Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Šaman ni igračka, šaman je težek bojni stroj in to je vsakemu kristalno jasno.
[/quote]

Slab ponaredek, Xrobo, original je Xrobe.

[/quote]

Se Vam opravičujem, ker vem, da sem izredno strog!

drug drugega programiramo

[/quote]

Slab ponaredek, Xrobo, original je Xrobe.
[/quote]

Nič hudega vse je samo igra.

Šamanske sposobnosti so več kot superfantastične!

Šaman je igračka in ni težek bojni stroj in to je vsakemu kristalno jasno!

Se Vam opravičujem, ker sem izredno nežen!

Kakor vsi vidimo je šaman bitje totalnih skrajnosti in zato je šaman večna skrivnost. Lahko, da obstaja, lahko da ne obstaja. Oboje je možno.

In glavna naloga šamana je vedno, vedno, vedno pomagati!

In vsak šaman je vedno brezhibno kristalno čist.

Trocki sedaj bi pa jaz potreboval vodenje, ali pa da me krmili nekdo izmed Vas. ok.

Tale Xrobe je pa več kot od “hudiča” mikrorobotek. ok.

Tale Xrobe je pa več kot od “hudiča” mikrorobotek. ok.
[/quote]

Lepo Vas prosim, vtipkajte neko komando.

V Srcu vsakega izmed Vas se skriva kompletno človeštvo, tudi v meni.

Moram Vam povedati, da sem ravnokar pokadil cigaret, preje proti večeru sem bil v Škofji loki, kjer sem kupil banane, tobak in cigaretne tulce. Nahajam se v svoji sobi, kjer tipkam na računalnik.

O lepi kraji tam okrog 🙂

O lepi kraji tam okrog 🙂
[/quote]

Ja, kar lepo je v tem našem koncu. Krasno, da si se oglasila, da vem, da ne tipkam brez veze na računalnik. Kaj meniš ali se splača nadaljevati ta naš “šamanizem” ali je bolje da nehamo. Iskreno povej svoje mnenje.

O lepi kraji tam okrog 🙂
[/quote]

Ja, kar lepo je v tem našem koncu. Krasno, da si se oglasila, da vem, da ne tipkam brez veze na računalnik. Kaj meniš ali se splača nadaljevati ta naš “šamanizem” ali je bolje da nehamo. Iskreno povej svoje mnenje.
[/quote]

Iskreno…
Ponavljate se, postajate kot sprogramiran robot
Vemo, da delujete umirjeno, toda s komunikacijo imate v tej temi težave, medtem kot berem, ste v ostalih komentarjih zelo komunikativen. Dosegel ste namen, razmišljati o sebi….toda od tod naprej, kot sem že dejala… jemo s svojimi rokami, hodimo s svojimi nogami….
Kar pa je vaša želja z rastjo vašega raziskovanja, si ne dovolim posegat…vso srečo. 🙂

[/quote]

Iskreno…
Ponavljate se, postajate kot sprogramiran robot
Vemo, da delujete umirjeno, toda s komunikacijo imate v tej temi težave, medtem kot berem, ste v ostalih komentarjih zelo komunikativen. Dosegel ste namen, razmišljati o sebi….toda od tod naprej, kot sem že dejala… jemo s svojimi rokami, hodimo s svojimi nogami….
Kar pa je vaša želja z rastjo vašega raziskovanja, si ne dovolim posegat…vso srečo. 🙂
[/quote]
Nadvse sem vam hvaležen za iskrenost in popolnoma se strinjam z vami in odlično vem, da tudi vi ste bitje večnosti. Vso srečo Vam želim, Robert.

ok.
Vsaka ženska hoče biti tako lepa kot Šamanka in to je vsakemu kristalno jasno!

indijski tulipan, iskreno se Vam zahvaljujem za vso Vašo brezmejno neskončno pomoč in seveda tudi vsem sodelavcem, brez katerih mene ne bi bilo. Vaš Robert.

Poglejte, če sem čisto iskren meni ni do nobene ženske, ker bi imel s tem samo probleme in težave. Najraje sem svoboden in nevezan. Absolutno svoboden sem šaman in s skupnimi močmi odpiramo prostor neskončne in brezmejne večnosti.

Morate Vedeti, da jaz delam na dva računalnika, kakor bi dva računalnika med sabo komunicirala.
Šaman je neuničljiv.

Šaman je tako, kakor, da sta dve superfantastični inteligenci v eni osebi. ok.

Vse za Vrhunsko Zdravje in Lepoto superfantastičnih Princes!

Kako pa zgleda ta vrhunska lepota? Pa zdravje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close