Skrivnost zdravja in lepote
Kar se pa inteligence tiče je pa večplastna, fizična, čustvena, srčna, razumska, duševna, duhovna in v vsakem izmed Vas je vsa ta inteligenca združena v superfantastično inteligenco, skratka Vi ste čista inteligenca, kakor kristalno čist briljant in to je meni kristalno jasno.
Pozdravila sva se ob sončnem vzhodu, in ponovno ob sončne zahodu 🙂
[/quote]
Verjemite mi, da sem Vas nadvse vesel. Kar oddahnil sem se, ko ste se oglasili. Pa mislim, da je danes mlaj ali se mogoče motim. Verjemite mi, da se pozdravljava že celo večnost mlada Princesa.
[/quote]
Hvala, vendar naj vas moja malenkost dregne…učitelj se nikoli ne sme navezati na učenca in obratno. Lep večer.
Verjemite mi, da sem Vas nadvse vesel. Kar oddahnil sem se, ko ste se oglasili. Pa mislim, da je danes mlaj ali se mogoče motim. Verjemite mi, da se pozdravljava že celo večnost mlada Princesa.
[/quote]
Hvala, vendar naj vas moja malenkost dregne…učitelj se nikoli ne sme navezati na učenca in obratno. Lep večer.
[/quote]
Verjemite mi, da šaman odlično ve, kaj počne z rosno mlado Princeso…šaman je kristalno čista inteligenca in ne potrebuje rosno mlade princese…olika naša je odlika in to vsi vemo. Pomemben je pravilen odnos do princese in to uči šaman…odlično vem, da ste superfantastični in Vaše jedro je kristalno čisto princesa večnosti. Pozdravljam Vas z plemenitimi pozdravi.
[/quote]
Verjemite mi, da šaman odlično ve, kaj počne z rosno mlado Princeso…šaman je kristalno čista inteligenca in ne potrebuje rosno mlade princese…olika naša je odlika in to vsi vemo. Pomemben je pravilen odnos do princese in to uči šaman…odlično vem, da ste superfantastični in Vaše jedro je kristalno čisto princesa večnosti. Pozdravljam Vas z plemenitimi pozdravi.
[/quote]
Da. 🙂
Hvala 🙂
hahaha Ladli…sem samo duh, ki lebdi 😉
[/quote]
Ma ne to nooo, Tale Xnarobe se neki mnogo okol tebe smuče…
Al hočeš povedati da rabiš prizemljitev? Ja, pol pa lah mrzu pir prineseš, pa greve lasten odmev poslušat…
[/quote]
Vse kar si želite, to dobite…olika naša je vrhunska odlika in pozitiven odnos do soljudi je več kot nujen princeska.
Vsem svojim Vrhunskim soigralcem, kateri Ste sodelovali in še vedno sodelujete z mano se nadvse iskreno zahvaljujem iz centra srca za Vašo vrhunsko pomoč in podporo in odlično vem, da se bomo srečavali tudi v resničnem svetu, kar je absolutno pravilno in meni je kristalno jasno, da Ste Vrhunski šamani (mojstri vseh mojstrov).
Forum je zaprt za komentiranje.