Skrivnost zdravja in lepote
Najlepša hvala za Vaše vprašanje. npr. kot kača ki grize svoj lasten rep. Pa vas sprašujem si želite postati šaman?
[/quote]
Nekaj pa mi ni jasno. Koliko vem, imamo Sibirske šamane, južno ameriškega, naše-ti si…
Kdo so šamani? Je to neko spoznanje, način življenja…
[/quote]
Poglejte…pravi šaman je doktor vseh doktorjev…je vrhunski mojster na vseh področjih…pravi šaman je večen in neuničljiv…pravi šaman vedno pomaga…pravi šaman je kot temelj stvarstva…in se učiva npr. jaz kot Vaš stari profesor in Vi kot moj mlad študent. ok.
Ne se šaliti z S ali Z :)))
To je glavno sito, da ste sploh lahko tu prisotni.
Jaz nisem šla skozi:
Kadar hihihi napisem S me nekdo popravi da je Z ……kadar napisem Z me popravi, da je S 🙂
Lep sončni vzhod
[/quote]
“Ne se šaliti z S ali Z :))))” – = sssssssssss S ali……..
Pa nea se sekirat. 🙂 Klinc pa sončevo vzhajanje. Baje so fsi politiki na dopustu zunaj – hej, zaprimo meje!!
Ne se šaliti z S ali Z :)))
To je glavno sito, da ste sploh lahko tu prisotni.
Jaz nisem šla skozi:
Kadar hihihi napisem S me nekdo popravi da je Z ……kadar napisem Z me popravi, da je S 🙂
Lep sončni vzhod
[/quote]
“Ne se šaliti z S ali Z :))))” – = sssssssssss S ali……..
Pa nea se sekirat. 🙂 Klinc pa sončevo vzhajanje. Baje so fsi politiki na dopustu zunaj – hej, zaprimo meje!!
[/quote]
:)))
Verjemite mi, da zadnje čase toliko kadim, da imam že čisto rjave prste. Pijem kavo, jem pa skoraj čisto nič. V četrtek sem jedel čevapčiče…banan mi je pa zmanjkalo. moram jih kupiti. ok.
Pravi šaman je sposoben bliskovitih akcij. Pravi šaman se nahaja vsepovsod kot čista inteligenca. Pravi šaman zdravi z besedo.
Sam si delam cigarete in jih polnim. Mislim, da sem popil že dve kavici in sedaj si grem pripravit novo. Če bom imel čas se bom malo rekreiral s pomočjo bicikla. Ja, krasno se imamo. Ima kdo izmed vas kakšen plan, kaj bo počel popoldan. Pa vsem se moram opravičiti, ker vas na začetku niti pozdravil nisem.
Pokadil sem cigaretek in sedaj pijem kavo in recimo, da je Xrobe, kot neskončno majhen robotek vsepovsod navzoč in tako skrbi za absolutno varnost vseh nadvse dragocenih oseb. Srčno upam, da se strinjate…to je samo ideja, druga ideja, kako ljudi pretvoriti v šamane bi bila pa taka…ah pustimo vse skupaj nima smisla, ker vemo, da ima šaman superfantastične sposobnosti.
Xrobe,
če zbrišeš ti, bo tvoja največja napaka. To bo odhod velikega mirovnika, dobrotnika in misleca iz Mona.
To se ne sme zgoditi in jaz bom poskušal z vprašanji vplivati nate, da bo tvoja modrost postala vsem dosegljiva.
[/quote]
Poglej bralnost tvoje teme! Cca 7.100 ogledov in 800 komentarjev!
To je tvoj uspeh. Tvoj ugled!
Xrobe,
če zbrišeš ti, bo tvoja največja napaka. To bo odhod velikega mirovnika, dobrotnika in misleca iz Mona.
To se ne sme zgoditi in jaz bom poskušal z vprašanji vplivati nate, da bo tvoja modrost postala vsem dosegljiva.
[/quote]
Poglej bralnost tvoje teme! Cca 7.100 ogledov in 800 komentarjev!
To je tvoj uspeh. Tvoj ugled!
[/quote]
Ok. Trocki hvala! Se ti opravičujem, ker sem se razburil.
Forum je zaprt za komentiranje.