Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Matematiki brez Vas ne gre. ok.

Računalniki so samo sredstvo komunikacije. ok.

Največji problem je ker nas je enostavno premalo premajhna ekipa smo. Več ljudi bi potrebovali pri tem skupnem projektu človeške inteligence. Kako ljudem dopovedati, da so v resnici bitja večnosti. Človek kot miselni stroj…to ni moja ideja, ampak nekega gospoda, ki sem ga poznal.

ok. zdaj bom pa jaz učenec Vi me kar odločno trenirajte. ok.

Vrhunsko zdravje in lepota nikogar ne zanima, nesmrtnost tudi ni aktualna…tudi sanja se mi ne kaj storiti. Mogoče smo pozabili na imaginarno število. Navajeni smo na dvojiški sistem, če pa v centru
sebe poženemo še imaginarno število bi pa znalo biti bolj zanimivo. Inteligentni predlogi so vedno dobrodošli.

Mah brez veze vse skupaj najbolje da pozabimo na vse pa adijo.

Robert Vas nikdar in nikoli ne bo pozabil, najlepše se Vam zahvaljujem za sodelovanje in se mogoče vidimo v kakšnem boljšem svetu.

Opravičiti se Vam moram, ker sem projekt vodil z vojaško disciplino ampak verjemite mi, da brez tega enostavno ne gre.

Ja pa še to Vam povem, če bi kdo izmed Vas imel kakršnekoli težave Vi se kar na Roberta sklicujte. ok.
Vsi ste pod mojo absolutno zaščito in tako je pravilno. Pa Lep vojaški pozdrav!

A potem konec superfantastičnega projekta Skrivnost zdravja in lepote?
Škoda, pa tako lepo Vas je bilo brati?
Meni ste se prav prikupili v teh dneh, ko ste nas ‘trenirali’?
Lahko noč!

Lepo Vas prosim, vsi Vemo, da nas pravo Vojaško urjenje še čaka in to bo več kot jekleni dril. Ker jaz sem bitje trodimenzionalnega sveta. Verjemite Mi, da se ne skrivam v kompjuterju.

Morate vedeti, da ima vsak izmed nas vgrajeno fantastično zvezdno navigacijo. Tudi brez letal bomo več kot odlično znali letati po zraku to odlično vem.

ok. Predstavljajte si da se jaz nahajam okrog vsakega posameznika zaradi njegove absolutne zaščite.ok.

The end ste še z nami? Malo moram vprašati, ker nočem, da se mi kdo slučajno kam izgubi ok.

Vojaške komande bodo padale kar direktno ven iz kompjuterja to odlično vem. ok.

Vsi moramo vedeti, da so pred nami odlični vojaški projekti. ok.

Polet v Andromedino galaksijo ni enostaven. To je izredno zahteven projekt. ok.

Kristalno jasno mora biti vsakemu posamezniku, da je v resnici bitje večnosti. ok.

Xrobe je popolnoma podrejen Princesi Večnosti. ok.

Ok. Xrobe je ravnokar pokadil cigareto in je spet med Vami. Tobak je vojaška droga. Xrobe to odlično ve. Xrobe odlično ve, da tobak je tudi šamanska droga…

Xrobe v resnici ne potrebuje vojaške droge…razhudniki…alkaloidi…farmacevtika…kemija…botanika…lepota rastlinskega sveta…narava…ok.

Ok. Če komu izmed Nas še vedno ni kaj kristalno jasno naj svobodno vpraša, ker odgovor bo že nekako priletel na zaslon…

Iskreno se Vam opravičujem, ker ste me s svojimi “čudnimi” vprašanji malo zmedli. ok.
Nadvse Nas zanima pomlajevanje… regeneracija…obnova zob…obnova lastnega telesa. ok.

Morate vedeti, da tudi Vi, ki to berete imate zame resnično neskončno vrednost. Vaša vrednost presega vse bogastvo sveta.

Poglejte. skrivam se globoko v Vašem srcu in zato Vas z neskončno prefinjenim in natančnim občutkom tudi zaznavam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close