Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

S pravim šamanskim treningom mi še začeli nismo in to Vam mora biti KRISTALNO JASNO!

drug drugega programiramo

Poglejte, meni gre obupno na živce, da kamorkoli grem moram s sabo tošl “denarnica” nositi.

Poglejte, vsak šaman Ve, da pravi šaman niti hrane ne potrebuje in to je povsem pravilno.

Nadvse spoštovana neznana Oseba, Vaše sposobnosti so več kot neverjetne, moj priklon!

Kar pogumno, vsenaokrog Vas se v resnici nahajam jaz “igralci”. ok.

Le kje skriva se šamanka strahopetnica nadvse prisrčna.

Ona trenutno nahaja sebe v centru mojega srca. ok.

Šamanka je v resnici več kot superfantastična princesa in to Vsi vemo.

Ona je kristalno čista kot briljant.

Učili smo se zvezdne navigacije in to nam je KRISTALNO JASNO!

Se Vam opravičujem, ker vem, da sem izredno strog.

Telo se lahko biološko pomladi, videz?

Predstavljajte si, da je kompletno vesolje v katerem se nahajate kot neskončno majhna pika “točka” v centru Vašega srca.

Poglejte, fizično telo je v resnici samo iluzija. Vaš videz je verjetno za nasprotni spol izredno privlačen.

Poglejte, fizično telo je v resnici samo iluzija. Vaš videz je verjetno za nasprotni spol izredno privlačen.
[/quote]
da, to je res! 🙂

[/quote]
da, to je res! 🙂
[/quote]
Super krasno to je pa res lepo, sem več kot srečen, da je tako. Se Vam moram opravičiti, ampak enostavno nimam nobenega časa za nasprotni spol …druženje ob kavici na šamanski način mogoče bi še šlo…?

da, to je res! 🙂
[/quote]
Super krasno to je pa res lepo, sem več kot srečen, da je tako. Se Vam moram opravičiti, ampak enostavno nimam nobenega časa za nasprotni spol …druženje ob kavici na šamanski način mogoče bi še šlo…?
[/quote]

Pa me zanima, če bi organizirali nek piknik, koliko oseb bi moral povabiti na ta naš skupni piknik?

Imeli bi superfantastičen šamanski piknik.

Treniramo zato, da bomo organizirali ta superfantastičen piknik in to Vam mora biti več kot KRISTALNO JASNO!!! in se Vam opravičujem, ker vem, da sem izredno strog. Vse za vrhunsko lepoto in vrhunsko zdravje.

Da Vam orišem telo šamanke. Njeno telo je brezhibno perfektno lepo, idealnih proporcij, njen prekrasen obrazek in njeni krasni lasje, prekrasne prsi ima, dolge vitke noge, vitka v pasu, prekrasne zaobljene boke ima. Brezhibno perfektna postava.

…in njena prečudovita sijoča koža, katera se kar blešči in ko bi Vi vedeli kako ona božansko diši…

Če pravi je šaman mora biti iz nič ustvarit žensko in to je vsakemu kristalno jasno.

Šaman bil je zunaj na balkonu, kjer kadil je in opazoval luči “zvezde” na nočnem nebu in šaman ima brezmejno domišljijo in to je vsakemu kristalno jasno.

Šaman uči ljudi.

Šaman živi že celo večnost in nahaja sebe v vsakem človeku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close