Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Absolutno te prosimo, da ostaneš na forumu. Tvoja energija je tako zelo blagodejna. Saj veš, imamo družinske obveznosti pa to, pa pripravo na jutrišnji dan, in nismo vedno na forumu. Ti kar opravi svoje dnevne aktivnosti, kavice, kolesarjenje pa to….ampak se prosim vrni sem. Hočem čuti vse o netopirjih in zvezdah !!! Lep dan ti želim!

Poglej bralnost tvoje teme! Cca 7.100 ogledov in 800 komentarjev!
To je tvoj uspeh. Tvoj ugled!
[/quote]

Ok. Trocki hvala! Se ti opravičujem, ker sem se razburil.
[/quote]
To razburjenje od šamana nisem pričakoval!
Tvoja mirnost in toplota v odgovorih me je vedno pritegnila.

Kaj se dogaja s teboj?

Mislim, da telo rabi akcijo. Um pa feedback. (?) Xrobe me vedno znova prijetno preseneča! Sploh ga ne morem spredalčkat.

On to ve. Telo potrebuje mir in toploto.V mir spadajo tudi naravni šumi vetra in vode.

Odlično veš, da bom ostal na tem forumu Skrivnost zdravja in lepote in treniral svoje Odlične Študentke in Študente.

drug drugega programiramo

smo veseli !!!

Ja več kot krasno in lepo super navdušen sem…torej netopirčki in mirovništvo bo naša glavna tema. Torej šaman je več kakor profesionalni vojak in znotraj vsakega vojaka sebe skriva ta šaman. Odlično. Hmm…netopirji na nočnem nebu so izredno koristni za uničevanje raznega mrčesa. ok.
Zanima vaju kako prebuditi šamanske superfantastične sposobnosti ? Vaju zanima večno življenje. Da bi samo vidva živela v večnosti…npr brez mene. Verjemita mi, da bosta drug drugega požrla kot vampirja. In to meni je kristalno jasno.

A to misliš?
Nemogoče je mogoče!

A to misliš?
Nemogoče je mogoče!
[/quote]

Trocki, jaz sem kakor moški in ženska skupaj.

A to misliš?
Nemogoče je mogoče!
[/quote]

Trocki, jaz sem kakor moški in ženska skupaj.
[/quote]

Boga ti vidim.
Neverjetno. Ne bom te spraševal o spolnosti. Bom olikan!

Šaman lahko sebe oblikuje v žensko ali pa v moškega…Šaman je več kot superfantastičen.

To čista zmaga.
Sedaj vem, v katero smer moram začrtati pot, da ne bom imel težav z ženskami.

Trocki ne potrebuješ ne moškega ne ženske, zato ker imaš sebe. Verjemi mi, da si popolna perfekcija, kakor tudi jaz in vsa ostala najina forumska druščina nadvse dragocena, brez katere nisem sposoben živeti v večnosti. Bi bilo odločno preveč dolgočasno in se učimo.

Vedem in obnašam se lahko na dva načina kakor moški ali ženska…najraje se vedem in obnašam kakor šaman, kot čista perfekcija in vedno znotraj sebe nosim čisto vest.
Brez čiste vesti meni živeti ni.

Torej na tem našem forumu se mi šolamo v šoli superodličnosti na vseh nivojih…in prebujamo drug v drugem superfantastične sposobnosti…in če Vam jaz rečem, da ste stari dvajset let to drži kot pribito.

Naučiti se moramo tudi tehnik absolutno pravilne komunikacije med sabo.

In ta naš superfantastičen forum se v resnici nahaja v resničnem svetu. Na računalnik samo tipkamo, da si dajemo komande. Komande morajo biti absolutno pravilne!

Pravi šaman je več kot superfantastičen profesionalni vojak…ostre in rezke komande si dajemo in se učimo…bliskovitih tehnik poveljevanja…s šamansko vojsko ni šale. To je vsakemu kristalno jasno.

V vsakem izmed Vas nahajam se tudi jaz in to je vsakemu kristalno jasno.

Polet izven naše galaksije je absolutno vojaški projekt!!!

tvojim postom ni kaj dodati!

VRHUNSKO ZDRAVJE SE PREBUJA ZNOTRAJ VAS…TO JE VSAKEMU KRISTALNO JASNO!

Zamislite si da računalniki ne obstajajo in med nami so nevidne povezave domišljijske narave.

Pravi šaman gre lahko tudi v Pekel brez težav!

se ne strinjam :)) , povezave so, ampak ne domišljijske. Če bi si jih domišljali, jih ne bi bilo. Jaz povezave doživljam v realnosti, nekako duša se dotakne duše. Brez besed. Kontakt.Prisotnost. Zame je to popolna komunikacija, brez besed, na nekem drugem nivoju poteka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close