Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Nisem hotel biti tako direkten…naša superfantastična šamanska jedra so absolutno povezana in neuničljiva. Vsi smo kot eno. Učili se bomo tudi tehnike šamanskih akrobacij, absolutno brez prisile.

drug drugega programiramo

In dobili bomo superfantastična šamanska telesa, kar je absolutno pravilno. Šaman je bitje večnosti in mi nahajamo se znotraj večnosti. Vse za zdravje in lepoto.

Poglejte, tej psihološki tehniki, ki jo jaz uporabljam na tem forumu bi resnično lahko rekli “pranje duše” in se Vam zato iskreno opravičujem iz dna duše.

Iz nekih običajnih ljudi hočem na vsak način narediti superfantastične ljudi v vseh ozirih in v vseh pogledih.

lepo, da ste tukaj, niti ni važno, kaj pišete, prinašate mir in harmonijo..on the enery level…

Kar se pa inteligence tiče je pa večplastna, fizična, čustvena, srčna, razumska, duševna, duhovna in v vsakem izmed Vas je vsa ta inteligenca združena v superfantastično inteligenco, skratka Vi ste čista inteligenca, kakor kristalno čist briljant in to je meni kristalno jasno.

Šaman deluje v resničnem svetu. V računalniku ga ni.

Šaman uči Princeso.

Pozdravila sva se ob sončnem vzhodu, in ponovno ob sončne zahodu 🙂

[/quote]

Verjemite mi, da sem Vas nadvse vesel. Kar oddahnil sem se, ko ste se oglasili. Pa mislim, da je danes mlaj ali se mogoče motim. Verjemite mi, da se pozdravljava že celo večnost mlada Princesa.

[/quote]

Verjemite mi, da sem Vas nadvse vesel. Kar oddahnil sem se, ko ste se oglasili. Pa mislim, da je danes mlaj ali se mogoče motim. Verjemite mi, da se pozdravljava že celo večnost mlada Princesa.
[/quote]

Hvala, vendar naj vas moja malenkost dregne…učitelj se nikoli ne sme navezati na učenca in obratno. Lep večer.

Hej ti sovražnica moja lubica zlata, a sem dobila konkurenco?

[/quote]

Hvala, vendar naj vas moja malenkost dregne…učitelj se nikoli ne sme navezati na učenca in obratno. Lep večer.
[/quote]

Verjemite mi, da šaman odlično ve, kaj počne z rosno mlado Princeso…šaman je kristalno čista inteligenca in ne potrebuje rosno mlade princese…olika naša je odlika in to vsi vemo. Pomemben je pravilen odnos do princese in to uči šaman…odlično vem, da ste superfantastični in Vaše jedro je kristalno čisto princesa večnosti. Pozdravljam Vas z plemenitimi pozdravi.

Poglejte, kot šaman Vam povem, da globoko znotraj Vas nahajam sebe jaz…superfantastično in z odličnimi pozdravi.

hahaha Ladli…sem samo duh, ki lebdi 😉

[/quote]

Verjemite mi, da šaman odlično ve, kaj počne z rosno mlado Princeso…šaman je kristalno čista inteligenca in ne potrebuje rosno mlade princese…olika naša je odlika in to vsi vemo. Pomemben je pravilen odnos do princese in to uči šaman…odlično vem, da ste superfantastični in Vaše jedro je kristalno čisto princesa večnosti. Pozdravljam Vas z plemenitimi pozdravi.
[/quote]

Da. 🙂
Hvala 🙂

Šaman ni primeren za princese in to vsi vemo.

Nekje se skriva neka šamanka in globoko v njenem srčku se nadvse nežno in narahlo ljubim z njo in to že celo večnost. ok.

[/quote]

Ma ne to nooo, Tale Xnarobe se neki mnogo okol tebe smuče…

Al hočeš povedati da rabiš prizemljitev? Ja, pol pa lah mrzu pir prineseš, pa greve lasten odmev poslušat…

[/quote]

Ma ne to nooo, Tale Xnarobe se neki mnogo okol tebe smuče…

Al hočeš povedati da rabiš prizemljitev? Ja, pol pa lah mrzu pir prineseš, pa greve lasten odmev poslušat…
[/quote]

Vse kar si želite, to dobite…olika naša je vrhunska odlika in pozitiven odnos do soljudi je več kot nujen princeska.

Vsem na forumu naj bo kristalno jasno, da sem izredno star šaman in lahko kadim.

Očitno na tem našem ljubem forumu brez prave šamanke ne bo šlo.

Vaši zobje se Vam obnavljajo pa če vi to hočete ali nočete, ker vaše jedro je nesmrtno in to vsi odlično vemo.

Kakor vsi vidimo je šaman tisti, ki ljudi uči živeti v Večnosti in šaman je bitje totalnih skrajnosti. In kot vsi vemo nekje se skriva tudi šamanka.

Vsem svojim Vrhunskim soigralcem, kateri Ste sodelovali in še vedno sodelujete z mano se nadvse iskreno zahvaljujem iz centra srca za Vašo vrhunsko pomoč in podporo in odlično vem, da se bomo srečavali tudi v resničnem svetu, kar je absolutno pravilno in meni je kristalno jasno, da Ste Vrhunski šamani (mojstri vseh mojstrov).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close