Skrivnost zdravja in lepote
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Skrivnost zdravja in lepote
ko sem se nahajal na balkonu je bila na oknu vešča.
Luno imam v raku.
Zvezdni petelin…astrogalus…
Good morning
A bi kdo jutranjo kavico, pa cigaretek?
Človek Ima Več kot Superfantastične Sposobnosti.
A bi kdo jutranjo kavico, cigaretek, sprašujem.
V Xrobe nahaja sebe rudnik živega srebra, navadnega srebra, bakra…ok.
Kje nahaja sebe Argentum Amalgamum. sprašujem.ok.
Xrobe živeti neskončne miliarde let, sprašuje sebe, kako sodelovati, neskončne miliarde let med ljudmi, Vas kaj veseli, Zanima, animacija in podobno, kako graditi piramide in tako dalje, Atlantida, Xrobe gre naviti cigaretek. ok.
Xrobe je kadil cigaretek in opazoval vzhajajoče Sonce, oranžnorumene barve, kako vzhaja za Krvavcem.
Kje nahaja sebe Eleganca Xrobe sprašuje.
Nadvse spoštovani skrivnostni Obiskovalec ali Obiskovalka povsem brez skrbi napišite svoje Ime.
Inteligenca išče Eleganco
Več kot odlično veste, da poznam vsa Vaša imena. Vaš Robert
Tebe pa življenje hudo muči. In to konec maja, ko je vsa okolica v pogonu-:))
Nadvse spoštovani velecenjeni gospod Trocki, Hvala Vam, da ste se oglasili, res je opazujem neka čudna plovila, pred hišo mojega očeta in se sprašujem, kaj to pomeni. Moje ime je Robert.
Jupiter je največji planet in zato obstaja možnost, da so plovila prav od tam ali pa iz njegove lune Evropa.
Srečal se boš in spoznal se boš z velikimi problemi Zemeljskega človeštva in izgleda, da prav danes.
Srečno!
…ok. Na nebu pred hišo sem opazil tudi prvo lastovko, ponoči okoli hiše vedno letajo netopirji…
Vsekakor tudi Vam Srečno spoštovani Trocki.
Srčno rad se pogovarjam z inteligenco, kar gospod Trocki vsekakor je..ok.
Vaš Robert
…človek je bitje superfantastičnih sposobnosti to odlično vem…
Spoštovani gospod Trocki, kakšne so Vaše želje, Vas kaj zanima, veseli, s čim se ukvarjate, kakšne načrte imate…in podobno…
… in tudi Trocki je pobegnil neznano kam…ok…zelo rad kadim…rdeča svetloba sije znotraj mene…
Xrobe še vedno sebe nahaja v hiši svojega očeta… ok.
Xrobe odlično ve, da v Zgornjih Bitnjah nahaja sebe Kozmična Inteligenca…
Forum je zaprt za komentiranje.