Skrivnost zdravja in lepote
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Skrivnost zdravja in lepote
Prava lepota in zdravje izvirata iz notranjosti globine srca in navzven. Mi na tem forumu ju prebujamo na šamanski način.
Ne omenjaš pa, da se ta stik najlaže doseže v naravi. Na jasah ob robovih gozdov, ob rekah, morju in na planinskih vrhovih…..v vetru in dežju.
Trocki…niti letos ne bom imel nobenega dopusta, tako, da morja niti videl ne bom. Imate pa povsem prav da ljudje potrebujemo tudi oddih.
Najlepše darilo si poklonim sama…nekje v tišini, v naravi. Sprejemam, da mi določene poti še niso dane….vem pa, da je to moje poslanstvo 🙂 a kaj, ko se mi tako zelo mudi, življenje je pa kratko. Ne znam se ustavit…lepo, da ste nazaj 🙂
Indijski tulipan… ne tako pesimistično. Verjemite mi, da ste tudi Vi v resnici bitje večnosti.
V večnost sploh ne dvomim, ta večnost je tako izpeta, kakor neka rezerva…ne stavim nanjo 🙂
Indijski tulipan, torej Vas v resnici veseli in zanima pravi in resnični šamanizem, kateri se že celo večnost skriva v globini Vašega srca…Princesa.
Sedaj je tudi Vam, ki to vidite kristalno jasno, da imate superfantastično šamansko jedro.
Ok. vsak šaman odlično ve, da v srčku vsakega dekleta skrita je fantastična princesa večnosti. ok.
Pravi šaman je več kot perfekcionist in osebe s katerimi pravi šaman komunicira morajo biti več kot perfektne. ok.
Odlično vem, da vas nadvse zanima tudi potovanje kam drugam izven naše ljube galaksije.
trenutno je to nemogoče, so take gužve na cestah !
Verjemite mi, da ne bomo šli po cesti, ampak bomo skušali uporabiti neke vrste antigravitacijsko iluzijo. ok.
samo, če imate v mislih Andromedo :))
planet Erra ?
let’s go
A veš tista, ki bo mene imela bo imela najbolj odštekanga tipa na tem svetu.
[/quote]
Najlepša hvala za Vaše vprašanje. npr. kot kača ki grize svoj lasten rep. Pa vas sprašujem si želite postati šaman?
Forum je zaprt za komentiranje.