogovornika, ampak najprej bom prižgal cigareto, da se nikotinsko osvežim. Vsekakor cigareto pokadim zunaj na balkonu, zato da v moji sobi ne smrdi, saj je razumljivo.

Ok. Robert je bil ob okoli pete ure zjutraj zopet na balkonu in seveda spet je kadil cigareto. Konica cigarete se je svetila od rdeče svetlobe…kakor laserska svetloba…kakor led dioda…optika…svetlobno valovanje

Poskušaš kdaj na tej konici žareče cigarete pustiti pepel…..tako, da ne bi s to svetlobo zasrajal vesolja?

Iskreno se Vam opravičujem za svoje neumnosti. ok. Robert sedaj pije kavo v svoji sobi…

ok. Če sem čisto iskren pričakoval sem večji obisk na tem našem skupnem ljubem forumu, ki se dotika največjih skrivnosti “šamanizma”…

Odlično vem, da je čtivo, ki smo ga s skupnimi močmi napisali izredno težko razumljivo, zato ga je treba večkrat prebrati. Velja tudi zame. V redu.

Se Vam opravičujem za nesporazum, ravnokar sem z dlanmi “bobnal” po lastnih kolenih. Vsekakor bom to večkrat ponovil. ok.

Spet sem se nahajal na balkonu in kadil cigareto. Od kajenja imam konice prstov že kar rjave. Vsem se iskreno opravičujem, ker kadim…

Oseba tvojih nazorov bo potegnila v brezno še druge ljudi in jih prepričevala da so v veliki nevarnosti, da bo konec sveta

Lepo Vas prosim. Niti na kraj pameti mi kaj takega ne pride. Nadvse si želim obnoviti lastne zobe in komunicirati preko interneta z zanimivimi osebami…

Odlično vem, da brez matematike ne bo šlo. ok.

In kaj je tvoje najhujše trpljenje?
PRedstavljaš si, da bo s tvojim koncem, konec z vesoljem tudi za nas večnike.

Iskreno Vam povem, da se dolgočasim, pa ves ljubi čas je treba nekaj delati.

Ok. Zunaj kar močno vleče, mislim, da je severni veter…

Nahajam se v Bitnjah pri Kranju. To je med Škofjo loko in Kranjem.

Na vrtu sem včeraj sejal fižol. Pripraviti moram tudi rože za na balkon. Nadvse me veseli botanika.

Aja. V Bitnjah je sedaj 42 st. C in veter piha s hitrostjo 100 km/h
14 st. C je v sp.Bitnjah, 14 v srednjih in 14 v Zg. Bitnjah.
Z vetrom slično. Tistim v glavi.

Se Vam opravičujem, ampak jaz sem bitje realnega sveta. Poznam Vašo nadvse dragoceno literaturo, zato Vas nadvse spoštujem. Z najboljšimi pozdravi.

Ok. Nahajal sem se v dnevnem prostoru, kjer navijam cigarete. Notri so še vedno aloje…vera, arborescens. Na stojalu še vedno sušim tobak “nicotiana rustica”. Dnevni prostor ni nevem kako pospravljen. Prostor bi bil kar Odličen za druženje. ok

Za začetek je dovolj meditacija.In ja meditirat in meditirat in meditirat tudi po 6 ur na dan kasneje.Potrebnno je dosežt, da si čista duša,se pravi nič sovražnosti,nič žaljivosti,sprejmeš vsakega,spoštuješ vsakega,gojiš le ljuebzen.Saj z meditacijo začenjaš preobrazbo v sebi,prebujaš in razvijaš češeriko,kar je osnova življenja,ter aktiviraš skrite vzorce DNK,RNK,Auro,Čakre,povežeš se z vesoljem,pridobivaš informacije,…

In tako tudi nikoli nisi bolana,saj sama sebe zdraviš,če ti slučajno imunski sistem pade,se v roku nekaj ur pozdraviš in ja tudi raka se pozdravi.+,pol se igraš z elemnti narave,če dosežeš moč levitiranja premikaš predmete,levitiraš,…In ko to vse dosežeš čez nekaj let s trdnim delom,boš samo ko vidiš človeka,ga začutila,dobila informacije kaj je z njim narobe in je potrebno dosežt,da se spremeni.

Tudi čez nekaj let boš vse videla in vedela kdo govori resnico,kdo laže,teroije zarote,odstranila boš nekaj prijatelje,pa naj si z nekaterimi bila najboljša prijatelj/prijateljica ali celo kaka poročna priča,saj začutiš da so manipulatorji,lažnivci in jih boš izgubila,ko jim boš rekla,da to pa ni res kaj govorijo in da je situacija taka in taka,… Poznam primere kjer so se ljudje ločili,saj so uvideli in začutili,da jih partner vara,da se oni sami želijo ločit.

A v življenje bodo prihajali taki ljudje o katerih sprašuješ,saj te vesoljna pot in informacija privede do njih.

Zapomni si nekaj:Prijatelji so ogledalo tebe,se pravi kdo si take prijatelje okrog sebe privabljaš in se družiš.Če si polna ljubezni,ljubezniva,duhovno izpopolnjena,transformirana bodo tudi taki v tvoje življenje prišli.

Prenašaj znanje in pomoč,ljubezen, moč vesolja in očeta,nikakor pa ne zlorabljaj energije v dobičkonosnost,manipuliranje,zavajanje po satanovih načelih,saj te slej ko prej vse maščuje in kaznuje na zdravju,bolezni,…

Hvala Vam “Skrivnost človeka” vsekakor se absolutno strinjam z Vami. Malce se dolgočasim in ne vem kaj početi, tako, da izredno rad komuniciram z raznimi zanimivimi osebami, zanimajo me razna področja znanosti v smislu, kako pomagati sočloveku. Z najboljšimi pozdravi Vaš Robert

Ok. Zunaj že sonček sije, malo še piha, ampak je že kar prijetno toplo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close