Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Vse za vrhunsko zdravje in vrhunsko lepoto prekrasne šamanke.

drug drugega programiramo

A si predstavljate, da se jaz v resnici globoko v Vašem srčku skrivam.

Ok. Zdaj nekaj smo naredili, ampak vsi moramo vedeti, da je pravi šaman bitje več kot norih sposobnosti in srčno upam, da se strinjate, da mi s tem našim programom nadaljujemo in meni je kristalno jasno, da ste Vsi za to. ok.

Vsak izmed Vas v centru srca kompletno vesolje nosi in to je meni kristalno jasno.

Pravi šaman je neuničljiv in to je meni več kot KRISTALNO JASNO!

Se Vam opravičujem, ker vem, da sem izredno strog!

Morate vedeti, da globoko v srcih vseh ljudi skriva pravi se šaman in tako skrbi za vse ljudi in to je vsakemu KRISTALNO JASNO!

Se Vam opravičujem, ker vem, da sem izredno strog!

Morate vedeti, da se skrivate v svojem kristalno čistem srcu!

Poglejte, nadvse spoštovani obiskovalci in obiskovalke tega našega foruma, če komu slučajno ni kaj jasno naj svobodno zastavi vprašanje in Vsi se bomo potrudili, da odkrijemo pravi odgovor in tako je pravilno.

Srčno upam, da se Vsi globoko v sebi zavedamo, da se nahajamo na vrhunskem forumu več kot samo odličnosti superfantastičnosti in tako naprej vse v sklopu vrhunske lepote in vrhunskega zdravja na vseh nivojih bivanja!

Zdaj pa takole, v centru Vašega srca se skriva “svetlobni delec” foton ( infrardeča svetloba toplota).

In v tem fotonu nahaja se Vsak izmed Nas!

Šaman je bitje superfantastičnih sposobnosti!

Mene zanimajo tudi potovanja skozi čas in mogoče tudi Vas.

Srčno si želim, da vsi Vi, ki se udeležujete tega programa Skrivnost zdravja in lepote postanete Vrhunski Šamani in seveda Vrhunske Šamanke. Vaš šaman Robert.

Še eno superfantastično Princeso sem povabil na ta naš forum. Ona že ve več kot odlično.

Mislim, da sem se pred časom pogovarjal s superfantastično Princeso Antilopa, če se ne motim.

Vse nas nadvse veselijo in zanimajo najglobje skrivnosti zdravja in lepote.

Vsaka princesa neskončno si želi biti Šamanka in to več kot odlično vem.

Nihče noče več na ta naš forum, samo jaz tukaj visim in se pogovarjam sam s sabo.

V resnici nas vse neskončno veseli in zanima večno življenje in to je glavni vzrok, da nas srčno zanimata tako lepota kot zdravje. V večnosti smo vsi lepi, zdravi itd. Samo razočaran sem lahko, ker te stvari na tem forumu v resnici nikogar ne zanimajo.

V resnici nas vse neskončno veseli in zanima večno življenje in to je glavni vzrok, da nas srčno zanimata tako lepota kot zdravje. V večnosti smo vsi lepi, zdravi itd. Samo razočaran sem lahko, ker te stvari na tem forumu v resnici nikogar ne zanimajo.
[/quote]

Vsem mora biti pa kristalno jasno, da kar se prave lepote, pravega zdravja in večnega življenja dotika, jaz ne popuščam absolutno nič.

Šamanske sposobnosti vseh Vrhunskih Šamanov in Vrhunskih Šamank so več kot superfantastične.

Šaman ni igračka, šaman je težek bojni stroj in to je vsakemu kristalno jasno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close