Skrivnost zdravja in lepote
Aja, se opravičujem, čisto sem pozabil na superfantastične sposobnosti samoobnavljanja celotnega organizma, celotnega telesa, organov, tkiv…itd. in to je super krasno. Avtoregeneracija posameznika, ki je vezana na vsakega posameznika, ne glede kje se posameznik nahaja in to je čudovito. Neuničljivo šamansko jedro posameznika, ki je večno skrbi za avtoregeneracijo in to je vsakemu KRISTALNO JASNO!
Xrobe,
ne tako poenostavljat. Ni nam posameznikom vse kristalno jasno.
S tvojo razlago mi in nam postajajo zadeve jasne.
Hvala za razlage in odpiranje tem in smeri za razmišljanje še neznanega.
[/quote]
Šaman je bitje skrajnosti, absolutnih skrajnosti in zato je neuničljiv in prebije se skozi vsako skrajnost, lepo počasi in nadvse narahlo, absolutno miroljubno.
Nadvse me veseli večno življenje in Vam vsem na forumu povem neskončno rad Vas imam in to Vam povem iz elementarno kristalno čiste otroške duše. Zato ves čas poudarjam Srce, da se vse skriva znotraj naših src v srčnem centru se dotikamo med sabo in smo kristalno čisti. Vem, da imamo vsi kristalno čisto vest in to je absolutno pravilno.
Dovolite vprašanje…
Nimate kar si najbolj želite, svobode? Zakaj si je ne vzamete?
[/quote]
Ne moram Vas na cedilu pustiti in to Vam mora biti več kot kristalno jasno in to velja za vsakega človeka, nisem brez srca.
[/quote]
Hm…preveliko nalogo ste si naložili, tudi vam bi moralo biti kristalno jasno, da vsak sam shodi, spregovori, je z svojimi rokami in hodi z svojimi nogami….
Ne moram Vas na cedilu pustiti in to Vam mora biti več kot kristalno jasno in to velja za vsakega človeka, nisem brez srca.
[/quote]
Hm…preveliko nalogo ste si naložili, tudi vam bi moralo biti kristalno jasno, da vsak sam shodi, spregovori, je z svojimi rokami in hodi z svojimi nogami….
[/quote]
Vsak človek potrebuje učitelja, tudi jaz ga potrebujem.
Forum je zaprt za komentiranje.